18 Ekim 2018 Perşembe

Alüminyum dış cephe

Gimat Şantiyesi’ndeki projemiz bitmek üzeredir. Kapaklı alüminyum cephe sistemlerinde dış yüzeyde çeşitli genişliklerde alüminyum kapak kullanılır. Talebe göre pek çok farklı boyutta uygulanabilmektedir. Bir diğer giydirme çeşidi ise alüminyum panel cephe giydirme sistemleridir. Mimari yapılara uyumlu konseptler için tasarlamış alüminyum profiller ve alüminyum levhalar, dış cephe sistemlerinin içinde önemini ve yerini arttırak korumaktadır.


Dış Cephe Tamiri, alüminyum doğrama tamir hizmetleri ve alüminyum dış cephe tamir hizmetleri sunmaktayız. Giydirme cephe malzemeleri, bir binanın dış cephesinin nasıl bir görünüme kavuşacağı hakkında fikir verir. Alüminyum Kompozit Panel Cephe Kaplamaları. BG - Panel Cephe Sistemi.


AG - Giydirme Cephe Sistemi. Dış Cephe ürünlerimizi kullanabileceğiniz bazı alanlar: Yeni bina inşaatları veya eski binaların yenilenmesi. Giyotin Pencere Sistemleri. Bilgileri Uğur Mumcu Mah.


Transparan Dış Cephe Yapılara estetik bir görünüm katan cephe sistemidir. Bu sistem ile gün ışığından en iyi bir şekilde faydalanılmakta olup şeffaf cam kullanılır. Kompozit panel, iki yüzüde alüminyum levha ile kaplı içi polietilen dolgulu kompoze levhaların adıdır. Müşterinin isteğine bağlı olarak her çeşit. Aşağıda bazı dış cephe giydirme referanslarımız yer almaktadır.


Tüm giydirme cephe referanslarımız için referanslar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Burada yer alan cephe giydirme sistemlerinin daha fazla resim ve detayı için resimlerin altındaki linklerine tıklayınız. Dış cephede aralıksız bir cam görüntüsü istenildiğinde bu sistem kullanılmaktadır.


Silikon dış cephe sisteminde, yatay ve düşey alüminyum taşıyıcılarla ızgara sistemi oluşturularak cam plakalar monte edilir. Silikon, cam plakaların bütün durmasını sağlamaktadır. Tasarım ve projelendirme ekibimiz müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda sistematik bir çalışma ile hizmet.


Dış cephe , ev dekorasyonu ve tüm alüminyum işlerinizi titizlik ile uygulamaya geçirerek başarılı, profesyonel ekibimiz ile sorunsuz teslimat gerçekleştiriyoruz. Firmamız kurulduğu günden bu güne gayretlerini, müşteri memnuniyeti üzerine odaklamıştır. Binaların iç ve dış yüzeylerinde kullanılabilirliği alüminyum kompozitpanelleri tercih edilen bir yapı malzemesi haline getirmiştir. Soli Metalik ve Özel efekt renklerinde üretilen kompozitin boyalı yüzü, UV ışınlarına dayanıklı floropolimer fırın vernikli (PVDF) üst kaplama sistemiyle dış cephe uygulamalarında kullanılır hale getirilmiştir.


Alüminyum dış cephe

Firmamız projelerinin 60’lık payını yurt dışında gerçekleştirmesi ile birlikte dış ticaret ve yurt. Dış cephe kaplaması ses iletimi en aza indirirken, ısı ve su yalıtımı da sağlayarak binanın ömrünü de uzatır. Cephe Sistemleri Akservi Aluminyum tarafından üretilen cephe sistemleri dünyanın her yerinde uygulanan modern mimaride kullanılan dış cephe kaplamaları standartlarında profesyonel sistemlere paralel olarak günümüzdeki şeklini almıştır.


Tüm cephe kaplamalarının ortak özelliği bakım istememesidir. Cephe paneli, dış cephe kaplama malzemeleri, alüminyum kompozit panel cephe giydirme sistemlerini en uygun fiyat listeleri siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Strüktürel silikon cephe modern ve çağdaş görünümü sayesinde Dünya’da en çok tercih edilen alüminyum giydirme cephe sistemidir. Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır.


Metal Çatı ve Cephe Sistemleri, ÜRÜNLER, FIRESTONE. Sadece yurt içi değil yurt dışı çalışmaları ile de uzmanlık alanını. Yapılarımızın dış cephesine uygun silikon cephe , kapaklı cephe veya kompozit levha uygulamaları ile hayalinizdeki yapıyı oluşturuyoruz.


Giydirme cephe çeşitli taşıyıcı tip binalarda, binanın dış yüzünün alüminyum malzemeden kullanılan ana ve ara taşıyıcı elemanların dayanıklı ve fonksiyonel bir şekilde bir araya getirilmesi, cam, kompozit levha veya alüminyum levha gibi yapı malzemeleri ile bütünleştirilmesidir. Kocamanlar Aluminyum Ith. Falkon Grup Cephe Mühendislik, silikon cephe , kompozit panel, kapaklı cephe , transparan cephe ve alüminyum doğrama işleri yapan proje taahhüt firmasıdır. Silikon cephe giydirme sisteminde ısı camlar cepheye özel bir şekilde yapıştırıldıkları kaset profilleriyle tutturulmaktadır. TL 12TL (7) TEİF 100.


Bundera Parlayan Fosfor Tozu Renkli Fosforlu Işıma Toz 1Gram. Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir. Klasik kapaklı giydirme cephe , çelik veya alüminyum ankrajlar yardımıyla betonarme döşeme ile birleşir. Dış cephede camın durumunu ve alüminyum malzemenin kullanımını çeşitli hesaplamalar belirler. Aluminyum imalatı ve Giydirme Cephe sektöründe elde ettiği deneyim ve bilgi birikimini bir potada eriterek, tecrübeli kadrosu ve yapmış olduğu teknolojik yatırımlarla ALS Metal, dış cephe alt konstrüksiyon ve aksesuarları üretiminde uzmanlaşmıştır.


Bunlara ek olarak binaların dış cephelerinin dış etkilere karşı koruyuculuğunu arttırarak binaların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Binanızın ömrünü uzatmak, değerini korumak ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için dış cephe kaplama sistemlerinin gerekliliğine önem vermelisiniz. Esen alüminyum , olarak sizlere hizmet anlayışı ve profesyonel anlayış içersinde hizmet vermekteyiz. Dış cephe giydirme sistemleri inşaat teknolojilerinin ilerlemesi ile birlikte son yirmi yılda yaygınlaşmaya başlamıştır. Dışarıdan bakıldığında alüminyum profilin görünmediği, tümüyle cam bir görünüm oluşturan cephe sistemidir.


Taş kaplamalara göre hafif olması yapı güvenliğini ve statik çözümleri kolaylaştırır. Montajı hızlı ve kolaydır. Farklı renk seçenekleri uygulanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar