22 Şubat 2019 Cuma

Taş cilasi

Doğal taşlar normal halleri ile de çok güzel görünmektedirler. Lakin istenildiğinde doğal taş cilası da yapılmaktadır. Bu cila özellikle dış mekanların kaplamasında daha önemlidir. Dış mekanlarda olan doğal taş kaplamaları hava koşullarından dolayı çok daha fazla kirlenmektedir.


Sprey, fırça veya rulo ile uygulanır. Emprenye olacak malzemeyi batırma yolu ile de su yalıtımı sağlanabilir. Yüzey tarafından emilir emilmez su iticilik başlar.


Uygulamadan önce yüzeyin temizlenmesi gerekir. Nemli kuru yüzeye kolayca uygulanır. Taş Cilası Kg Aynı Gün Kargo. Tüm doğal taş yüzeyler (özellikle yakma,kumlama ve patlatma uygulaması yapılmış granitlerde,kayrak,traverten ,limra,andezit,ünye,kandıra,küfeki,vb)için uygundur.


Beton, mermer, granit, kayrak taşı gibi az emici olan yüzeylerde. Tarihi eserlerin atmosferik etkilere karşı korunmasında kullanılır. Emsal Doğal Taş Seramik Kir ve Su Cilası kısa sürede istenen temizliğe ulaşmanıza yardımcı olacak bir üründür. Doğal taş , bakım ve temizliği yapıldığı sürece güzelliğini ve dayanıklılığını ömür boyu korur. Doğal taş koruyucu cila, mat ve parlak görünüm olmak üzere iki türlü efekt veren, yüzeyde görünmez bir bariyer yaratan, kir ve lekelere karşı etkili solvent bazlı koruyucudur.


JULIANE PAINT SU BAZLI TAŞ CİLASI Tek kompenantlı su bazlı ipek mat görünümlü su cilasinin en büyük özeliği taş kaplama arasında ki harçlarin dökülmesini çatlak arasına girerek. SERACARDİ, SERAMİK ÜZERİ ŞEFFAF SIVI MEMBRAN. Taş cilası yüzeydeki çatlak ve deliklerin arasına girerek bir su bariyeri oluşturmasından ötürü önemlidir. Aynı zamanda sıvaların dökülmesini engeller. Bir kattan daha fazla uygulama yapılabilinir.


Mermer ve doğal taş zeminlerin cilalanması amacı ile kullanılır. Zeminin kir tutmasını, çizilip yıpranmasını engeller. Zemin kaplamasının yaşı ve yıpranmışlığı göz önüne alınarak cilanın 3-kat uygulanması tavsiye edilir.


Faber AMermer Parlatma Tozu ile mermeri cilalamak kolaydır. En zor yüzeylerde bile mükemmel parlaklık verir. Matlığı, donukluğu ve lekeleri yok eder.


Taş cilasi

Polimer Cila: Polimer-yayıcı akrilik asit, akrilik ester ve styreneden oluşur. Bu terimi özetleyecek olursak doğal taş zeminlerin cila kimyasalıyla çok daha sert hale getirilip gözeneklerinin de kısmen doldurulma işidir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Tag Archives: mermer cilasi nasil yapilir Mermer Cilalama, Zemin Temizliği. Bozulmuş , aşınmış , mevcut suni taş veya mermer plaklar üzerindeki harç kalıntılarının ve lekelerin temizlenmesinden sonra mozayik silme makinası ile sulu silimin yapılması , iki kat olmak üzere poliüretan esaslı vernik ile cila yapılması için her türlü işçilik , malzeme işyerindeki yatay - düşey taşıma , müteahhit karı ve genel giderler dahil mfiyatı. Akrilik esaslı, yüzeyden kaybolmayan, şeffaf, parlak, betonun geçrimsizliğini ve kür alması için kullanılan beton kür ve cila malzemesi. ZOCARDİ ,izolasyon, izalasyon, TAS CILASI , TAŞ CİLASI , cephe izolasyon, cephe kaplama, cephe yalıtım, cila, dekorasyon, dis cephe, dış cephe, dış cephe. En iyi kalite,en uygun fiyatlı doğal taş kimyasalları.


Mücevher, Değerli Taş Kolye Bilezik, Bileklik Yüzük Kolye Ucu, Madalyon Küpe Tümünü Gör. GOMALAK CİLASI KAHVERENKLİ SAF ve HOMOJENDİR. KULLANIM TALİMATI ile BERABER GÖNDERİLİR. REÇİNE ESASLI SENTETİK BETON KÜR MEMBRANI AKRİLİK ESASLI SENTETİK BETON PARLATICI KÜR MEMBRANI.


Cila zemin yüzeyini kaplayarak dış etkenlere karşı korur ve yüzeyin kayganlığını azaltır. MERMER CİLASİ NASIL ATILIR? Ayrıca dekoratif açıdan da cilalı parlak zemin daha hoş bir etki yaratır. Mermer cilalamada kullanılan iki yöntem vardır.


Yılmazlar temizlik işler’ in uzman kadro ve makine parkurunda, parlatılmış taşları parlatılmamış taşlardan ayırarak her taşın yapısına uygun koruma seçimini kolaylaştıracak bir uygulama, parlatma ve bakım programı gerçekleştirilir. Akrilik kopolimer esaslı, yüksek yapışma mukavemetli UV dayanımı yüksek, taş , boya, sıva üzerinde uygulanan su bazlı cila malzemesidir. Mila Koruyucu Parlatıcı Cila, uygulandığı yüzeyi korur ve parlatır. Suya karşı dirençli olup, kendi kendini yıkama özelliğine sahiptir. Nefes alma özelliğine sahiptir.


Teslim süresi siparişin büyüklüğüne göre 1-gün arasındadır. Doğal taş koruma yöntemleri Evinizde, bahçenizde, dışarıda veya içeride olsun fark etmez doğal taş. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan Gemlik İnşaat güvenilir kadrosuyla evinizin, iş yerlerinizin tadilat, boya ve döşeme işleri özenle gerçekleştirilir.


Taş cilasi

Hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışan ekibimiz, zamanında iş teslimini ilke edinmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar