22 Şubat 2019 Cuma

Sundurma sistemleri

Kayıt Ol Giriş Yap ANASAYFA. Dekorasyon, projelendirme ve gölgelendirme sektöründe başladığı faaliyetlerine Akustik yalıtım ve Elektronik Tente sistemlerini de ekleyerek, sektöre tam anlamıyla hakim hale gelmiştir. Dayanıklı malzemeden üretilmiştir. METOT CAM - SUNDURMA İZMİR. ALÜMİNYUM VE OFİS SİSTEMLERİ.


Bunlardan ilki yağmur, kar, dolu gibi zorlu kış koşullarına karşı insanları ve yapıları karşı korumalarıdır. Açık ve kapalı otopark sundurma sistemi ile aracınızın boyası korunduğu gibi iç mekanı daha ferah olacaktır. Görsel açıdan da harika görünen açık otopark sundurma sistemleri istediğiniz ölçülerde yapılmaktadır. Genellikle villalarda ve müstakil mülklerde de kullanılan bu sistemde kullanılan cam da dayanıklıdır. Biz, her daim bütçenize göre hizmet verme politikamızdan asla ödün vermiyoruz.


Olumsuz hava şartlarından meydana gelen yağmur ve kar sebebi ile. Modüler yapısı sayesinde birbirine eklenilerek serbest uzunluk boyunda uygulamalar yapılabilir. Cam sundurma , kapılarınıza ve pencereleriniz için tasarlanmıştır. Firmamız sundurma çeşitleri arasında geniş bir katalog sunmaktadır. Bu çatı altı sistemlerin içerisinde ilk sunduğumuz çeşit pratik olarak adlandırılan saçak sistemleridir.


Ahşap, metal ve polikarbon ürünleriyle üretilmektedir. Estetik ve zarif bir şekilde üretilen sundurma teknolojisi, estetik ve zarif olmaları yanında sağlam ve ömürlük olma özelliklerine de sahiptir. Bahçe kapılarının girişinden, işletme logo ya da tabelalarının üstüne, otopark alanlarından evinizin girişine kadar birçok farkı yerde kullanılmaktadır.


Kepenk sektöründe yeni nesil kepenk sistemi olan Şeffaf Kepenkler ile güvenilir ve modern bir ürün sunmuştur. Sundurma Gölgelik Sistemleri. Müstakil binalar içerisinde, ayrık olarak uygulandığı gibi başka bir bina bölümünün duvarına dayalı şekilde de uygulanabilmektedir. Otopark sundurma sistemleri kış aylarında aracınızı kötü hava koşullarına karşı korumak için yapılır.


Aracınızı yağmurdan, doludan, çamur yağmuru v. Yük altında, üst düzey deprem performansı göstermesi ile sağlamlığı ön plana çıkan çelik konstrüksiyon yapılarımız, pratik ve hızlı montaj imkanı sunar. Tasarımını ve üretimini yaptığımız sundurmaların asıl amacı. Dekoratif sundurma modelleri villa tarzı müstakil evlerin giriş kapılarının üzeri, veranda, teras ve balkonlar gibi pencere üzerleri için de uygun olan tasarımlardır.


Ferforje sundurma çeşitleri boyut ve şekil olarak da seçeneklerle sunulmaktadır. Oldukça kullanışlı olan bu sundurmalar , şık ve estetik görüntüsü ile de giriş havasını tamamen değiştirebilir. Yapıların dış kısmında bulunan sundurmalar yerle temassız olabileceği gibi parmaklık, ince duvarlar ögelerle desteklenebilir.


Bölgesel mimariye göre değişkenlik gösterebilecek pek çok sundurma tipi bulunur. Kapı üstü sundurmalar için üretiminin yaptığımız çözümlerden bir tanesi olan pratik sundurmalar son derece estetik, yüzlerce farklı optimizasyona sahip, ekonomik ve mukavemetli saçak sistemlerinden biridir. Sistem iki ya da üzeri taşıyıcı kolondan meydana gelir.


Taşıyıcı kolonlar ki halk arasında bunlara sundurma ayağı adı verilir. DAR ALAN SUNDURMA MODELLERİ. Hareketli Rüzgar Kırıcı Cam. Alüminyum Çit Sistemleri.


Hava koşullarına bağlı olarak farklı malzemelerle de uygulanabilen sundurma sistemi çok amaçlı kullanımı ile tercih edilebilmektedir. Toplamda alanda sundurma imalatı yapmaktayız. Bunlar pratik sundurmalar , paslanmaz sundurmalar , ferforje sundurmalar ve cam spider sundurmalardır. TL, Nilüfer satın al — Ticiz. Online sipariş verilebilir.


Paslanmaz sundurma cnc de özel ölçülerde şekillendirilir ve argon kaynağı ile imal edilmektedir. Yağmur, kar gibi kötü hava şartlarında koruma imkanı sağlar ve hava yeniden güzelleşince ortamın da temiz kalmasını sağlar. Kapı sundurmaları mevcut yapılarda yada inşaat halindeki yapılarda, kapı girişlerini yağmur suyu, güneşin zararlı olan etkisi, rüzgar gibi istenmeyen olumsuz etkilerden korumak için kullanılır. Joker Door Firması pratik sundurma imalatı, montajı, tamiri, servisi ve fiyatı hakkında bilgilendirme sayfasıdır. Sen varsan daha güçlüyüz, sen yoksan eksiğimiz çok büyüktür.


Sundurma sistemleri

Aramızda olduğun için teşekkürler. Bütünleşik Yönetim Sistemleri. Genel itibari ile birim ücretleri üzerinden değerlendirmeleri yapılabilmektedir. Pratik ve dekoratif bir görünüm katmaktadır.


ALBAYRAK YAPI SUNDURMA SİSTEMLERİ tarafından uygulamaları yapılan cam sistemler modüler spider paslanmaz cam saçaklar, paslanmaz cam saçaklar ve son olarak metal taşıyıcı sistem cam sundurmalardır. Pergole çatı kaplama, ahşap lambiri, boya, cila, sundurma ve veranda uygulamaları (işçilik ve malzemeler dahildir.).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar