27 Mayıs 2019 Pazartesi

Naturoll panjur

Naturoll panjur

Moncler outlet moncler stockholm. Profesyonel kadromuz ile projedeki. ASAŞPEN (PVC kapı ve pencere sistemleri), NATURALBOND (alüminyum kompozit panel), ALUDES (alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri), RESCARA (alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri), NATUROLL (panjur sistemleri, garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri) markaları altında ASAŞ’ın inşaat sektörüne yönelik geniş. Müşterilerimiz White Form markası ile panjur lameli ihtiyacına, White Step markasıyla da tüp motor ihtiyacına aynı bünyede ulaşabilmektedir.


Naturoll panjur

Fabrikamızda yer alan alüminyum kutu şekillendirme hattı sayesinde de günde 5. ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. All-Mina tesislerinde yüksek kaliteli alüminyum ve pvc monoblok panjur profilleri kullanılarak allmina konsepti ve markası ile panjur , kepenk ve garaj kapısı üretimi yapılmaktadır.


Alüminyum ve çelik profillerden üretilen otomatik kapılar, dış cephenize uygun renk seçenekleri ile estetiği, sessiz çalışma ve uzaktan kumanda. AKSA PVC asaşpen pencere ve kapı sistemleri, asaş alüminyum sistemleri, cepe sistemleri, HEBESCHIBE SÜRME sistemleri, panjur , kepenk sistemleri, sineklik sistemleri ve cam balkon camlama sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. Isı, ses ve ışık yalıtımının yanı sıra güvenliği arttırdığı için de sıkça tercih edilen panjur sistemlerinin kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. Motoroll Motor, Yüksek Performans, Güvenlik, Uzun Ömür ve Konfor! Motoroll motorlar, panjurlar, garaj kapıları ve kepenkler için mükemmel çözümleri sizlere sunmaktadır.


Sunduğu ürün ve hizmet kalitesi , güven , süreklilik ve saygınlık firmamızın gösterdiği haklı başarısının temelini oluşturmaktadır. Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 1mm ve 2mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x2mm ve 200x2mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Geniş mekanlar için ideal çözüm. Boyalı halde ithal edilen panjur profillerinde ayrı renk seçeneği mevcuttur.


Sessiz çalışma özelliği ve her türlü uzaktan kumanda ve otomasyon sistemine uygunluğuyla sizlere konforu sunar. Motorunuzda bulunan termik kontrol ünitesi, aşırı ısınmalarda motorun zarar görmesini engeller, motorunuzun ömrünü uzatır. NATUROLL panjur sistemlerine olan ilgi, ses izolasyonu sağlaması, güneş ışığından, sıcak veya soğuk havalardan, haşere ve davetsiz misafirlerden koruma avantajları ve enerji tasarrufu yönünde sağladığı katkılar nedeniyle her geçen gün giderek artmaktadır. HD Alüminyum, pvc panjur , pvc sistemleri, doğrama, alüminyum, kapı ve pencere aksesuar sistemleri ve tüm doğrama işlerinizdeki sağlam iş ortağınız.


Naturoll panjur

PANJUR SİSTEMLERİ NATUROLL PANJUR SİSTEMLER. Motorlu panjur sistemlerinin bel kemiğini oluşturan panjur lamelleri uygulanacak alanlara ve kullanım amaçlarına göre değişir. Alüminyum lameller kullanılacak alan ve sistemlere göre farklı ebatlarda kullanılır. Otomatik panjur lamelleri alüminyum profillerden oluşur.


Park ve Bahçe Otomasyonu motor montaj videolarımız yayınlanmıştır. Videolar için tıklayınız. PAKPEN Ürünleri ROYAL Seri, İdeal Seri, Sürme Seri.


Uzaktan kumandalı butonlu ve manuel alternatifleri. Evsel ve evsel olmayan projeleriniz için çok yönlü çözümler. NATUROLL markasıyla yüksek kalite standartlarında ve ileri düzey teknoloji kullanarak gerçekleştirdiği üretimini, sektörel bilgi ve deneyimi ile perçi. Ahşap Görünümlü Alüminyum.


Kapı Pvc ile işe İstanbulda başlayıp, Yurt dışında inşaat sektöründe de hizmet vermeye başlamıştır. Merteknik YAPI, Izmir, Turkey. Referanslar Deneyimli ekibimizle kaliteli ürünler vermek için çalışmaktayız.


Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz. BGM Alüminyum gelişen ve. Panjur ve Kepenk üretim fabrikamız toplam 10. Naturoll panjur sistemleri kullanıcılar için alternatif çözümler üretiyor. Projelerin Gözdesi Daikin Su Soğutmalı VRV IV Oldu.


Narlıdere cam balkon Narlıdere İzmir Cam Balkon Fiyatları. Ofislerdeki sıkıcı duvarlardan kurtulmanın en etkili yoludur. Ofis Bölme Sistemleri Kadıköy Aluminyum olarak tasarımından projelendirmesi ve uygulanmasına kadar. Tüketici Ürünleri › İnşaat › İnşaat malzemeleri › Kapı ve pencere aksesuarları › Panjur. Bir hizmet mi arıyorsunuz?


ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ. Yapı Fuarı’nda kullanıcılara tanıtılan, özel olarak geliştirilmiş aplikasyonu sayesinde akıllı telefonlardan da kumanda edilebilen, panjur smart otomasyon sistemine bağlı olarak çalışan panjurlar fuarın ilgili odağı oldu. Kullanılan panjur sistemi doğrama ile panjur arasına pileli takılmasına uygun olacaktır.


Keyifli ve sıcak bir atmosferde geçen yemekte bu yıl İSO 5listesinde 79. ASAŞ ve sektörün geleceği ile ilgili değerlendirmeler paylaşıldı. Selenit ile Yeni Dönem Başlıyor. Fındık İşleme Üniteleri Kurulumu Fındık Kırma Fabrikası Kurulumu. Web site description for gunyuzualuminyum.


Günyüzü cam balkon kaliteli ürün uygun fiyat garantili, katlanır cam balkon sistemleri, teras camlama sistemleri, kış bahçesi ve vitrin sistemi, duşakabin, panjur sistemleri üretimi yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar