22 Mayıs 2019 Çarşamba

Transparan cephe sistemleri

Cam, paslanmaz çelik VEYA epoksi boyalı demir Taşıyıcı Konstrüksiyon Üzerine paslanmaz 4’lü, 3’lü, 2’li, 1’li çelik Bağlantı Elemanları A. Ve ayrıca transparan cephe sistemlerinde diğer sistemlerden farklı olarak alüminyum profil yerine cam veya paslanmaz bağlantı parçalarının kullanılır. Yüksek ve geniş açıklığa sahip cephe boşlukları transparan sistem ile rahatlıkla geçilebilir. Aynı zamanda s howroom gibi görselliğin önemli olduğu cephelerde, g iriş saçaklarında ve ışıklıklarda bu sistemi kullanmak mümkündür. Hasmatik metal parçalar üreterek transparan cepheler , dinamik cepheler ve double facade cepheler geliştirir ve montaj ekibi ile projeye uygular.


Ayrıca ışıklık, saçak, rüzgarlık ve güneş kırıcı gibi genelde cephelere entegre olan özel sistemler geliştirir ve uygular. Bu sistem ile gün ışığından en iyi bir şekilde faydalanılmakta olup şeffaf cam kullanılır. Alt taşıyıcı sistem paslanmaz alüminyumdur.


Cam kombinasyonları genel itibariyle ısıcam, lamine ve türevleridir. Transparan Dış Cephe Yapılara estetik bir görünüm katan cephe sistemidir. Alüminyum Giydirme Cepheler. Tüm soru ve talepleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yüzlerce projelik uygulama deneyimimiz ve alanında uzman mimar ve mühendis kadromuzla hizmetinizdeyiz.


Transparan cephe sistemleri

Modüler İç Bölme Sistemi. Mühendislik, olarak alüminyum giydirme cephe sistemleri ve alüminyum kapı pencere sistemleri ile ilgili mimari çözümleri projelendirip üreten ve montajını yapan bir kuruluştur. Kendi bünyesinde projelendirme,imalat ve montaj aşamalarını detaylarda kusursuzluk ilkesini benimsemektedir. Tüm dünyada yaygın olan cam cephe sistemleri ülkemizde de büyükten küçüğe tüm binalarda yapılmaya başladı bu sistemleriden birisi olan transparan cephe sistemleri büyük rağbet görmeye başladı.


Cephe sistemlerinde, cam balkon sistemlerinde, alüminyum doğramalarda ve diğer tüm uygulamalardaki tecrübe ve bilgi birikimimizi, çalıştığımız mimar ve müşterilerimize aktarma gayreti içinde bir anlayış, daima birinci prensibimiz ve ilkemizdir. Işıklık sistemleri , güneşin olumsuz etkilerinden arınmış ve süzülmüş gün ışığı ile dolu ortamlar yaratmada ideal çözümler olarak geliştirilmiştir. Kompozit Panel Cephe Sistemleri. Silikon Cephe Sistemleri.


Transparan cephe sistemleri

Camlar ısı yalıtımlı veya lamine tek cam seçilebilmekte, cam montajı da cam üzerindeki deliklerden paslanmaz rotiller yardımıyla veya derzlerden çıkan özel paslanmaz klapalar yardımıyla yapılabilmektedir. Taşıyıcı sistemin çeliklerden oluştuğu bu sistemde, cam herhangi bir çerçeve kullanmadan çelik taşıyıcıların üzerin deki küresel tutucular sayesinde (spiderlar) taşıtılır. TRANSPARAN CEPHE SİSTEMLERİ.


Bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak sadece şeffaf camın kullanılmasından ötürü iç ve dış ortam arasındaki görülebilirlik oranının maksimum düzeye çıkarılmış olması. Cam yükünün çelik kolonlara aktarılması ve çelik örümcek ayaklarla tutturulan camlar çerçeveye ihtiyaç olmadan yapılabilen bir cam giydirme tekniğidir. Bu sistemde kaplama malzemesi olarak sadece şeffaf cam kullanılır. Böylece iç ve dış ortam arasındaki görülebilirlik oranı üst düzeye çıkmıştır. Cephe : Projenizde sisteme paslanmaz çelik profil ve aksesuarlar kullanılacaktır.


Profillerin temini, projelendirilip montaj için her türlü aksesuarların bağlanması, şantiyeye sevk ve yerine montajı firmamıza aittir. Bu sistemin en büyük özelligi cephe kaplama malzemesi olarak sadece seffaf camin kullanilmasindan ötürü iç ve dis ortam arasindaki görülebilirlik oraninin maksimum düzeye çikarilmis olmasi. Tek camlı ve çift camlı Spider Cephe. Diğer giydirme cephe sistemleri için Cephe Sistemleri kategorisini inceleyebilirsiniz. Giydirme Cam Cephe Sistemleri Firmalarından birisi olan Sima cephe kompozit panel kaplama silikon transparan ve kapalı cephe sistemleri imalatı ve montajı yapmaktadır.


Bir binanın dış cephesinin ağırlıklı camdan oluşan bir dış kaplama duvar ile kapatılmasıdır. Bu cam plakalar düşeyde birbirine paslanmaz çelik lamalarla birleştirilerek m yüksekliğe kadar güvenle uygulanabilir. Diğer cephe sistemlerinden farkı alt taşıyıcı sistemin aluminyum profiller yerine cam veya paslanmaz materyallerden oluşmasıdır. Diğer sistemde temperli lamine veya isicam gibi farkli kombinasyonlarda nitelikli ve istenilen performans değerlerini sağlayan cam üniteleri kullanilabilir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.


Giydirme cephe sistemlerinin dar çerçeve ve geniş cam alanları karşılaştırılamaz bir şehir mimarisi sağlar. ALÜMİNYUM, CEPHE VE CAM SİSTEMLERİ. Paslanmaz transparan Cephe Sistemleri.


Cephe kaplama malzemesi olarak cam, paslanmaz çelik, gergi elemanları ve özel olarak tasarlanmış paslanmaz çelik tutamaklar ile (spider tutucu) tutturulur. Modern görünüme sahip olan planer cam cephe kaplama sistemi transparan cam cephe sistemi veya vantuzlu cam cephe kaplama olarak adlandırılır. Delikli camların cephe sistemine bağlantısı, deliklere bağlanan paslanmaz çelik rotiller ve rotillerin bağlandığı paslanmaz çelik bağlantı aparatlarla (spider) sağlanmaktadır. Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır. Sinterflex cephe kaplama sistemi çevreye duyarlı bir teknoloji ile üretilen çevre dostu bir seramik kaplamadır.


Transparan cephe sistemleri

Avrupa’da yaygın olarak kullanılan çift cepheler maliyetleri yüksek olmasına karşın, Türkiye’de de yaygınlaşmaya başlamıştır. Eksen cephe , kaliteden ve özgünlükten asla vazgeçmeden sizin isteklerinize cevap verir. Yaşam alanlarında özellikle sağlığa, tasarrufa ve kullanılabilirliğe önem verenler kesinlikle cam kullanımına dikkat etmelidir. Faaliyet alanıyla ilgili, projelendirmeden ithalata imalattan montaja kadar hizmet veren ALKOSİS CEPHE , Ankara Ostim’ de bulunan Fabrikası ve İdari büro binası ile kaliteli malzemeyi kaliteli hizmet ile bir arada sunmaktadır.


Mavi mekanik cephe olarak Granit seramik cephe , Cephe Giydirme Sistemleri ve tüm mekanik cephe sistemleri konusunda teknolojiyi yakından takip ederek uygulayıcı olup, teknik bilgisi ve modern yapı anlayışı ile gelişimini sürdürerek konusunda ihtisas sahibi olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar