17 Eylül 2018 Pazartesi

Poliüretan boya özellikleri

Poliüretan boya özellikleri

Poliüretan Boya Özellikleri. Fırın kurumalı olarak da kullanılabilmesi, Güneş ışığına dayanımının yüksek olması, Mekanik ve kimyasal direncinin yüksek olması, Yaş üzerine yaş uygulanabilmesi, Darbelere karşı oluşan ve özellikle araç üstü ekipman imalatında tercih edilen elastik yapıda olması. Akrilik poliüretan esaslı, iki bileşenli, antikorozif pigment içeren koruyucu astar boyadır. Mükemmel dış dayanım özelliği ile tercih sebebidir. POLİÜRETAN SON KAT BOYA SİSTEMLERİ.


Düşük maliyetli reçineler boyanın hammadde maliyetini azaltmak için kullanılır. Endüstriyel boyayı takip eden , poliüretan son kat boyalar ve epoksi sonat boyalar sanayi sektöründe ihtiyacı karsılamaktadır. Kardelen boya olarak bu ürün gamının tamamı paket olarak üretilebilmektedir. Her boyanın kendine göre özellikleri , kullanım sekilleri mevcuttur.


UV ışığına dayanıklı değil, sıva kullanımını korumak veya panelleri kapatın, ya da boya için gereklidir. Ancak epoksi olan zemin kaplama maddesi ise çok sert bir içeriği vardır. Bileşenlerin OH ve NCO yüzdeleri oluşan köpüğün sert (rigid), yarı-sert (semi-rigid) veya yumuşak (flexible) olmasını sağlar. Uygulama esnasında ortam sıcaklığı 5-°C olmalıdır.


Poliüretan boya özellikleri

Alternatif yalıtım ürünleri ile sprey poliüretan ürününü karşılaştıracak olursak sıradan yalıtım ürünleri ek yerlerine sahip olduğundan sürekli bir ısı kaybı görülmektedir. BauHERZ PU 3poliüretan boya tüm zeminlerin revizyonunda ve poliüretan teras çatı izolasyonlarında kullanılan UV dayanımı yüksek son kat kaplamadır. Renk: Beyaz, muhtelif renkler.


Yüksek mekanik özellikleri ile son yıllarda tüketimi giderek artan TPU malzemesi ile son yıllarda çalışmalarını arttıran Derkim Kimya. Enjeksiyon makinesi pistonlu olup sıvı halde olan poliüretan reçineleri yüksek basınçla transfer etmek amacıyla kullanılır. Genel Teknik Özellikler. ZELLİKLERİ : a)Muhteviyatı (içindekiler): Çift komponentli, poliüretan reçine esaslı yarımat bir boyadırReaksiyon ile kurur.


Poliüretan boya özellikleri

Diizosiyanatın bir kısmı poliol ile polimerleşirken, küçük bir kısmı da su ile reaksiyona girerek gözenekli poliüretan yapıyı meydana getirir. Coil Coating (bobin boyama) tekniği ile sac yüzeyinin her noktasında homojen boya kalınlığı elde edilir. Kullanılacağı yerin coğrafi ve çevresel özelliklerine göre epoksi astar üzerine polyester, PVdF, plastisol veya poliüretan boya kullanılır. Teknik özellikleri farklı olan bu boyaların ortak noktası yaş boya olmalarıdır. Kimyasallara ve bakterilere dayanıklıdır.


Beyaz-Gri-Mavi- Krem – Zemin Rengi-istenilen renk. Tek komponentli, şeffaf, solvent içermeyen, 1alifatik (sararmaz), poliüretan esaslı, havadaki nem ile kürlenen, kullanımı çok kolay taş zemin ler için özel. Yanmaz boya Sentetik ve silikon reçine antimon trioksit katkılı, özel reçine katkı sayesinde yanmaya karşı dirençlidir. Epoksi demir ve metal boya RENK. Boya metalin uzun ömürlü olmasını sağlayan en önemli unsurdur.


UV ye dayanıklı parlak bir verniktir. Sonkat vernik uygulanacak yüzeyler temiz ve kuru olmalıdır. Boyanın tanımından, beklentilere kadar bütün detaylar Filli Boya ’da. Polietilen, slikon ve teflon hariç her türlü inşaat malzemesine yapışma gücüne sahiptir.


Boyada Ve Boyacıda Aranılan Özellikler. Bu etaptan sonra epoksi veya poliüretan esaslı self levelling malzeme sıfır olarak uygulanır. Sıyırma katının üzerine self levelling kaplama dişli mala ile uygulanır. Bağ Teknoloji’si ile üstün Cutting Edge Kimya Teknolojisi’ni birleştirmesi sayesinde bir boya koruma filminden talep edilen tüm yüksek standartları kendinde toplayan boya koruma filmidir.


UV’ye dayanıklı, parlak bir boyadır. Sentetik deri neddir, suni deri ayakkabı, suni deri kumaş fiyat, Suni Deri Kumaş Fiyatları, Suni deri Kumaş özellikleri , suni deri. STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ.


Karbonandum, 5demir oksit boya bulunduğunu ve anti statikt ürünler olduğunu belirten ve aynı. Sentetik vernikler, reçine esaslı ve geç kuruyan vernik türleridir ve bu özellik verniğin sağlamlığını gösterir. Boya veya vernik olsun geç kuruyan maddeler çabuk kuruyan maddelerden daha dirençlidirler.


Sandviç panel’de yalıtım malzemesi öncelikli poliüretan sonra da taş yünü ve polystrendir (EPS). Boyalı metallerde Polyester, PVDF, Plastisöl ve poliüretan boya çeşitlerinden biri kullanılmaktadır. Hijyeniktir,tozumayan antibakteriyel ortamlar sağlar.


Temizlenmesi son derece kolaydır. Solventsiz oluşundan dolayı yangın tehlikesi yoktur. Film yüzeyi yarımat ve kaymazdır. Kolay temizlenir, bakteri barındırmaz, tozumaz, sağlığa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar