10 Nisan 2019 Çarşamba

Pomza blok

Ponza ile bims blok , lento, asmolen üretiminde öncü. Hafif yapı elemanlarında çözüm ortağınız. Bims kayaçlarının kırma-eleme tesislerinde işlenmesiyle elde edilen farklı.


Duvar blokları , asmolen bloklar , bims plaka ve tuğlalar, pomza taşları, blok bims yapıştırıcılar. Yurtiçinde ve yurtdışında bir çok farklı yerlerde yüzlerce firma ile projeler gerçekleştirdik. Hangi malzeme olursa olsun üretim yapmak zordur.


Türkiyede pomza üretimi fabrika olarak yapılıyorsa yani tamamen full otomatik üretim ise pomza blok un kalitesini artırır. Bimsten imal edilen yapı malzemeleri içinde üretimi en fazla olan Bimsbloklardır. Günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde bu ürünün tüketimi milyon mü geçmektedir.


Pomza blok

Türkiye genelinde, Orta ve Doğu Anadolu Bölgelerinde toplam milyar mcivarında rezerv mevcuttur. BlokBims Duvar Örülmesi Tedaş Kanal Kapama. KG PONZA TARIM POMZASI AKVARYUM TAŞI LAV TAŞI 1LT(KG ) POMZA.


Değişik dillerde farklı adlandırılır. Ponza veya Bims, Fransızca da Ponce, İngilizce de orta daneli olanlara Pumice denir. Doğal olarak ince daneli olanlara Pumicite denir. Türkçe de ise süngertaşı, nasırtaşı, topuktaşı, hasırtaşı gibi adlarla bilinmektedir. Türkçe’ de ise süngertaşı, nasır taşı, hasır taşı, topuktaşı gibi adlarla bilinmektedir.


Firmamız, bims üretim tesisinde en son teknolojik makinalarla 4. Bims agregalarından, çimento ve su ilavesi ile yüksek vibrasyon ve hidrolik basınç altında yüksek teknoloji ile üretilen buhar kürü ile kurutulan otomatik paketleme ünitesi ile sevkiyata hazır hale gelen hafif yapı elemanıdır. Metaş Pumice olmak üzere her türlü sektör ve ihracat pomzası çıkarılmaktadır. E-bültenimize kayıt olun, gelişmelerden ilk siz haberdar olun. Vibroblok ponza madeninden imal edildiği için yüksek sıcaklıklara karşı mükemmel dayanım göstermektedir.


Son yıl içersinde pomza blok sektöründe yer alan üretici kuruların sayısında hızlı bir artı görülmektedir. Volkanik faaliyetler sonucu oluşmuş olan pomza yüzyıllar boyunca çürüyen bitkiler ve hayvan yaşantısının sağladığı ek besinlerle bitki yetiştirmek için oldukça elverişli bir ortam sağlamaktadır. Ruhsatlı sahalarımızdan ya da diğer açık ocaklardan tüvenan malzeme olarak alınan bims ( pomza ), elenerek sınıflandırılmakta ve fabrikamızda hammadde olarak kullanılmaktadır.


Bims ( pomza ) iş makineleriyle açık ocaklardan çıkarılmaktadır. ARTIŞI, BLOK POMZA (BİMS) FABRİKASI VE HAZIR BETON TESİSİ PROJESİ ÇED BAŞVURU DOSYASI PROJENİN TEKNİK OLMAYAN ÖZETİ Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpınar Kasabası’nda Metaş Mad. Hafif tulalar, bloklar , asmolenler, paneller ve dier kullanım ekilleri inaatta kullanılan harç ve inaat demirinden tasarruf saladıı gibi inaatlarda önemli oranda ısı ve ses izolasyonu da salamaktadır. TL 1TL (11) ekodoğa 99. TL 2TL (10) ekodoğa 99.


Ayrıca, donma olayından da etkilenmemektedir. NETBİMS İZOLASYONLU HAFİF YAPI ELEMANLARI LTD. The test samples were produced in five different mixes.


Yunanistanın yali adasından getirttiğimiz pomza madeninin güllük kavşağındaki fabrikamızda , mühendislerimizin tasarlamış olduğu reçetelere uygun. Pomza harc ı kullanılarak. DOĞAL BLOK POMZA garanti süresi, teslimat koşulları, birim fiyatı hakkındaki özel bilgi taleplerinizi bysharing üzerinden iletebilirsiniz. Ayrıca İnşaat ve Emlak sektörü altında yer alan Alüminyum Kompozit Paneller, Korkuluklar ve Trabzanlar, Banyo sektör firmalarını inceleyebilirsiniz. Bu kullanım, endüstriyel amacına göre ya ana hammadde olarak veya katkı malzemesi biçimindedir.


Bitlis’in Ahlat ilçesinde, Nevşehirli iş adamı Bahattin Sertkaya tarafından kurulan bims ( pomza ) ve parke fabrikası, kış aylarında da üretime devam etti ve fabrikada kişi istihdam edildi. Doğal pomza taşı kullanımından dolayı binalarınıza yük bindirmemesi ve hafif olması. Straforlu bims, iki bims blok arası 6cm lik ve Dantesite eps uygulaması sayesinde yüksek. BORBIMS BLOK BETON URUN LTD.


Pomza blok

Duvarların olabildiğince hafif bloklar (bims hammadddesi kullanılarak) ile yapılması , bina iskeletine fazla yük bindirilmesini engeller. Böylece bina hafifliği oranında deprem emniyeti kazanmış olur. Lento U Blok Uygulamaları. Tek eksenli basınç direnci sonuç larına göre taşıyıcı sistemlerde ponza agregaları kullanımının sakıncası. Bu nedenle duvar bloklarının sıvalarında kabarma ve çatlama olmaz.


BETON PARKE BİMS BLOK POMZA BRİKET ÜRETİM MAKİNALARI KARO ve DEKORATİFTAŞ ÜRETİM. Sahip olduğu gözenekler, sıkı toprağın gevşemesine ve havalanmasına yardımcı olurken, bitki kökünün gelişimini olumlu etkiler. Bims hammaddesi kullanarak sağlam, ısı, ses yalıtımlı yapılar için izolasyonlu hafif yapı bloklarıdır. Bims taşı, teknik terminolojide “doğal hafif agrega”olarak nitelendirilmekte olup, “ pomza taşı” olarak ta adlandırılmaktadır.


Pomza blok

Yöresel adlandırmalar olarak da “Hışır taşı, küveki taşı,nasır taşı, topuk taşı, kisir” gibi isimlerle de anılmaktadır. MegaTR Internet ve Bilisim Hizmetleri - IZMIR. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin.


Sonra blog dünyasına adım atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar