25 Ekim 2018 Perşembe

Havalandırma susturucu

Susturucular klima ve havalandırma sistemlerinde meydana gelen gürültüyü kabul edilebilir düzeylere indirmede kullanılır. Ses sönümleyici ( susturucular ), kasası galvanizli çelikten imal edilir ve kanal sistemine montajının yapılabilmesi için kasanın her iki tarafında özel flanş profilleri kullanılır. Susturucular , belirli bir ses seviyesine uymak için havalandırma sistemi içerisinde uygun yerlere yerleştirilirler.


Havalandırma susturucu

Susturucular , yeterli susturma kabiliyetine, düşük hava direncine sahip olmalı ve mümkün olduğunca küçük olmalıdır. NPL bağlantılı olarak imal edilir. Akustik izolasyon için kayayönü kullanılır. Kategoriler: Susturucular.


Tüm modeller, mevcut kanal sistemine, minimum hava kaçağı sağlayacak şekilde, hızlı ve kolay montaja uygundur. Ses izolasyon malzemesi olarak, standart üretimimizde cam yünü, isteğe bağlı olarak taş yünü izolasyon kullanılmaktadır. Günümüz yapı teknolojilerinde çok önemli bir yer tutan havalandırma kanalları, inşa edilen yapılara kattığı değerle büyük önem taşır.


Havalandırma Soğutma Sistemleri. Ayrıca fan ve cihaz çıkış ağızlarına titreşim iletmeyen fleksibıl bağlantılar olarak tesis edilmektedirler. Kasetli susturucularda kaset eni. NPL contalı olarak imal edilir. Susturucu ürünleri çeşitleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir, Hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.


Podlu susturucu imalatımız bulunmaktadır. Kullanım Klima ve havalandırma sistemlerinde birbirlerine hava kanallarıyla bağlı mahaller arasında hava kanalları vasıtasıyla olan ses iletimini önlemek için kullanılırlar. Susturucu kasası mm galvenizli sacdan, kulisleri ise mm galvenizli sacdan. Köşe parçaları ise DKP sacdan imal edildikten sonra galvenizle kaplanır. Susturucular , klima ve havalandırma sistemlerinde meydana gelen sesin yutumunu sağlamak için kullanılırlar.


Yuvarlak kanal tipi susturucular , fanlardan ortama yayılan ses seviyesini konfor şartlarına indirebi. Klima santrallerinde kullanılan susturucular , vantilatörden sonra, torba fiitreden önce konulmaktadır. Ekibi olarak havalandırma ,klima,izolasyon,davlumbaz, susturucu ,özel imalatlar ve uygulamada bizde varız dedik.


Susturucular fanın ve özellikle havanın tahliye edildiği noktadaki sesi önlemek için kullanılır ve havalandırma. Hemen hemen tüm modeller kanal sisteminde hava kaçağını minimum düzeye indirmeyi amaçlamaktadır. Kanal Tipi Susturucu Fiyatları. Taze hava ile çalışan havalandırma sistemlerinde ön ısıtıcı olarak kullanılır.


Standart Model (DTH-195) ve Dairesel Kesitli Model (DTH-295). Montajı cıvata ile yapılmaktadır. Kurtköy Servis Binası havalandırma sitemlerinin imalat ve montajını tamamlamış bulunmaktayız. Aynı zamanda yuvarlak kanal tipi susturucular , yuvarlak kanal kesitlerinde üretilmektedir. WEB SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ!


VENCO LN dikdörtgen kanal tipi susturucular istenilen dikdörtgen kanal kesitinde üretilebilmektedir. VENCO SLT yuvarlak kanal tipi susturucular , standart yuvarlak kanal kesitlerinde üretilmektedir. Ventx kontrol valfi susturucusu, havalandırma susturucusu ile aynı şekilde çalışır.


Havalandırma susturucu

Bir vana susturucu , iş yerlerindeki gürültüyü azaltmak için gaz ventilleri susturucuları ile aynı tasarımı ve akustiğin prensiplerini kullanır. Podlu Susturucu - 1mm Ses ve gürültü problemi havalandırma sistemlerinde önemli problemlerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Ses seviyesini uluslararası standartlara indirmenin yollarından biride sistemde istenilen şartları sağlayacak susturucuların kullanılmasıdır. Isı ve Enerji Geri Kazanım Cihazları.


Bu özellikleriyle insanların çalıştığı ve düşük ses seviyelerinin gerektiği yerlerdeki havalandırma problemlerine çözüm getirir. INVENT HAVALANDIRMA VE TESİSAT SİSTEMLERİ A. Endüstriyel havalandırma , filtre ve izolasyon sistemleri konularında sağlam adımlarla ilerlemekteyiz. HVAC Mühendisliği alanında uzman ve tecrübeli bir ekibin profesyonel yönetiminde mekanik tesisat sektörüne ürün temini ve otomasyonu hizmetlerini vermektedir. ATAOĞLU HAVALANDIRMA İZALASYON TES.


Havalandırma susturucu

Restoran, kafe, otel, ilaç fabrikaları ve farklı sektörlerde hizmet veren çeşitli fabrikalarda vermiş olduğu ısıtma soğutma yangın iklimlendirme ve vrf sistemleri. Susturucu kullanarak fan motorunun çıkardığı sesi önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Biz Poltes havalandırma sistemleri olarak SPİRO (YUVARLAK) KANAL imalatı yapıyoruz.


Susturucular vantilatör ve aspiratör gibi havaya hareket veren elemanlarla kanallarda muhtemel aşırı hızdan kaynaklanan sesin seviyesini standartların müsaade ettiği seviyede tutmak, gereğinden fazla olan ses şiddetini sönümlemek için tasarlanmış elemanlardır. Profesyonel montaj ekiplerimizle güvenilir ve hızlı bir şekilde iş yerlerinizdeki havalandırma sorunlarına çözüm ortağı olmaktayız. Hava kanalları , Davlumbaz , Aspiratör , Menfez Vb. HTK ailesi olarak, yapıların havalandırma ve akustik gereksinimlerini karşılayan hava terminalleri üretiyoruz. Isı Geri Kazanım Üniteleri.


HIGK cihazları ile evsel, ticari ve endüstriyel klima ve havalandırma uygulamalarında yüksek verimle enerji tasarrufu sağlarsınız. Büyük kapasiteli soğutma kompresörlerinin hattında ve hastaneler, müzik odaları, çeşitli ofis ortamlarında tercih edilmektedir. Galveniz sacdan imal edilir. Dış kasa ve perforeli iç boru galvaniz saçtan imal edilir. Perfore galvaniz saçtan ses absorber podu vardır.


Susturucular Klima ve havalandırma sistemlerinde Ses yutucu (düşürücü) özelliğiyle özel olarak imal edilen susturucular , endüstriyel alanda kurulan sistemlerin yanında, normal konfor klima ve havalandırma sistemlerinde ses boyutlarına uygun siparişle imal edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar