18 Eylül 2018 Salı

Izolasyon uygulamaları

Yalıtım uygulamaları ile konutların hem ısıtma ve soğutma giderlerini hem de sera etkisi yapan gaz salınımlarını azaltabiliriz. Sağlıklı, konforlu ve güvenli konutların güvencesi olan yalıtım uygulamaları , sürdürülebilir geleceğimize sahip çıkmamızı sağlamaktadır. TEKNOFABRİK - Yükek Isı İzolasyon Uygulamaları. Sürme Esaslı İzolasyon Uygulamaları kullanılan malzemeye göre gruba ayrılır.


Acar İzolasyon olarak izolasyon yapılacak yere uygun malzeme ile izolasyon yapmaktayız. Yapısal çözümler ve ısı-su-ses, ankraj, epoksi ve polüratan uygulamalar , güçlendirme, karot uygulamalarında yılı aşkın bir süreye dayanan teorik. Ege Bölgesinde kalitesi kanıtlanmış izolasyon uygulama kurumu olarak tüm projelerimizde üst düzey iştahla işimizi yapıyor, tüm isteklerinizde sizi en doğru şekilde yönlendiriyoruz. Temelden Çatıya İzolasyon Uygulamaları İzolasyon işlerinizde temelden çatıya kadar sizlere garantili çözümler sunuyoruz. Membran uygulamalarından çatı aktarımı tadilat işlerine kadar her türlü izolasyon işleriniz profesyonel kadromuzla yapılır.


Klasik izolasyon sistemleriyle karşılaştırıldığında kaplama kesintisizdir. Bu yüzden, tavandan soğuk hava sızma ve ısı kaybı oluşma riski yoktur. Bodrum sprey poliüretan köpük uygulamaları başlıca ve en çok tercih edilen uygulama detaylarından biridir. Teras üstü su izolasyon sistemlerimizle çatı ve terasınız için 1garantili ve etkin su izolasyon.


ASANSÖR İZOLASYON UYGULAMALARI Asansör çukurlarında bulunan su sızıntılarına ankara geneli garantili çalışmalarımız hizmet vermekteyiz. Işık gereksinmesi için sıcak çatılarda çatı ışıklıkları yapılır. Bunlar sıcak çatı altındaki mekanlara ışık sağlamak üzere kullanılırlar.


Uygulaması yapılan yerlerde gürültünün engellenmesini sağlayarak ses yapmaktadır. Heraklite ahşap yünü malzemesi yapılan ses yalıtımı turistik tesisler, modern çiftlikler, sinema salonları, endüstri binalarıi müzik salonları, okul, hastane ve birçok yerin duvar tavan ve zeminlerine uygulanmaktadır. Ltd Şti ile taahhüt işlerimizi ayrı bir çatı altında topladık. Teras İzolasyonu Uygulamaları firmamıza ait olup mobil ekiplerimizle tüm İstanbul ilçelerinde ve semtlerinde fiyat farkı olmadan uygulanmaktadır.


Izolasyon uygulamaları

Polyurea- izolasyon Polyurea izolasyon hakkında bilgilendirici detaylar ve uygulaması hakkında paylaşımlar yapılmaktadır. Nova Akustik Ses İzolasyonu Uygulama Hizmetleri. Avrupa standartlarında I. Su geçirgenliğini engelleyen uygulamalar.


Firmamız müşteri memnuniyetine önem vererek, kaliteli ve başarılı işlere imza atmıştır. Ancak yalıtımın doğru şekilde tasarlanması uzmanlık gerektiren bir iştir. BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF izolasyon uygulaması. Zed izolasyon ailesi olarak Kavacık Aras Kargo Genel Müdürlük Binasındaki su yalıtım sorunlarını gerekli tecrübe , kaliteli malzeme ve saygın işçiliğimizle çözdük ve mutluyuz.


Mühendisliği Uygulamaları. Otoyol ve Köprü Uygulamaları. Teras, bahçe , toprak altı su izolasyon sorunlarında ömürlük , saniyesinde kuruyan , elastik ve gıda sertifikalı , sağlığa zararı bulunmayan sprey izolasyon uygulaması sayesinde kalıcı çözümlerimiz ve dekoratif görünümlü izolasyon sistemimizden sizde yararlanın. Uygulamaları DİLATASYON ÇÖZÜMLERİ Yapılardaki birleşim ve hareket derzlerinde, pencere ve kapı kenarlarında, yalıtım derzlerinde, prekast yapılarda iki farklı malzemenin birleşme kenarlarında yüksek performanslı özel mastikler kullanılır.


Yapıları hem iç hem de dışarıdan izolasyon yaparak korumak mümkün. Sprey izolasyon uygulaması , makine ekipmanlarıyla elde edilen püskürtme izolasyon sistemidir. TUBA İzolasyon Çözümleri Çatı Uygulamaları Yapıların vazgeçilmez yalıtım aracı olan çatılar, kullanılan malzeme ve uygulama yöntemlerine göre pek çok çeşide ayrılır. Akustik Kauçuk Firexpan Sünger ses izolasyonu ve ses yalıtımı uygulaması için üretilmiş yüksek oranda ses yutum değerine sahip izolasyon malzemesidir.


Yapılan ses izolasyonu uygulamalarında duvar veya tavan gibi yüzeylerde kullanılarak ses geçiş kaybı sağlar. Epolit Zemin ve İzolasyon Uygulama. Su İzolasyonu , daha çok su ve yağmur gibi etkilerden korunmak için yaşam alanlarımızın korozyona karşı korunması ve yaşamımızda kullandığımız bir çok ürünün korunması amacıyla yüzeylerinin kaplanarak korunmasını sağlayan yöntemdir. Su Yalıtımı bir çok şekillerde yapılabilmektedir, Su izolasyonu beton.


Epdm Ağır Ses Bariyeri Uygulama Teknikleri. Ses izolasyon için tavan ve duvar uygulamalarında en iyi çözüm olarak kabul edilmektedir. Kullanım alanlarına göre uzman ekip tarafından malzeme seçimi gerçekleştirilir.


Kapiler, çift komponentli, bitum esaslı, akrilik reçine ile sürme izolasyon gerçekleştirilir. Tekema İzolasyon Tekema İzolasyon ve ekibi olarak yeni püskürtme izolasyon öneminin ciddi bir şekilde arttığı günümüzde müşterilerimize kusursuz hizmet verebilme anlayışıyla profesyonelce uygulama ve çözümler üretiyoruz. Kavuklar İnşaat tarafında yapılan BAYRAKLI TOWER Projesi Ses sorunlarını Panetti İzolasyon Sistemleri ürünleri ile çözecek. Epoksi Yüzey Çözümleri ve Zemin Kaplama.


Projenin zeminlerinde kullanılacak olan Panetti ürünleri ile Katlar arası Ses problemi ortadan kaldırılack. Yüksek standartlara sahip, uzun ömürlü ürün seçimleri ile Yağmur İzolasyon , uzun yılların sorunsuz kullanılabilen uygulamalara imza atmaktadır. Ekibimiz tarafından gerçekleştirilen izolasyon uygulama örneklerimize sol menüden kategorilere tıklayıp erişebilirsiniz. Temellerin dıştan yalıtımında, bodrumlarda, asansör kuyularında, yeraltı garaj ve depolarında, su depolarında, tünel galerilerde, su seviyesinin altında kalan ve su girişinden etkilenen yapılarda, balkon ve ıslak hacimlerde, havuzlarda, teraslarda uygun malzeme seçilerek hatasız uygulaması yapılır.


Tepe Yalıtım Sistemleri ve İzolasyon Uygulamaları HAKKIMIZDA Müşterilerin amacına uygun çözümleri birlikte üreterek bilgi, yetenek ve tecrübelerimiz ile sizlere su yalıtımı hakkında en doğru çözüme ulaşmayı ilke edinen çözüm ortağınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar