29 Ağustos 2019 Perşembe

Alüminyum giydirme cephe sistemleri

Bu sistemde cam kasetler arasında ince (16mm) fuga boşlukları bulunur ve dışarıdan alüminyum görülmez. Modern mimarinin kullanıldığı tüm Binalarda ,galeri ve çatı açıklıklarında ,doğal aydınlanma ihtiyacının hissedildiği tüm alanlarda mimari estetiğe destek oluşturan sistemlerdir. Silikon, cam, kapaklı ve yarı kapaklı cepheler , takviyeli sistemler ile kompozit dış cephe kaplamalarında alüminyum ürünler. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Sürme Doğrama Sistemleri.


Prensip detayları, statik hesaplamalar, mock-up adımlarının ardından onayların alınmasıyla bu süreci imalat çizimleri takip eder. Alüminyum Ofis İç Bölme Sistemleri. Kasetler arasında yalıtım için epdm fitiller kullanıldığından silikon uygulanmasına gerek yoktur.


Kapaklı alüminyum cephe sistemlerinde dış yüzeyde çeşitli genişliklerde alüminyum kapak kullanılır. Talebe göre pek çok farklı boyutta uygulanabilmektedir. Bir diğer giydirme çeşidi ise alüminyum panel cephe giydirme sistemleridir. Silikon giydirme cephe sistemi adı gibi bir sitemdir.


Bu zamana kadar teslim ettiğimiz projelere ilişkin görselleri inceleyebilirsiniz. Gimat Şantiyesi’ndeki projemiz bitmek üzeredir. Giyotin Pencere Sistemleri. Bilgileri Uğur Mumcu Mah.


Cam Korkuluklar arasındaki fuganın genişlik ve derinlikleri mimari ve statik gerekliliklere bağlı olarak farklı ebatlarda çözülebilmektedir. Kuruluş amacı, kendi sektöründe, kaliteli ürünleri estetik bir şekilde uygulayarak en ekonomik çözümlerle müşteriye sunarak, sektöründe ilk sıralara gelebilmektir. Omart, proje yönetimi konusunda müşteri odaklı çalışmaktadır. Projeler müşteri istek ve proje kapsamları doğrultusunda ele alınıp boyutlu tasarımlar, boyutlu detay çözümlemeleri ve renk çalışmaları biçiminde hazırlanmaktadır.


Panel cephe modüllerini oluşturan bütün bileşenler, kontrollü fabrika ortamında bitmiş ürün haline getirilir ve şantiyede montajı yapılır. Site üzerindeki görsel ve yazılı materyaller izinsiz kopyalanamaz. KALİTE BİR SEÇENEK DEĞİL, MUTLAK ZORUNLULUKTUR. ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.


Cephe elemanları, binanın kiriş ve. Binalara güzel bir görünüm kazandırmanın yanı sıra ısı ve ve ses yalıtımı sağlar, binaların ömrünü uzatır. Hızlı uygulama, estetik görünüm.


Alüminyum giydirme cephe sistemleri

Klasik yöntemlerle kıyaslandığında daha kullanışlı çözümler sunan alüminyum giydirme cepheler , hafif olması, hızlı ve pratik şekilde uygulanması, estetik ve şık görünüş sağlaması, zor kirlenmesi ve kolay temizlenmesi gibi avantajları nedeniyle çok tercih edilmektedir. Sarılar Metal, alüminyum doğrama, cam balkon, küpeşte, duşakabin, çelik kapı,otomatik kapı ve otomatik kepenk sistemleri satış, montaj ve servis konusunda yılların tecrübesi ile siz değerli müşterilerine Trabzon’da hizmet vermektedir. Kapaklı – silikon cephe , yatay kapaklı – düşey silikon, düşey kapaklı – yatay silikon, dışa açılır vasistas kanat (yalıtımlı, yalıtımsız) ve açılabilir kanat özellikleri bulunmaktadır.


Belirlenen açıklıklara ve her kat döşeme betonuna detaylarda istenilen gibi ayarlama imkânını sağlayan alüminyum ya da galvenizli çelikten mamul ankrajlarla binaya bağlanır. GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ MODERN DIŞ CEPHELER SİZİNDE HAKKINIZ. Profesyönel kadromuz ile üretim imalat ve montaj işlerinde titizlik önem ve özen göstererek tamamladığımız işler her zaman gurur verici referansımız olmuştur.


Projelerinize ait tasarım ve detaylar en doğru şekilde belirlenir. Son teknoloji ölçüm cihazlarıyla proje ve imalat ölçüleri alınır. Klasik kapaklı cephe sistemi olarak da anılan bu sistemin özelliği cephe dışından alüminyum profillerin görünmesidir.


Kapaklı cephede mekanik olarak bağlanan profillerin cam ilişkisindeki ısı , ses ve su izolasyonu EPDM fitiller ile sağlanmaktadır. Dış cephe ve giydirme cephe ile alüminyum ve plastik doğrama konularında önemli referanslara saahip kuruluş. Site Haritası Aşağıda bazı dış cephe giydirme referanslarımız yer almaktadır. Biyet döküm, ekstrüzyon, eloksal, toz boya, ahşap desenli alüminyum tesisleri.


Ar-Ge bölümü tüm mimari projelerde detay, ısıl ve. Günümüz mimarisinde cephede doğal taş, yapay taş, kompozit ve metal levhalarla birlikte kullanılan cam malzeme, mimarinin bir barınak olduğu kadar, aynı zamanda bir iletişim biçimi ve bir simge olduğunu da ortaya koyarcasına, prestijli binaların vazgeçilmez malzemesi olmaktadır. Kapaklı, yarı kapaklı , slikon giydirme cephe sistemleri , spider cephe sistemleri ,ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız doğrama sistemleri , ışıklık sistemleri , alüminyum kompozit parel cephe kaplama sistemleri , güneş kırıcı sistemleri , ofis bölme sistemleri alüminyum korkuluk, fotoselli ve döner kapılar imalat ve montajlarını yapmaktadır. Dışarıdan bakıldığında sadece cam kaplama görülür ve derz aralıklarında EPDM fitiller uygulanarak derinlik kazandırılır.


Bu sayede binanız daha şık ve modern görünür. Giydirme cephe , çağdaş mimari kavramları alüminyum , cam kombinasyonu ile çözen, özgün tasarımları uygulamaya geçiren bir mühendislik, yapım ve montaj sistemidir. Seramik cephe kaplama sistemi kullanıcılara avantajlar sunarken, renklerinin solmaması ve donma-çözünme etkilerine karşı dayanıklı olması, her türlü koşulda kullanılmasına olanak verir. Kültür taşları, doğal taşa göre hafiflik, satın. Strüktürel Silikonlu, kasetli alüminyum cephe sistemleri , çift taraflı ya da panel cephe sistemleri en yüksek kalite ürün, hızlı ve hatasız montaj be fabrika ortamında kalite kontrol mekanizmaları ile Elit.


Alüminyum giydirme cephe sistemleri

Evleriniz, işyerleriniz ve yaşadığınız çalıştığınız tüm mekanlarınız için uzun yıllar dayanacak sağlamlıkta, arzu ettiğiniz renklerde ve boyutlarda, açılır kapanır yada kayar veya katlanır formda, arzunuz doğrultusunda tek yada çift cam uygulanmış alüminyum kapı ve pencere sistemleri imal ediyoruz. Işıklık Ve Polikarbon Profilleri. Planer cam cephe kaplama sistemleri piyasada transparan cam cephe kaplama sistemi veya vantuzlu cam cephe kaplama olarak da isimlendirilmektedir.


PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini , cam cephe sistemlerini , panjur sistemlerini , korkuluk sistemlerini , ofis bölme sistemlerini , otomatik kapı sistemlerini de ekledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar