17 Eylül 2019 Salı

Çelik yapı sistemleri

Çelik yapı sistemleri

Evet, çelik yapı sistemleri gerçekten mantıklı seçimdir ! Anka Çelik Olarak Sizlere Hizmete Hazırız ! Deneyimli Teknik Kadrosu ile Çelik Konstrüksiyon Proje Hizmetleri vermektedir. Akıllı Çelik Yapılar , tüm dünyaya hizmetini verdiği son teknoloji Çelik yapı sistemlerinin mühendisliğini, fabrikasyon üretimini, satışını ve inşaatını yapmaktadır. Yapı Sistem Hekim Çelik Yapı Sistem. Yapılar geniş açıklıklara ve yüksekliğe sahip bir sistem ile modern ve endüstriyel alanda ihtiyaçları gideren bir yapı sistemidir. Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde çelik yapı elemanları, daha küçük kesit ve ölçülerde, daha hafif e mükemmel kalitelerde üretilmektedir.


Ağır çelik yapılar betonarme yapılara oranla yaklaşık kat daha hafif olması, daha deprem yükünün az olması demektir. Düzgün yapılmış Çelik Yapılar yangına, depreme, paslanmaya ve sallanmaya karşı birinci derecede dayanıklı yapılardır. Evler Daha Kazançlı Trabzon Çelik Ev Modelleri konusunda en çok sorulan sorular ve bilinen yanlışlardan bazıları şunlardır.


Katlı Hafif Çelik Yapılar. Ekonomik Galvanizli Depo Yapılar 2. Tüm hafif çelik prefabrik yapılar içerisinde sağlamlık ve estetiğin doruğa ulaştığı bu sistem , hızlı ve efektif yatırım geri dönüş süresiyle de diğerlerinden ayrılıyor. Depremden etkilenmeyen hızlı kurulumu olan sistem birçok yerli firmamızın dikkatini çekmiştir.


Bu noktada belirtilmelidir ki, hafif çelik yapı ancak hafif çelik çerçeve sisteminin doğru şekilde üretilmesi, aplike edilmesi ve yalıtılması halinde dış etkenlere ve deprem yüklerine dayanıklı, sağlıklı bir yapı haline gelir. ASTM B2Kadmiyum ve çelik yüzeylerin kromat kaplamaları testi için standart uygulama. Villa Çelik Yapı , üretmektedir. ASTM B6Demir ve çelik üzerinin çinko kaplanması için standart Şartname. Türkiye’ye komşu ülkelere hafif çelik yapı sistemi ilk kez tarafımızdan tanıtılmaya başlandı.


Türkiye’nin ilk hafif çelik sağlık tesisini (Bolu) ve itfaiye binasını (Çerkezköy) inşa ettik. TC Milli Eğitim Bakanlığı’na ilk hafif çelik okulunu ve lojmanını yaptık. Herhangi bir deprem esnasında bağlantı yerleri cıvata-somun bağlantısı şeklinde olduğundan kopma gerçekleşmez ve esneme sağlanır. Hafif çelik yapı teknolojisi kullanılarak üretilen prefabrike sistemler depreme karşı dayanıklıdır.


Hızlı imalat, depreme dayanıklılık önde gelen sebeplerdir. Farklı Türde Binalarda Kolay Monte Edilen Çelik Çatı Sistemleri. Günümüz ihtiyaçları doğrultusunda farklı türlerde pek ok yapı inşa ediliyor. Nüfus artışı ve beklentiler doğrultusunda konutlar, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler, çeşitli kuruluşlara ait depo alanları bu yapıların başında geliyor. Yapı Merkezi çelik yapı sistemlerini mimari proje aşamasından, statik analiz ve boyutlandırmaya, imalat ve montaj paftalarının hazırlanmasından , yapının imalat ve montajına anahtar teslim yaptığı gibi, imalatçılara, uygulamacılara, bireylere ve kurumlara çelik yapı sistemleri konusunda proje, danışma ve mühendislik hizmetleri de vermektedir.


Ataş Çelik yapı son sistem kaynaksız yapı teknoloji kullanarak üretim yap. Emniyetli ve ekonomik uzay kafes çelik çatı sistemlerinde sınırsız bir şekilde profesyonel çözümler üretmekteyiz. Uzay Kafes Çelik Çatı Sistemleri. Proje ,üretim ve montaj gibi disiplinleri bünyesinde çözebilen kombine bir kuruluştur. Deprem felaketinin gündemin ilk maddesine oturduğu ülkemizde depreme dayanıklı alternatif yapı sistemleri araştırılmaya başlandı.


Bunların en başında da çelik taşıyıcılı sistemler gelmektedir. Sadece çelik iskelet avantajı sunmaz, projeyi tamamlayıcı yapı elemanlarında kullandığımız yeni teknolojiler ile fark yaratırız. Yangına karşı mukavemetli, alev yürütmez, zehirli gaz salınımı olan, 1ekolojik malzemeler ile hem insan hem doğa dostu yapılar üretiriz. Bu zaman zarfında yüzlerce uzay kafes sistemleri , çelik yapı sistemleri uzman teknik kadro ile proje, imalat ve montaj olarak anahtar teslimi tamamlanmıştır.


ELİK kusursuz bir konfor, estetik ve güven sunuyor. Mimari tasarım kolaylığı, sağlamlık, deprem dayanımı ve hız avantajları sayesinde Çelik yapı sisteminden oluşan yapılar , yeni yüzyıl teknolojisiyle geleneksel inşaat teknolojilerinin hızla yerini almaya devam ediyor. Fabrikada CNC tezgahlarda modern makinelerle kontrol ve denetim altında üretilen yapı elemanları, korunaklı bir şekilde inşaat sahasına getirilip monte. Aos Yapı Çelik Konstrüksiyon Ve Vidalı Fens Sistemleri AOS Çelik Konstrüksiyon Modern çağın gerektirdiği inovatif çalışma mantığı ve ERP tekniklerini kullanarak, çağın yeniliklerini takip ederek, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren, eğitimlerle günceli yakalayabilen, dinamik ekip yapısıyla sektörde, kurumsal, dinamik ve hızlı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.


Çelik yapı sistemleri

Evinizi, IHTIYACINIZA GÖRE TASARLAYIN Siz sadece karar verin, projelendirip hayata geçilerim. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun evinizi, siz tasarlayın biz inşaa edelim. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Merdiven modelleri özel tasarlanır. Kullanıma hazır anahtar teslim prefabrik yapılar. Roof Çatı, Bursa Çelik Yapı alanlarında daima kaliteli hizmetler sunar.


Roof Çelik - Çelik Çatı ve Roof Çatı Sistemleri. Kaynaksız Yapı Teknolojisi-Bülten. Prefabrik ve Çelik evlerin,imalat,montaj ve satışına başlamıştır. Sektörde yılı aşkın tecrübemizle ve deneyimli kadromuzla siz değerli müşterilerimizin hayallerini üstlenerek, istediğiniz projeyi zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine. Günümüzde betonarme yapılar git gide demode hale geliyor.


Artık bütün yapıların üzerinde çelik çatı sistemleri tercih ediliyor. Asya Çelik Yapı ve Makine Sanayi, İnşaat Taahhüt İşleri, Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri , Çelik Konstrüksiyon Binalar, Çelik Konstrüksiyon Sanayi Tesisleri ve İş güvenliği ürünlerinde tercih edilen firma kimliğine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar