19 Şubat 2019 Salı

Panjur sistemleri izmir

Panjur sistemleri izmir

Uygulandığı mekanlarda güneş ışınları, yağmur, rüzgar gibi iklim şartlarına karşı korumakla beraber içerdiği poliüretan ile de ses ve ısı izolasyonu sağlar. Sadece alüminyum lameller ile panjur işlerimizi tamamlıyoruz. Ral renklerinde ve ahşap desenli renklerde lamel seçilebiliyor. Günümüzde yeni yapılan binaların önemli bir kısmında poliüretan dolgulu alüminyum panjurlar tercih edilmektedir.


Panjur sistemleri izmir

Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x2mm ve 200x2mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Mekânlarına daha dekoratif bir. Her tür mimari yapıya uygulanabilme Geniş cepheli camlara tek parça.


Günün büyük bir bölümünün geçirildiği alanlarda, firmalarda hijyenik koşullar ve güvenlik ikilisinin mutlaka bulunması gerekmekte. Roma panjur ısı, gürültü, istenmeyen görüntü, hırsızlık, ısı kaybına karşı koruma, ve böceklere karşı sizi korur. Renkleri kolayca solmayan, paslanma derdi olmayan, k Devamı. Firma Ünvanı: EGE KEPENK LTD. Toplam metre en ve metre boy olarak ölçtüm.


Bahçe ve Otopark Kapı Sistemleri. CAMODA Camlama Sistemleri , kullandığı yerleri manzaradan ödün vermeden, hava koşullarının olumsuz etkilerinden korur ve estetik bir görünüm kazandırır. Panjur ve kepenk sistemleri. Hem görsel açıdan hemde ısı yalıtım ve ses açısından bir çok avantajı vardır. Motorlu panjur sistemleri günümüzde artık hemen hemen her evde görmeye başladığımız yeni motorlu panjur sisteminin bir çok avantajı bulunmaktadır.


Görsel olarak binanızı daha da güzelleştiren motorlu panjur sistemi kötü hava koşullarında sizleri korur. Verdiğimiz hizmeti, teknolojiyi takip ederek ve uzman ekiplerimizle sürekli geliştirmekteyiz. Ege pencere sektörde sene önce pvc ve alüminyum doğrama – plastik panjur işleri ile faaliyete başlamıştır. Bir çok perakende ve toplu işi başarı ile teslim etmiştir.


Ayrıca panjur sistemleri iş yerlerinizde de estetik olma bağlamında kullanılabilir ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Ayrıca birçok panjur tipi ve lamel ile uyumlu çalışabilme özelliğine sahiptir. Temizliği de çok basittir. Dükkan Kepenk Tamiri - Kepenk Montajı - Otomatik Kepenk Tamiri.


Pencere Sistemleri - İzmir. Ses yalıtımı ve hırsızlığa karşı koruma için olduğu kadar, hava koşullarından koruması, ısısal izolasyon sağlaması yönünden de gerçek bir yapısal çözümdür. Satış Noktaları Sizlere en iyi kullanımı sağlamak ve tanıtım çalışmalarında kullanmak amacıyla Ege Profil A. PENSEV’E HOŞGELDİNİZ… Konutunuz ve iş yeriniz için en iyisini istersiniz, öyle değil mi? Biz de bu yüzden en iyisini, PENSEV kalitesi ile sizlere sunuyoruz. Tüm sineklik modellerimiz için bizi arayın ! Elektrikli panjurlar , elektriğin kesilmesi durumunda fren sistemi ile birlikte sorunsuz olarak çalışmaktadır.


Gizli Kutu ( a-Demir karkas ve betopan b- Köpük hazır kutu) izmir gizli kutu panjur. Monoblok panjur sisteminde panjur kutusu iç cephede yer aldığından, dış cephe yapısındaki mimari estetik, hiçbir şekilde bozulmamaktadır. Fiyat politikası yönünden en verimli çalışmaları sektör tecrübesi yüksek olan firmalar daha cazip hale getirebilmektedir. Sineklik,Aliağa Sineklik, Balçova Sineklik, Bayındır Sineklik, Bayraklı Sineklik, Bergama Sineklik, Beydağ Sineklik, Bornova Sineklik, Buca Sineklik. Bizimle Çalışmak İsterseniz Lütfen Formu Doldurarak Mail Gönderiniz Yada Çağrı Bırakın Biz Sizi Arayalım.


Müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli gün saat panjur , kepenk tamir ve bakım hizmeti ve servisi. PROJELENDİRME Tamirat, bakım yada sıfırdan imalat konusunda projelendirme, anahtar teslim proje hizmeti. Izmir panjur Hafif ve son derece güçlü bir deklanşör bir alüminyum çerçeve eklendi gücü ve yalıtım Nitelikler için (CFC Free) Polyrethane Köpük ile enjekte oluşmaktadır. Sağladığı güvenlik ve caydırıcılık özelliği konutlarda tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biridir. Yeni inşa edilen yapılarda olduğu kadar inşası bitmiş yapılarda da rahatlıkla uygulanabilmektedir.


Panjur sistemleri izmir

Kepenk Sistemleri İzmir kepenk firmamız, otomatik kepenk, kepenk, çelik kepenk, Garaj kapı, otomatik kepenk sistemleri gibi sektöründe öncü Ve üretim firmasıdır. Faaliyetlerine otomatik panjur , kepenk sistemleri üretim ve montajıyla başlayan firmamız kısa zamanda hizmet vermiş olduğu ürünler arasına fotoselli kapı ve otomatik geçiş sistemlerini de katmıştır. Alüminyum panjurlar manuel ve motorlu olarak yapılabilmektedir.


Artık hayatımızda yer alan her ayrıntı işlerimizi kolaylaştırmak için adeta birbirleri ile yarışıyor. Evlerde kullanılan her eşya ve cihaz, otomasyon desteği ile tek tuşla çalışarak günlük yaşamları pratik ve kolay hale getiriyor. Otomasyon sistemlerinde yıllık tecrübemizle düzenli bir şekilde müşterilerimize hizmet sunmaktayız.


Motorlu panjur ,ahşap panjur bakım ve cilası, egepen doğrama, sineklik duşakabin, alüminyum korkuluk otomatik kepenk olarak Kaliteli işçilik, karşılıklı saygı ve güven ile daha nice sener hizmet vermeye devam edeceğiz. Yenice , Merkez Köyler , Sarıçayır Köyü otomatik-kepenk- panjur - sistemleri Manisa , Alaşehir , Yeşilyurt , İsmailbey Köyü otomatik-kepenk- panjur - sistemleri Van , Başkale , Merkez Köyler , Kocaköy Köyü otomatik-kepenk- panjur - sistemleri Siirt , Pervari , Merkez Köyler , Sarıyaprak Köyü otomatik-kepenk- panjur-sistemleri İzmir , Bayındır , Merkez Köyler. Otomatik Kepenk ve Otomasyon Sistemleri İzmir ve Ege Bölgesi Otomatik Kepenk ve Teknik Servis Hizmetleri Sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar