17 Eylül 2014 Çarşamba

Su ile çelik kesimi

KJcrz Su Jeti Kesim yüksek basınçlı su kullanarak malzeme kesimi anlamına gelir. Meme çapı çıkan su olabilir saniyede 900. Majet Su jeti ile Kesim Sanayi,.


Bu son teknolojik makine ile en sert metalleri bile zorlanmadan ve zarar vermeden kesebilirsiniz. Hassas kesimler ve istenen şekilleri çıkarmak için bilgisayar programına çiziminizi yükleyip kesimi. Su Jeti Kesimi mermer, granit, bakır, cam, pleksi, kauçuk, paslanmaz çelik , paslanmaz sac gibi malzemelerin bilgisayar tabanlı makinelerde çok büyük basınçlı su ile kesilmesi işlemidir.


Kara Yolları Su Jeti Uygulamaları. Taş, porselen ve paslanmaz çelik gibi malzemelerden her türlü kompleks şekil elde etmenin en uygun ve ekonomik yolu su jeti kesimidir. Su jeti, plazma kesimi , lazer, rovters veya EDM(elektrik deşarj makinesi) öyle kesim yöntemlerinden çok daha ileri ve üstün bir kesim yöntemidir.


Diğer kesim yöntemleriyle kesilemeyen her. Tazyikli su Plazma arkını ve memesini korumak için doğruca plazma Arkına Çarpar. Bu kesimde Su püskürtmenin yanında azot da kullanılmıştır. Konvansiyonel Çift gaz (CDG). Bu yöntemde Soğutma ve kesim gazı kullanılmıştır.


Cam, Plastik, Plexiglas ve Ahsap Kesimi. Kesim esnasinda malzemede sertlesme, yanma ve isil deformasyon olmaz. Dogada bulunan butun malzemeler 1mm kalinliga kadar kesilebilir.


Su ile çelik kesimi

Tolka Su Jeti, yenilenen atölyesinde bulunan Takım Su Jeti Kesim makinesi ve 1. Su jeti teknolojisinden maksimum faydayı sağlamak için TOLKA uzmanlığından mutlaka yararlanmalısınız. Kesimi bitmiş sevkiyata hazır parçaların nasıl sevk. Su jeti Deri Kesimi Su jeti Bakır Kesim Garnet Kum Su Jeti Cam Kesim Su Jeti ile Cam Ayna Kesimi. Konstrüksiyonların Temizliği ve Boyanması. Posts tagged su jeti kesimi (Page 6) Tag: su jeti kesimi.


A steel cutting with waterjet cutting machine. Su Jeti (waterjet) ile fason kesim yapan konveyormakina bu konuda liderliği elinde bulundurmaktadır. Mermer, Granit ve Seramik, Traverten Kesimi.


Su ile çelik kesimi

Alüminyum, Bakır, Pirinç, Bronz, Sarı Plaka Fason Kesimi. Yüksek basınç su akümülatörleri de çelik kılıf içerisine yerleştirilmiştir. Sujeti Kesimin Ajantajları. Makina çelik konstrüksiyonu, kütük kavrama sistemi ve şalomalar su soğutma sistemi ile. Genel olarak otomasyona yönelik bir plazma ile sac kesimi sisteminde şu unsurlar.


MAVİJET SU JETİ, Maviform firmasına ait 1yerli bir Türk su jeti markasıdır. Bursa’daki fabrikamızda üretilmektedir. Kesim yüzeyinin düzgün olması istenen malzemeler için su jeti kesimi gerekir.


Malzemelerin kesim yüzeyleri çapaksız ve temiz çıkar. Laser ile kesilemeyen – 30mm kalınlık aralığında özellikle şim yapımında kullanılan paslanmaz çelik , bakır, bronz ve fiber gibi malzemeleri de su jeti ile kesmek mümkündür. Mobilyacılar Sitesi Kavaklar Cad.


Sert ve kırılgan malzemelerde (Cam, mermer, çelik .vb) abrasif su karışımı kesme kafası kullanılır, hüzme çapı 0. MAVİJET Maviform firmasına ait 1 yerli bir Türk SU JETİ (3D-5D-6D Waterjet) markası olup, eksenli, eksenli ve eksenli su jeti olarak istenilen ebatlarda üretimi yapılmaktadır. Su -Abrasiv karışımı ile kesilen malzemeler :- Karbonlu ve paslanmez çelikler. Aluminyum, bakır, pirinç, kurşun tüm yumuşak metaller.


Titanyum tungsten alaşımları, tüm sert metaller. Tüm Fontlar için geçerli Harf,Sayı ve yazı karakterlerinin hassas ve pürüzsüz kesimi yapılabilmektedir. Su jeti doğadaki sert ve yumuşak tüm materyalleri mm den 2mm kalınlığına kadar çok ince işçiliklerde kesebilen bir soğuk kesim sistemidir. Mermer kesimi için kuvars kumundan hazırlanmıĢ aĢındırıcı malzeme Kesme, düz çelik lama ile yapılır ve su ile birlikte kum verilir.


Sallantılı elekten, kuvars veya benzeri kumlar normal beslemeyle su ile birlikte lama üzerine, oradan da kesme kanallarına dökülür. Bir kavanoza su doldurun ve ananası kavanoza kökleri suya değecek şekilde yerleştirin. Kavanozu da gölge bir alana koyun. Bilgisayarla çizilebilen her düzlemsel şekil su jeti ile kesilebilir. Trendleri sadece saç kesimlerinde takip eder.


Saç kesiminde düz kesim ve saç şeklinde ise su dalgası şeklini kullanır. Su jetinin yer aldığı tezgahlarda ürün dizilimi kolaydır ve bu tezgahlarda bilgisayarlı sistemler ile çeşitli şekillerde kesim yapılabilmektedir. Su jeti kesimi ile kesilen materyalin pürüzsüz ve istenen bir şekilde sona ermesi, ikinci bir kesim ve ince işçilik gerektirmez. Ayrıca zengin malzeme stoğu ile manisa orta ölçekli sanayi bölgesinde hizmet vermektedir.


CNC su jeti ile paslanmaz çelik kapak kesimi ? FSN Antalya: 5set çelik parçanın fason talaşlı imalatı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar