29 Ekim 2019 Salı

Karo modelleri

Karo seramik modelleri , şık tasarımları ve yüksek aşınma dayanımı ile mutfaktan banyoya evin her alanında hijyen sağlarken, karo ve seramik modelleri tüm yaşam alanları için ideal çözümler sunuyor. Cam mozaik ürünleri, en üst kalite standartlarının uygulandığı file özelliği ile hatasız uygulamaya imkan tanırken, renk ve model kartelasından, seçilecek uygun ton ve desende ürün ile dekorasyonu harika bir şekilde tamamlayacaktır. Açık ton üzerindeki ufak kır çiçeği desenleri ve motiflerle Flora Koleksiyonu duvarlarınıza canlılık katıyor.


Doğadaki taşların kusursuz tasarımını seramiğe taşıyan Pietra Moda Porselen Karo Koleksiyonu farklı renk seçenekleriyle mekânlarda doğal ve modern bir hava yaratıyor. VitrA, yüksek aşınma dayanımı, dayanıklılık, uzun ömürlülük ve hijyen gibi faydaları, estetik mekanlar yaratmanıza izin verecek renkler, dokular ve boyutlarda sunan porselen seramikleri ile endüstriyel alanlardan, yoğun trafiklli alanlara kadar bir çok mekana imzasını atıyor. Osmanlı desenleri , Modern mimari desenler, Altıgen desenli karo çiniler, Mozaikli desenler, Yeni tasarımlarıyla cesur mimarların cesur tasarımları KAROANTOLOJİ‘de. Ayrıca son dönemde ürün gamımıza eklediğimiz özel seramik pano, el yapımı seramik karo , el yapımı tuğla, desenli seramik karo gibi ürünlerimizle mimari projelere üretim yapmaktayız.


Desenli karo çini fiyatlarını ÜRETİCİSİNDEN sorun. Karo3 çini modelleri ve diğer adıyla Osmanlı karosunu farklı model ve renk seçenekleri ile geleneksel el sanatları yöntemiyle üretiyoruz. Ateco Zemin olarak onlarca farklı İstanbul stoklu karo fiyat ve modelleri ile ücretsiz proje desteği hizmeti veriyoruz. Satış ekibimiz ile iletişime geçerek projeniz için size özel teklif alabilirsiniz.


Baskı yöntemiyle yapılarak satışa sunulan birçok karonun aksine, firmamız el yapımı karo ile sizlerin hizmetinizdedir. Eminim yeni trend bu mozaik karo modelleri sizin de çok hoşunuza gidecektir. Kullanılan malzeme kalitesi, desen özellikleri ve boyutlarına göre değişen desenli karo fiyatları, her bütçeye uygun özellikleri ile evinizin en önemli dekorasyon ürünü olacaktır.


Karo modelleri , Karo çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Tasarım Çini Karo - al8kar0- Çini Atölyesi, iznik çini, Hediyelik Çiniler ,Özel Çini Desenleri , Hediye Çini Tabak, Çini Biblolar ,Kurumsal ve Kişisel Çini Hediye Çeşitleri. Model Karo ile mekan döşemelerinde renkli tasarım.


Karo modelleri

Yer karosu modelleri eski istanbul karo modellerinden esinlenerek üretilmeye başlandı ve günümüze modernize etmek için farklı desenler hazırlandı, özel marka logoları dizayn edildi ve üretildi. Dilerseniz kullanacağınız desenli karo modelleri ile de otantik bir ortam oluşturmanız mümkündür. Bahçe Yer Döşemeleri fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Bahçe Yer Döşemeleri sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Karo halı zemin kaplama, ölçü olarak piyasada genellikle 50cm x 50cm karolar olarak temin edilebilir.


Farklı olarak 50cm x 100cm dikdörtgen olan modelleri de bulabilirsiniz. Yeni üretilen modellerin altıgen şekilleri de mevcuttur. Karo Halı Karo Halı Özellikleri Standart ebatları 50xEbatlarındadır. Kolay sökülüp takılabilir.


Karo modelleri

Tamiri ve onarımı kolaydır. Karo halı döşenecek mekanın zemin ile halı miktarı neredeyse aynı boyuttadır. Armada Çini 20XCm Sp 101-Kahve Kabartmalı Türk Yıldızı Kütahya İznik Çini Deseni Modelleri. Karo Geleneksel Türk el sanatı desenleri ve motifleri ile yapılmış Eski Osmanlı Selçuklu Kütahya İznik Çinileri Türk Hamamı Cami Mescid Çinisi. Kampanyalı ürünlerde EURO yu kaldırdık ! Karolar Bordür Karolar Stoklu Karolar.


Modelleri görebileceğiniz ve inceleyebileceğiniz detaylı sayfa. Sahip Olduğumuz Bazı Referansları Görebileceğiniz Sayfa. Yüzyılda Fransa’da ortaya çıkan ve çoğunlukla Akdeniz Ülkelerinde tercih edilen tasarımlar. Son dönemde desenli karoların popülerlik kazanması ile salon, mutfak, banyo ve diğer yaşam alanlarında en fazla ilgi gören karo modelleri arasındalar. Karo Halı, ofis karo hali, karo hali, karohali, karohalı, ofis karo halı, Petra Karo Halı , ofis halısı.


Okur Zemin, Karo Halı ve Zemin kaplama da doğru adres. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Hediye İznik Çini Sanatı , Özel İznik Çini Desenleri - En Kalıcı Hediye İznik Çini Hediyeleri, Kurumsal Hediyeler. Kobalt Mavi Gece Bahçesi Paspartulu İznik Çini Karo 35TL Sepete Ekle. Sipariş Vermeden Önce Lütfen Açıklamaların Tamamını Okuyunuz.


TL Vergiler Hariç: 672TL. Motifleriyle Kendilerine özgü çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Aldım, Kullandım, Sattım Memnunum.


Karo modelleri

Türkiye’de milyonlarca yapıda yer alan, adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, yenilenen ürün modelleri ile profesyoneller için ilham dolu bir dünya sunuyor. Onlarca renk ve model seçeneği ile tavanlarınız da istediğiniz marjiğnal havayı ve şık görünümü katmak isteyen müşterilerimizin tercihi. Karo panel, tavan karosu, tavan paneli ürünlerimiz model ve renk seçenekleri ile siz müşterilerimizin, talepleri doğrultusunda her türlü proje ve tasarım çözümleri ile hizmetinizdeyiz.


Porselen Karo Diğer iki seramik çeşitine göre farklı bir pişirme işleminden geçer bu nedenle diğer iki seramik türünden kolay ayırt edilir. Bu nedenle seramik üreticileri seramik modelleri aynı da olsa renklerinde meydana gelebilecek farklılar. Artık daha çok, kolay montajı sayesinde fayans modelleri tercih ediliyor. Buna rağmen karo modelleri çeşitliği sayesinde hala kullanılmaya devam ediyor.


Ev dekorasyonunda karo ve seramik seçimi hem çok zevkli, hem de çok zahmetli bir iştir. O kadar çok marka ve model seramik ve karo modeli arasından kendi zevkimize uygun olan seramiği seçmek o kadar da kolay değil. Karo halı uygulamaları ofisler de ve iş yerlerinde çok tercih edilmektedir. Geçmişte zemin ve duvar kaplamalarının olmaz olmazları arasında yer alan çini karolar , günümüzde de trend malzemeler arasında başta geliyor. El yapımı ve baskı tekniğiyle tasarlanan çini karolar , kullanım alanlarına göre farklı yapısal özellikler taşıyor.


Karo halılar serisinden “Tivoli” çarpıcı renk paletiyle ticari mekan zemin kaplamalarında ideal çözümler sağlar. Tivoli ofis halısı, geniş modern renk paleti, tüm ticari alanlarda uygun nötr veya yenilikçi, yaratıcı düzenler sağlar. ANAKKALE SERAMİK YER KAROLAR : Alt Kategoriler.


Satanlar Izlenenler Indirimdekiler Promosyonlu Tüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar