23 Nisan 2019 Salı

Dış cephe metal kaplama

Dış cephe metal kaplama

Fakat yapım nedenleri arasında binaların dış tasarımlarında daha estetik bir görünüm yakalanması da vardır. Cephede dış cephe kaplama panelleri alternatif renk seçenekleri ile estetik bir görünüm elde edilir. Sıva ve boyaya gerek kalmaz.


Dış cephe metal kaplama

Metal dış cephe kaplama modern binaların tasarımında tamamlayıcı unsur olarak göze çarpmaktadır. Kompozit malzeme alüminyumdur ve çeşitli renklerde olabilir. Cephe ve Yağmur Suyu İndirme Sistemleri. Cam dış cephe kaplama malzemesine metal oksit ilave edilerek çeşitli renkler elde edilmektedir.


Beyaz ve beyaza yakın renklerde daha fazla emilim olduğundan çok sık tercih edilmektedir. Ancak yağmur yağdığı zaman içeriye su gelmektedir. Bunun onarımı istenmektedir. Hama Metalin teknik ekibi çok tecrübeli ve anlayışlı.


Bundan sonraki projelerimizde kendileriyle çalışmaya devam edeceğiz. Bunlara ek olarak binaların dış cephelerinin dış etkilere karşı koruyuculuğunu arttırarak binaların daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Binanızın ömrünü uzatmak, değerini korumak ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak için dış cephe kaplama sistemlerinin gerekliliğine önem vermelisiniz. ATI VE CEPHE KAPLAMADA ÖNCÜ. Göker Metal Kaplama Sanayi ve Ticaret Ltd.


Dış cephe kaplama malzemeleri genellikle “kompozit dış cephe kaplamaları ” olarak tercih edilmektedir. Mimari de cephe çok önemli bir yere sahiptir. Dış cephe imalatlarında, her türlü kaplama malzemesi altında ( metal kaplama , yalı baskı, ahşap kaplama , dekoratif tuğla kaplama , vb) “backerboard” olarak kullanılır.


BoardeX, tüm saçak altı uygulamalarında kullanılır. Ekonomik ve hafif olması sebebi ile son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan genişletilmiş metal cephe panelleri, yapılarda sıklıkla cephe kaplaması ve güneş kırıcı olarak kullanılmaktadır. Doğal taş dış cephe kaplamaları gerçek taşlarla uygulanır ve en ayrıntılı, natürel ve gerçekçi dokuya sahip olan modellere sahiptir. Doğal taşlar pek çok farklı renk, doku ve şekilde olabilirler. Doğal taş kullanılan yapılarda metal taş kullanmaktan kaçınmalıyız.


Yardımcı dekorasyon unsuru olarak ahşap. Binanın dış cephesinde uzun ömürlü olacak şekilde üretilen kompozit kaplamalar korozyona ve iklim şartlarına karşı sağlamlığını uzun yıllar boyunca koruyor. Metal paneller, delikli ve taşlanmış levhalar ve komple cephe yapmak için metal kafes kullanılabilir. Bu yazımızda sizlere dış cephe. DIŞ CEPHE KAPLAMA ÇEŞİTLERİ Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir.


Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. UYGULAMALARIMIZDAN BAZILARI. GÖKER METAL Taşyünü ve Poliüretan izolasyonlu metal ve çatı ve cephe kaplamaları , PVC ve TPO membran izolasyonlu çatı kaplamaları ve metal kenet çatı kaplama uygulama hizmetlerimiz. Xuzhou Powerson Metal Technology Co.


STANBUL kaliteli bir şirket evimin iç dekorasyonunu verdim çok temiz ve çok çabuk bitirdiler MAHMUT ÖZ tarafından SADIK OĞULLARI YAPI SÖVE İMALATI için yazılmış. Yapıda kaplama amacıyla kullanılan malzemelerde atmosfer etkilerine ve dona dayanıklılık ( dış cephe kaplamalarında), eğilme mukavemeti ve estetik değerler aranır. Kaplama malzemesi olarak mermer ve travertenlerin yağ, pas, asit ve ateş (8¡C) etkisinden zarar gören bir malzeme olduğu unutulmamalıdır.


Firmamız farklı tipolojilerde onlarca soğuk cephe kaplama elemanını cephe performans kriterlerine sadık kalarak başarıyla uygulamıştır. Her türlü kaplama altında( Metal kaplama , yalı baskı, ahşap kaplama , dekoratif tuğla kaplama gibi) Havalandırmalı cephe sistemlerinde, Islak hacimlerde. BoardeX dış cephe kaplama levhası ile birlikte farklı duvar sistem çözümüne de ulaşabilirsiniz. Bu farklı dış cephe duvar sistemi ile düşük U değerine sahip dış.


Mesh kaplamalar alüminyum çerçeve içine yerleştirilip montaj yapılır yada arka konstrüksiyon oluşturulup gözenek yerlerinden montaj yapılabilir. Genişletilmiş metal ürünleri dış ortama dayanıklı olup mükemmel bir cephe kaplama malzemesidir. Ayrıca cephe kaplamalarında önemli bir dekoratif değeri temsil eder. ETKİN METAL , Kaliteli malzeme ve sorunsuz işçilik ilkesiyle değerli. Silikon cephe imalatında en önemli husus camın yapıştırma işlemidir.


Camlar özel silikon ile tozsuz, kuru bir ortamda yapıştırılmalıdır. Farlı renk ve ebattaki çeşitlerden binaya en uygun olanı seçilerek kolay bir şekilde uygulanmaktadır. Bu bağlamda, cephe binanın kimliği niteliğinde ve en önemli unsurlarından biridir. Hy-tech tarafından üretilen son teknoloji ürünü çatı.


Web sitemizde dış cephe kaplama ile ilgili bilgilere ulaşabilir ve fiyat için bizi arayabilirsiniz. Vizyonumuz Çatı ve cephe kaplama sistemleri, çatı- cephe aksesuarları ve izolasyon malzemeleri alanında sektörümüzde en çok tercih edilen ilk firma arasında olmak. Misyonumuz İşimizin her aşamasında kaliteyi ön planda tutarak doğru ürünleri, doğru zamanda müşterilerimize ulaştırmak.


Dış cephe metal kaplama

Yapılarda Kaplama Seçimi ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar