23 Mayıs 2019 Perşembe

Kümes kapısı

Ekipmanlar sayfasına geri dönmek için tıklayınız. Isıtma ve havalandırma kontrolü. Aynı anda kümesin kapısına müdahale edebilme özelliği. Herkese merhaba, kümesim için zaman ayarlı otomatik kapı yapmak istiyorum. Yalnız çok fazla elektronik bilgim yok.


Kümes kapısı

Bu konuda hangi malzemeleri kullanacağım. Kümes kapısı yapılmıştır, deneme yapıyorum. Maliyeti yaklaşık 1tl oldu. Ama el değmeden gün ışığı ile açılıp kapanıyor.


Sabahları tavuklar önünde bekliyorlar. Son olarak örnek kümes resimleri ekliyorum…. TavUkların olduğu kümesi sabah belli bir saate açılıp belli bir saate kapanmasını sağlayan 12v motor ile çalışan devre için gerekli malzemelerin ve bağlantı. Sonra gerekli olan malzemeleri babamla birlikte temin ettik.


Motor, zaman ayarlayıcı, ışıklar, tahta, tel, çivi vb. Ama birde sisteme saat rölesi ekledim ki tavuklar gün ışığı ile birlikte dışarı çıkmasınlar diye. Otomatik kümes kapısı oldu, gayet sağlıklı çalışıyor. Başlıkta da belirttiğim gibi otomatik kümes kapısı yapacağım. Bana gerekli olan sadece nasıl bir motor seçeceğim?


Allah böyle düşünceli akıllı teyzelerimizin sayısını artırsın inşallah dedi. Arkadaşlar şimdi ben kümes yapıyorum si tamamlandı si kaldı malum bu sinin içinde kümes kapısı Yapıcam bende şimdi bayabi kalın tahta var tamam onu yapıstırdık diyelim Gömme kilitde aldım bu kilidi nasıl yapabilirim yapan abilerm elbet vardır bilgi alabilirmiyim foto alabilirmiyim lütfen yardım edin arkadsalar cok lazım. COM üyeleri veya yöneticileri arasında bu konuda bilgisi olan varsa bizlerle paylaşabilir mi acaba?


Bazı kuluçka siteleri bu bilgisizliği fırsata çevirip çok fazla para. Cihazınızın önüne elektrik kesintilerine önlemek için bilgisayar UPS (kesintisiz güç kaynağı) bağlarsanız elektrik kesintisinde zaman ayarı devam eder aksi halde zaman sayımı durur. Elektrik geldiğinde en son saat kaçta kaldı ise oradan devam eder. Kuyak, bozuk durumdaki çamaşır makinesinin kapağını sökerek tavuklarının kümesine kapı yaptı. Kuyak çamaşır makinesi kapağını beton duvara monte etti.


Makinesi Kapağını Kümes Kapısı Yaptı. Bu videodaki sistemin aynısını yapmak istiyorum. Yüksek Kaliteli Kümes Kapılar Üreticilerini Kümes Kapılar Tedarikçilerini ve Kümes Kapılar Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Zaman Ayarlı Kümes Kapısı. Siz de benzer bir proje yaptırmak istiyorsanız, kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra Proje Ekle bölümünden proje girişi yapabilir ve dakikalar içerisinde onlarca uzmandan fiyat ve teslim süresi teklifleri alabilirsiniz.


Sabah ve akşam saatini ayarladığımda kendiliğinden açılıp kapanmasını istiyorum. Hem 2Volt ile hem de gerektiğinde pil ile çalışmasını istiyorum. Kapının açılma alanı 30cmx30cm olabilir.


Ama eğer siz sabah namazından sonra hava yeni aydınlandığında kümesin kapısını açacaksanız ve akşam ezanı okunmadan önce kümese kapatmaya zorlamayacaksanız içerisinin çok fazla ışıklı olmasına hiç gerek yok. Kümes Teli Fiyatları, Kümes Teli Yapımı ve Uygulaması, Kümes Teli İmalatı ve Ölçüleri, Kümes Teli Çeşitleri ve Modelleri, Kümes Teli Nerede Kullanılır. Bahçe ve Çit Kapı Uygulamarı. Rüyada Kümes Temizlemek Rüyada kümes temizlediğini gören kişi hastalığından, borcundan, kafasındaki soru işaretlerinden, korkularından ve çaresizliğinden kurtulacaktır. Kişi, günahları için tövbekâr olup, yaşadığı huzursuzluğu da içinden atmayı başaracaktır diye yorumlanır.


Kargo Ücretsiz Kargo Sıfır Ürün. Kümes içi ilaçlama iç duvarına boya vs için yeterli büyüklükte kapısı mevcut mu. Kümes içerisine basit çıtalardan yapılıçak olan tüneklikler. Kümes tabanına seriliçek olan ağaç talaş temini.


Devlet Kapısı Üzerinden Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru esnasında izlenecek adımlar aşağıdaki videoda anlatılmaktadır. Internet tarayıcınız videoyu desteklemiyor. Kümese cins tavuklar rahatça girip çıkabilmeli ve alt yapıyı sağlayan kapı ve kümes çiti ile tavuk çeşitleri için bahçenizde ayırdığınız kısımdan tavuklarınızı kolaylıkla sınırlayıp ayıracak pratik ve kullanışlı bir kapı gereklidir. Giriş, tavukların kolayca girmesine izin verecek kadar büyük olmalıdır.


Yan kapı , kümesi temiz tutmanıza olanak verir ve yumurtaları almanızı kolaylaştırır. Hava karardığında kümesin kapısı kapanır, sabah olduğunda açılır. Daha önce temizlenmiş ve dezenfekte edilmiş ekipmanlar da içeriye alınıp, güvenilir bir yerden alınmış temiz talaş serildikten sonra kapı ve pencereler sıkıca kapatılarak fumigasyon tarzı dezenfeksiyon uygulanmalı ve kümesler bu şekilde kapalı olarak muhafaza edilmelidir.


Kümes hayvanlar gelmeden önce havalandırmalıdır. Bu mandal kilitleme tipi bir göz kanca tipi olmalıdır. Kümes Yapımı Basit kümes yapımı tavuk kümesi yapmak. Rakun, sansar ve diğer avcıların sürgülü mandalları açtığı bilinmektedir.


Kümes kapısı

Ucuz Ve Basit Bir Tavuk Kümesi Nasıl Yaparız. Her gece kilitli güvenli bir kümes kapısı Bir kümes kapısı için iyi bir kilit, kilit insan için güvenli bir kümes kapısı ise yırtıcılar için… 2. Arka bahçenizde tavukların dayattığı bir diğer büyük stres toplayıcı ve yumurta salmak. Mehmet abinin tahmini yıllık,adet kapı iskeleti. Folluksuz kümes olmaz karşılıklı tavuğun yumurtlayacağı folluklarda yerlerine takıldı.


Kümesin ana karkasında bu kapıları kullandık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar