26 Haziran 2018 Salı

Lake kapak modelleri

Karya Kapak Nedir Kapak Modeli Frezeli Taç Işık band. Web site içerisinde yer alan ürün görselleri 3D Max çalışması olup orjinal model ile birebir olmayabilir, bu nedenle siparişlerinizde gerçek ürün fotoğrafını isteyiniz! Ana üretim alanımız lake kapaklar ve ahşap kapaklardır.


Lake kapak modelleri

Lake Kapak Modelleri Country. Silante sınırlı ve sabit model anlayışını reddeder. Tam istediğiniz gibi tasarımlar yaparız. Renk, profil tipi, kenar detayı, cam detayı, çıtalı cam. Etiketler: akrilik lake banyo dolabı kapakları , akrilik lake kapaklar , akrilik lake mutfak dolabı kapakları , lake , lake banyo dolabı kapakları , lake banyo dolapları, lake banyolar, lake boya, lake boyalı kapaklar , lake cila, lake kapak çeşitleri, lake kapak değişimi, lake kapak fiyatları, lake kapak modelleri , lake kapak montajı.


Beyaz lake mutfak dolabı modelleri her türlü renk ile kombine edilebilir. Hatta birkaç tane uyumlu rengin birleştirilmesi ile ortaya oldukça şık olan tasarımlar çıkabilir. Aykırılıkları seviyorsanız kesinlikle parlak yüzeylere sahip olan lake mutfak dolabı kapak modelleri arasından tercih yapmalısınız.


DoorKa Kapak mobilya endüstrisi için mobilya kapakları imalatı , ihracatı, ithalatı ve satışı yapmaktadır. Sektörün lideri ve güçlü bir çözüm ortağıdır. Sizde DoorKa Kapak kalitesi ile tanışabilirsiniz. Parlak beyaz lake kapaklar daha şık ve yüksek kaliteli gözükmektedir. Kullanacağınız tüm alanlar için uygun bir modeldir.


Hem dikey hem yatay olarak kullanılabilir. Kansorajen madde içermez. LAK-0Açık Keten Desen. Ev döşerken, genellikle renkler arası uyum aranır.


Oysa evin iç dizaynında,kapıların özellikleri dikkate alınmalıdır. Ses yalıtımı sağlayan, darbelere karşı dayanıklılık sağlayan kapı çeşitleri mevcuttur. L olacak şekilde üst dolaplar 90cm yüksekliğinde, alt ve üstte köşeli kapak , üstte adet tek kapılı dolap, altta çekmece ve baharatlık mevcut olacak şekilde ) küçük bir mutfağa sahibim. TL, mebran veya akrilik ürüne ise. LAKE KAPAK ŞIKLIĞI Country mutfak larda kullanılan lake boyama ile kişiye özel kimsede olmayan tasarımlar,boyamalar renkler yapılabilir.


Bu sayede country mutfak sizlere kimsede olmayan modelleri sunuyor. Fonksiyone göre fiyat değişebilir. Mesala tek bir tuş yardımı ile açılan dolap kapağı. Orjinal renkler için RAL renk kartelasına bakınız.


Lake kapak modelleri

Etiket: lake mutfak dolabı kapak modelleri. Parlak kaplama malzemesi yerine boyama usulüyle oluşturulan lake kapaklar , country, vintage tarzında bir zevk vermesinin yanı sıra birçok tüketicinin özellikle tercih ettiği bir mutfak. High Gloss mutfak modelleri : Kapak yüzeyi parlak bir malzemedir.


Modern ve ankastre mutfaklarda kullanılabilir. Modern,klasik ve country tarzı mutfaklarda kullanılabilir. Mat ve parlak olarak üretilebilir. MDFlam ve suntalam mutfak dolabı.


Akrilik mutfak modelleri için birçok renk mevcut. Sizlere farklı akrilik mutfak dolabı örneği sundum. Hangi modeli beğendiğinizi benimle paylaşabilirsiniz. Tasarımda özgürlük verir : Diğer kapak cinslerinde üretici firmanın ölçülerine,renklerine ve üretim tarzına bağımlı kalırsınız.


Halbuki lake de böyle bir sınırlama yoktur , mobilyanız için istediğiniz şekli tasarlayabilir ve bunu lake boya ile boyayabilirsiz. Yüzlerce renk onlarca model arasından, istediğin ölçülerde hemen ürün siparişini ver! Egepres Kapak yıllardır siz değerli müşterilerimize daima en iyi hizmet sunmayı prensip edinmiştir. Kaç Çeşit Mutfak Dolapları Modelleri Vardır?


Ham mdf üzerine akrilik lake boya atılarak yapılan kapak çeşididir. Genellikle country tarzı mutfaklarda ve banyo dolaplarında daha çok tercih edilir. Fiyat olarak,akrilik mutfaktan daha pahalıdır.


Bu kapak seçeneğinde kapak malzemesinin içi mutlaka MDF dir. Kapak kenarları yüzey malzemesi ile tek parça şeklinde dönülmüştür. Ahşap desenli formlar dışında, parlak yüzey seçenekleri tercih edilerek, ekonomik şekilde lake veya ahşap kapaklı mutfak görsellerine ulaşılabilinir.


Lake kapak modelleri

Mutfak Dolabı Renkli Kapak Modelleri GK2DÜZ MODEL Mutfak KAPAK Modellerimiz isteğe Bağlı Numune Gönderimi Yapılır İstenilen Renkte Seri ÜRETİMİ Yapılır TOPLU Alımlarınızda Lütfen Fiyat Teklifi Alınız. Mutfak dolapları, Banyo dolapları,Daire kapıları,Yatak odası,Portmanto, Sürgü kapak dolap,Ofis mobilyaları, ve her türlü özel mobilya üretim hizmeti vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar