30 Ağustos 2019 Cuma

Havalandirma kanallari

Havalandirma kanallari

Bazı işletmelerde asma tavanın olması nedeniyle sadece flexible esnek hava kanalı montajı yapılabilmektedir. Ancak flexible hava kanallarının çok uzak mesafedeki havayı. Himtes, çalışma hayatına Mevlüt Ilgaz ismiyle tek kişilik şirket olarak başlamıştır.


Havalandırma kanallarında basınç kaybı, dirsek, te, menfez hesabı. Hava kanalı basınç kaybı: Aşağıdaki formu doldurunuz. Hafif bir malzeme olduğu için imalatı ve montajı çok hızlı yapılabilmektedir.


Projelerinizin özelliğine göre tüm havalandırma kanalları projelendirme, imalat, uygulama ve montaj ve devreye alınması işleriniz itina ile yapılmaktadır. Kanal uzmanlık gerektiren bir konudur. Gebze havalandırma firması fabrika havalandırma sistemleri, ofis havalandırması, restoran hava kanalları , yemekhane filtreleme sistemleri ve ısıtma soğutma iklimlendirme sistemleri kurulumları yapmaktayız. Firmamız, split klima, rooftop klima ve vrf sistemleri satış ve uygulamalarının yanı sıra gerekli klima sistemlerinde havalandırma işlemlerinde de hizmet vermektedir. Gerekli bölgeye yeterli havayı taşımalı, 2. Fazla gürültü ve titreşim yapmamalıdır.


Metal havalandırma kanalları kullanım yerlerine göre metal malzeme tercihinde değişiklik gösterebilir. En yaygın olarak kullanılan uygun fiyatlı olmasından dolayı demirdir. Demiri dış etkenlerden korozyona karşı korumak ve ömrünü uzatmak için galvaniz kaplaması yapılır.


Aynı zamanda aşınmaya karşı direncini de artırır. Bu temel prensipler göz önüne alındığında spiro (yuvarlak) kesitli, galvaniz kaplı hava kanalı tercih edilir. Bunun dışında kare kesitli hava kanalı ve oval kesitli hava kanalları da vardır. Ortamda havayı dışarıya veya dışarıdaki havayı ortam içinde veren ekipmanlardır. Yapılarda, duvar arası, havalandırma kanalları ,kiremit altı, şap altı, asma tavan altı uygulamalarında ısı,nem ve ses izolasyonunu sağlamak amacıyla kullanılır.


Malzeme kullanım alanlarına göre kendinden yapışkanlı, folyolu, polietilen film kaplı olarak üretilmektedir. Zorunlu hallerde hijyenik bir egzoz havası kullanılabilir. Gözle kontrol edilmesi mümkün değil ise duman testine tabi tutulmalıdır. Fakat bu montaj şekli hava kanallarının sızdırmazlık özelliğini tamamen kaybettirirdi.


Maysan, paslanmaz çelik sektöründe Baca Sistemleri ve Moduler Su Depolama sistemlerini seçen firmamiz konusunda uzman kadrosu ile hassas özel imalat ve ekipmanlari imal etmekte olup, her türlü teknolojik yenilik ve gelişmeleri de yakından takip etmektedir. Yeni kanallar ve tertibatlar, imalat için sahaya gönderilmeden önce atölyede imal edilmeli ve mümkün olduğunca eksiksiz olmalıdır. Sahada kaynak veya kesme kanalı derzlerinde maliyetlidir ve uygun mühendislik tasarımı, gereken kaynağı en aza indirebilir. Bu işlemi doğru yapması için doğru malzeme kullanılması gerekir.


Havalandirma kanallari

Firmamız tarafından her türlü havalandırma kanalı imalatı ve montajı yapılmaktadır. Etkili bir havalandırma sistemi, her işçi için kimyasal maddeye bulaşmamış, temiz bir nefes alma ortamını sağlar. Bir diğer amacı ise yüksek devirli havalandırma fanlarının hava kanalı içerisine verdiği sesler azaltmaktır. Bu nedenle klimatize edilen ortamlarda kullanılan kanal tipi klimalar , sıcak hava serpantini kullanılan havalandırma fanlarının bağlı olduğu kanallar ve klima santrallerine bağlı hava kanalları izole edilmelidir.


Klima Santrallari ve Fanlar. Aspiratorler ve Elektostatik Filtre. Yuvarlak kanal sistemlerinin elemanları standartlaştırılmıştır. Böylece kolayca standart seri üretim yapmak, üretimi stoklamak ve kısa zamanda müşteriye teslim edebilmek mümkün olmuştur.


Profesyonel montaj ekiplerimizle güvenilir ve hızlı bir şekilde iş yerlerinizdeki havalandırma sorunlarına çözüm ortağı olmaktayız. Teknoloji olarak havalandırma sektörüne katılan her yeniliği kendi bünyesine hızla katması firmanın avantajlı yönlerinden birisidir. Kaliteli, kullanışlı, düşük maliyetli olarak , hızlı bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Yüksek mukavemetli özel kenetli hava kanalları ,spiro sistem contalı,fitings parçaları ve geniş aksesuarıyla,güvenli ve ekonomik havalandırma sistemleri kurmanızı sağlar. Ameliyathane gibi hassas uygulamalarda kanalların paslanmaz çelik kullanılması tavsiye edilmektedir.


Fleksibıl kanallar sadece cihaz bağlantı ağızlarında tercih edilmeli ve metreyi. Spiral kenetli çift cidarlı kaya yünü izoleli yuvarlak hava kanalları özellikle gemicilik ve yat imalatı sektöründe havalandırma sistemlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Spiral kanallar iki kanal arasına kaya yünü izolasyon malzemesi sarılarak izolasyonu sağlanmış olur. Kanallar mümkün olduğunca kısa tutulmalıdır.


Firmamız yıllık tecrübesi ve birikimiyle sektörde öncü kuruluşlar arasında yer almıştır. Takviyeli ve düz folyo levhalar, çatıların ısı izolasyonunda, endüstriyel ve ticari binalarda, havalandırma kanal işlerinde, soğuk odalarda çeşitli izolasyon malzemelerinin nem buhar engelleyicisi olarak kullanılır. Günümüz yapı teknolojilerinde çok önemli bir yer tutan havalandırma kanalları , inşa edilen yapılara kattığı değerle büyük önem taşır.


Telefonunuz kadar yakınız. Arayınız, ücretsiz keşif yapalım. Size uygun malzeme tesbitiyle ölçüm ve fiyatlandırmasını teklif mektubuyla sunalım. NEDEN WUKO KENET KAPAMA MAKİNESİ? Hızlı kenet kapama yapıp, zamandan kazanılır.


Havalandirma kanallari

HAVALANDıRMA KANALı KENET KAPAMA MAKINELERI. Profesyonel bir makine ile kenet kapama yapıldığından dolayı düzgün ve uzun ömürlü olur. Düz, kavisli, yuvarlak, kare, dikdörtgen, dirsek ve z-form kanal kenetlerini kapatır.


Hava hızına , basıncına göre özenle tasarımı yapılması gerekir. Bu yapılamazsa havalandırma kanalları yapılmalıdır. Mahaller indirekt olarak havalandırılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar