18 Nisan 2019 Perşembe

Havuz liner kaplama

Havuz İçin Yapım Yerleri. TSE belgeli havuz kimyasalları ve sertifikalı personelimizle havuz bakımlarında sizlere en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edindik. Liner , havuz taşıyıcı sisteminde çatlak oluşması durumunda bile sızdırmazlığını sürdürebilir.


Ayrıca malzemede her hangi bir sebepten dolayı meydana gelecek bir hasarın telafisi, hatta kaplamanın tümüyle değiştirilmesi, taşıyıcı sistemden bağımsız ve kısa sürede gerçekleşebilen bir işlemdir. Kalınlığında, elyaf destekli, PVC esaslı kaplama malzemesi olup, kendi boyutunun katı esneme özelliğine sahiptir. Zeminde oluşabilecek oturma ve çökmelerden su kaçağı oluşmaz. Betonarme havuzların uygulama sonrası yıllık derz arası uygulamalarının yenileme ihtiyaçları bunların en başında gelmektedir.


Liner havuz kaplamaları için metrekare fiyatıdır. Liner olarak adlandırılan malzeme saf PVC hammadden imal edilmiştir. Seramik, mozaik, bordür gibi çok renkli.


Bunlara rağmen havuz parası zarar etmiş olacaksınız. Liner kaplama içe kaçaksız bir havuz tekrar oluşturulabilir. Betonarme yapılar çok büyük masraflarla oluşturulur ve bu paraların boşa gitmesini kimse istemez. Basit montajı sayesinde kolayca değiştirilebilir ve ucuz maliyeti yüzünden standart havuz kaplamalarına ve seramiklerine göre daha uygundur.


HAVUZUNUZDA LINER UYGULAMASI. Eğer standart ölçülere sahip villa tipi havuzunuz varsa monte işlemi tek parça olacak şekilde yapılır. Saf PVC den üretilmesinden dolayı su geçirmezlik ve dayanım konularında oldukça fazla avantajlar sağlamaktadır. Bu halka açık veya sık kullanılan havuzlar için özellikle uygundur.


Ankara Gölbaşı’nda bulunan Prokons İnşaat’a ait yüzme havuzunun liner havuz kaplama işini yaptık. PVC esaslı bir malzeme olan liner , yüzme havuzları için özel olarak üretilmektedir. Avrupa ve Amerika’da havuz kaplaması için yaygın olarak kullanılan liner ülkemizde henüz o düzeyde yaygınlaşmamıştır. LINER KAPLAMA LINER KAPLAMA LINER KAPLAMA Diğer Ürünlerimiz. Tüm Linerlar 40mve katları olarak satılmaktadır.


Dört PVC katmandan oluşan polyester donatı ile güçlendirilmiş sentetik (PVC_P) havuz membranıdır. Eğer liner havuz kaplama ile havuzlarınızın zeminlerini ve duvarlarını kaplamaz ve kötü gelişmelere sebebiyet verecek dayanıksız malzemelerle bu işi bilmeyen kişilere havuzunuzu kaplattırırsanız işin sonunda evinizi satmak zorunda kalmak bile olabilir. Liner kullanımının başlıca temel özelliklerini sıralayacak olursak birçok avantajı bir arada sunduğunu görebiliriz. Her türlü şekli kolaylıkla verebilirsiniz.


Havuz liner kaplama

PVC liner veya başka bir adla PVC folyo 0. Liner Kaplama havuz kaplama işinde ehil firmadır. Halka açık yüzme havuzları , günümüzde, özellikle yaz aylarında, çok tercih edilen hobiler arasındadır. Fitnes, sauna ve daha birçok olanaklarıyla, halka açık havuzlar , gün geçtikçe, vazgeçilmez hobiler arasına girmektedir. Standart liner tipi mm et kalınlığında, değişik renk ve desende olup, bordürlüdür.


Yüzme havuzları ve tüm havuzlar için liner kaplama seramik kaplama cam mozaik kaplama malzemeleri ve bordürlerden oluşan ürün yelpazemizin bir bölümü. PVC membran, düz ve temiz bir yüzeye sahip bir zeminde açılarak, kaynak yapılacak parçalar kesilerek hazırlanır. Sağlam yapısı ile Asla Su sızdırmaz. Esnek yapısı Sayesinde Deprem Bölgelerinde ve diğer oynar zeminlerde Dahi Güvenle kullanılabilir.


PVC LİNER Kaplaması ile Bakteri barındırmaz. Derz dolgu aralığı olmadığı için yosunlanma oluşmaz. Prefabrik havuzlar iç liner kaplaması 7derecede yerinde kaynatılarak monte edilip kesin sızdırmazlık sağlamaktadır.


Bu üstün özelliği sayesinde betonarme havuzların önüne geçmiş ve hızla kullanım oranı artmıştır. Sanat havuz olarak prefabrikasyon havuz , hazır havuz , panel havuz, liner kaplama gibi alanlarda ağırlıklı hizmet vermekteyiz. Bize ulaşmak için bu formu kullanabilirsiniz İsminiz. Anti Slip Kaymaz dokulu seri. Renolit liner kaplama sayesinde hem hijyenik hemde dayanıklı dır.


Havuz liner kaplama

Panel derinlik, veya istediğiniz önçüde yapılabilmektedir. Dizayn havuzda sunulmaktadir ! Esnek liner iç kaplaması sayesinde, havuz depremden ve çatlaklardan etkilenmez. Fabrikasyon ısıl kaynak sayesinde 1sızdırmaz bir yapı mevcuttur. Seçtiğiniz hazır çelik havuzlarımızın nakliyatı uzman ekibimiz tarafından ücretsiz olarak yapılır. Yan duvarlarda denge güvencesi – Liner gergi askılamasında üstünlük - Ekonomik.


Zeki Bey’in Zekeriyaköy deki evinde yaptığımız keşifte, havuz yapım sürecinin çok uzun zaman alacağını düşündüğü ve bu sürecin sıkıntılı geçeceğini düşündüğünü bize aktardı. PVC-P malzemeden üretilen liner kaplama havuzlarda en iyi sızdırmazlığı elde etmek için kullanılmaktadır. Vinilli liner betonarme havuzlar ise klasik betonarme havuz ile hazır yapıdaki havuz serinin ortasında kalır çünkü yapı beton olmasına rağmen iç kaplama ve bağlantı ekipmanları hazır havuz sistemlerinin aynısıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar