28 Eylül 2018 Cuma

Thermowood cephe kaplama

Zemin ve cephe kaplamasında kullanılıp,sert ve yumuşak ahşap dan imal edilebilmektedir. Stabilitesi sayesinde bir çok uygulama imkanı sağlamaktadır. Bu durumu termal modifikasyon işlemi görmemiş ahşaplar ile elde etmek imkânsızdır. Yüksek estetik bir boyut taşımaları yanında üst düzey dayanım gücüne de sahip olan Tantimber cephe kaplamaları , binanın değerini maksimize eder. THERMOWOOD VE UYGULAMARIYLA İLGİLİ TEKLİF VE BİLGİ ALIN ! Novawood’un yeni ürünü olan novathermowood manolya cephe kaplamaları , uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonrası projelerinize farklı bir bakış açısı katarak kendine has dokusu ve rengi ile beğeninize sunulmaktadır.


Nefes alabilen, doğal ve sağlıklı yapısı ile binanın değerini arttırırken aynı zamanda ısı yalıtım özelliği de sağlar. Doğadan elde edilmesi ile başlayan süreçte dayanıklılığı ile bilinen iroko ağacına thermowood işlemi sayesinde stabil ve etkileyici sonuçlar elde edeceğiniz bir çözüme kavuşturuyoruz. Hemen her tür ağaçtan işlenen. Villalar, sosyal tesisler, konutlar, balkon kaplamaları vb. Novawood tarafından üretilen dış cephe kaplamaları termal modifikasyon sonucunda, her türlü hava koşullarına, çürümeye, mikroorganizmalara ve haşerelere karşı direnci maksimum seviyeye getirilmiştir.


Bunun sebebi, termal modifikasyon sonucunda, her türlü hava koşuluna, çürümeye, mikroorganizma ve haşerelere karşı direncinin maksimum seviyeye getirilmiş olmasıdır. Finlandiya Lunawood OYJ firmasının Tek Yetkili Türkiye Distribütörüdür. Firmamız, 1yıllık Finli boya markası Tikkurila OYJ firmasının ahşap, metal ve beton boyalarını Türkiye pazarına sunan Tek Yetkili Distribütörüdür. Yükseltilmiş taban döşemeleri ile taban kaplama sistemleri.


Tekintek Wood “Sürdürebilir Doğal Çevre” kavramı ışığında hammadde temin prensibine, Avrupa normlarında üretim altyapısına ve yıllık 3bin mtermal modifiye edilmiş deck ve cephe kaplamaları üretim hacmine sahip bir ahşap ürünleri firmasıdır. Zeminden cepheye tüm yapısal çelik konstrüksiyon işlerinizi profesyonel ekibimizle proje aşamasından üretime kadar anahtar teslim olarak gerçekleştiriyoruz. Projelerinizde bizden teklif almadan karar vermeyin. Deck, dış cephe kaplamaları , masif parke, lamine parke, masif panel, lamine ahşap kiriş ve thermowood kereste üreten Novawoo ayrıca ahşap teknolojisiyle depreme dayanıklı modern ahşap konutlar ve işyerleri de yapıyor.


Orijinal örneğine göre 1. Korkuluk Estetik Güvenlik. Pergola Hızlı kurulum, farklı dizaynlar. Prefabrik İzolasyonlu, modüler sistemler. Hybrid Kompozitte en son teknoloji. Cephe Bakım gerektirmeyen kaplamalar.


Tasarımlar Yaratıcı Çözümler. Büyük ebatlarda üretilmesinden dolayı geniş alanlarda montaj kolaylığı sağlar. Farklı cephe kaplamaları alternatifi olarak yenilikçi, şık ve yalın görünüme sahip tek parça cephe kaplamalarıdır. Vikinglerin uzun yıllara dayanan deneyimlerini temel alarak, ahşabın ısıtılması ve yakılmasının ömrünü uzattığı gözlemlenmiştir.


Telefon numaralarımızdan, eposta adresimizden bize her an ulaşabilir destek alabilirsiniz. Dilerseniz sağ bölümdeki iletişim formu ile bize istek ve görüşlerinizi iletebilirsiniz. Bu ısıl işlemi ana madde halinde sıralayabiliriz. Madde 1: 100⁰C olan bir fırın ayarlanır ve daha sonrasında ısı sürekli olarak 130⁰C sabitlenir. Bunun amacı ağacın tam anlamıyla kurutularak nemin sıfır orana indirilmesidir.


Burada tüm ürün ve hizmet fiyat listesi ve şirket iletişim bilgileri öğrenebilisiniz. Güneşli ve keyifli bir hafta dileriz. We wish you a sunny and delightful week. Thermowood cephe kaplama ve kayar katlanır ahşap kepenk uygulaması.


Dışcephe kaplama lambrisinde esas olan ağaçta ki nem oranının minimize edilmesi ve yağmur veya herhangi bir sıvının ahşabın birleşme noktasın da kalmayacak şekilde lambrinin imal edilmesi dir. Yani kısaca lambrinin dışcephe kaplama ya uygun olabilmesi için iyi kurutulması. Türkiye de ve dünya genelinde üretim yapan öncü kuruluşlarının bayiliğini yapmaktadır. Ahşap dış cephe kaplama çalışmalarımızda, emprenyeli ahşap ürünler kullanılmakta, bunun yanında çeşitli Hemel marka su bazlı veya solvent bazlı boyalar ile, istediğiniz renkte çalışmalar Panelsan Orman Ürünleri tarafından yapılmaktadır.


Thermowood cephe kaplama

Seramik cephe kaplama , günümüz mimarisinde yapıları dış etkenlerden koruması, yapı içi iklimi muhafaza etmesi, periyodik bakım istememesi, doğal, dayanıklı ve estetik olması sebebiyle yapı sektöründe kullanımı giderek artan bir yöntemdir. Rengi normal ahşaplara göre değişir. Normal ahşaba göre stabil,çürümeye karşı dayanıklı ve yalıtım özelliğine sahiptir.


Destech Internet Hizmetleri ,,,,,. AHŞAP DECK VE CEPHE KAPLAMA. Masif Paneller, Profillerle Ilgili Teklifleri Inceleyin.


Thermowood cephe kaplama

Novathermowood iroko cephe kaplama ürünleri açık bal rengi ile mekânlarınıza şıklık ve zarafet katacak. Yeryüzünde bol miktarda bulunan çam ağacını thermowood işlemi ile novathermowood cepheye dönüştürerek sizlere en doğal olanı en iyi şekilde sunuyoruz. DIŞ CEPHE KAPLAMA Dış cephe kaplamaları konutlara zarar veren yağmur,rüzgar,kar,güneş gibi dış hava koşullarına karşı etkin bir koruma sunarken aynı zamanda estetik olarak binanın mimari tarzını tamamlamak için de kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar