25 Kasım 2019 Pazartesi

Akrilik zemin

Kullanım amacına bağlı olarak muhtelif reçine ve sentetik dolgularla küçük veya geniş alanlar için özel olarak tasarlanmış açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen estetik, dekoratif, hijyenik, kaydırmaz, hava koşullarına, ısı farklılıklarına, yoğun yaya trafiğine ve kimyasallara dayanıklı yol ve zemin kaplama malzemesidir. Muhtelif reçine ve sentetik dolgularla açık ve kapalı alanlar için uygulanabilen akrilik zemin yoğun kullanıma ve her tür kimyasala karşı dayanıklıdır. Farklı kalınlıklarda ve farklı renklerde beton ya da asfalt üzerine uygulanabilir. Açık ve kapalı alanlar için uygulanabilen akrilik zemin yoğun kullanıma karşı dayanıklı, uzun ömürlüdür ve her türlü zemine kolaylıkla uygulanabilir.


Akrilik zemin

Mevcut asfalt kış sezonu ile gün bekledikten sonra, tazyikli su ile yıkanarak,asfalt yapısından kaynaklanan topraklar temizlenecek,saha kuruduk dan sonra akrilik zemin kaplama işlemine geçilecektir. Zeminler için üretilen akrilik boyalar çapraz bağlı akrilik reçineler, UV ve kimyasal dayanımlı pigmentler ve diğer kimyasalların karışımından elde edilmekte. Akrilik Zemin Tenis Kortu Saha Ölçüleri. ZEMZEMİN akrilik zemin kaplaması, birçok müşteriye uygun maliyetli çözümler sunan, yüksek kaliteli dış mekan zemin kaplamasıdır. Zeminin üzerine 2-mm lik bir zemin kaplama ile bu zemine sahip olabilirsiniz.


Bu 2-mm içerisin de yaptığımız sistem bu tüm modifiye akrilik veya lastik tozu dolgulu cushion, yüzey düzenleyici, akrilik kaplama ve akrilik son kay boya’dan oluşmaktadır. Türkiyenin en kapsamlı tesisine sahip olan UFUK KAUÇUK avrupaya açılmak ve teknoloji ile kauçuk işlemlerini ülke dışında da pazarlamak prestij kazandırma amacı ile BULGARİSTAN fabrikasını da kurmuştur. Tercihen asfalt veya özel astarı ile beton üzerine muhtelif renklerde – mm kalınlığında uygulanır. AĞRI ZEMİN SİSTEMLERİ İNŞAAT YAPI KİMYASALLARI SAN. Adınız, Soyadınız your full name.


Akrilik zemin

Telefon Numaranız your full name. Güneş ışınlarına dayanıklı ve top sekme indexlerine karşılayan profesyonel spor saha ürünümüzdür. AKRİLİK ZEMİN KAPLAMASI KATMANLARI 1- PRIMER 2- RESURFACER 3- CUSHION TABAKASI (kat) 4- RENK KATMANI 5- ÇİZGİ BOYASI. Spor sahaların dışında park alanlarında ve bisiklet yollarında sıklıkla kullanılmaktadır. Menü Teslimat Koşulları Üyelik Sözleşmesi Satış Sözleşmesi Garanti ve İade Koşulları Gizlilik ve Güvenlik.


Sektörünün öncüsü Bilgili İnşaat! Yüzlerce profesyonel referansı ile sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. ARD Spor olarak dünya standartlarında 1akrilik spor zemin kaplama malzemesi üretmek için yola çıktık.


Endüstriyel Poliüretan Zemin. Boyanın çabuk kuruması, tamir süresini azaltır ve arıza süresini en aza indirir. Asfaltın gözeneklerini kapatmaya ve üzerine koyulacak diğer malzemelerin zemine daha iyi yapışmasını sağlamaya yarar. Basketbol, voleybol, futbol ve özellikle tenis kortlarında kullanılabilen şık görünümlü, sağlıklı, temizliği pratik, kaymayan, hava şartlarına, ısı değişimlerine ve kimyasallara karşı mukavemetli, zemin kaplamasında kullanılan uygun fiyatıyla tercih edilen bir malzemedir.


Bu değişkenlik standart sistem akrilik zemin kaplama, cushion sistem akrilik zemin kaplama, beton zemin üzerin mi yoksa asfalt zemin üzerine mi kaplanacağı, uygulamanın yapılacağı alan ve yere göre proje bazlı olarak belirlenebilmektedir. Dondan koruma: CUSHİON su bazlı akrilik bir polimer olduğundan depolama ve sevkiyat anında donmaktan korunmalıdır. Spor sahalarda yüzey kaplamasını kaymaz, sert, dayanıklı, UV ışınlarına dayanıklılık sağlar, tenis kortları, basketbol ve voleybol, çok amaçlı spor kortları gibi kapalı ve açık spor. Aderans sağlayan self-levelling akrilik astar, üzerine siyah granüle kauçukların poliüretan bağlayıcılar ile karıştırılarak özel finişerle zemine yerleştirilmesi ve üzerine akrilik kaplama ve üzerine son kat akrilik boya yapılmasından ibarettir. Zemin : Düzgün şaplanmış beton veya asfalt yüzey.


Firmamız bu konuda size alternatifli çözümler sunacak ve ihtiyacınıza cevap veren en uygun altyapı ve kaplama türünü seçmenize yardımcı olacaktır. Müşteri Hizmetleri Tüm ürün ve hizmetlerimiz için satış temsilcilerimiz ile iletişime geçiniz. Zemin üzerine iki kat özel astar malzeme çekimi ve üzerine akrilik malzeme ile son kat çekimi yapılır. Saha çizgileri çizilerek saha zemini kullanılabilir hale getirilir.


Dış saha uygulamalarında yaygın olarak kullanılan yöntem direk boyama yöntemine göre daha uzun ömürlüdür ve top zıplaması daha iyidir. Tenis kortu yapımı ve akrilik zemin hazırlama işletmesi hizmetlerinde bir numarayız. Su bazlı akrilik reçine ve muhtelif sentetiklerle güçlendirilmiş, spor sahaları için özel olarak tasarlanmış, estetik ve ekonomik zemin kaplamalarıdır. Açık Alan Spor Saha Zemin Kaplamalar ve Çeşitleri : 1. Tartanüstü Epdm Zemin Kaplama Yapılması. En iyi akrilik spor zemin seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli akrilik spor zemin Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Hatta bu malzeme biz insanların hayatlarını nere deyse doğrudan etkiliyor ve kolaylaştırıyor da pekı hiç dikkatimizi çekiyormu yada bu akrilik zemın kaplama malzemesını nereler de gördük nereler de kullandık bir hatırlayalımmı. Beton ve Asfalt üzeri akrilik zemin kaplaması özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol,badminton saha zeminleri yürüyüş ve bisiklet yolları, atletizm pistleri için geliştirilmiş, profesyonel sporcuların tercihi olmak üzere kortların vazgeçilmez zemin kaplama sistemidir. Bodrum bölgesinde akrilik zemin kaplama asfalt ve beton yüzeyler üzerine uygulanmaktadır. Açık Spor alanlarıda kullanılabilen estetik, dekoratif, hijyenik, kaydırmaz, hava koşullarına, ısı farklılıkların. Beton zemin üzerine uygulanan akrilik kaplama, asfalt zemin üzerine uygulanan akrilik kaplamasındaki gibi düzgün ve estetik olmasına karşın uygulamada maliyeti arttırmaktadır.


Antalya bölgesinde akrilik zemin kaplama asfalt ve beton yüzeyler üzerine uygulanmaktadır. Dekoratif Suni Çim Antalya. Sağlıklı bir uygulama için zeminin sıfır asfalt olması önemlidir. Komple olarak kortun zeminden tasarlanıp proje halinde sizlere teslimatını içermektedir. Bu da alt tarafta güçlü bir tabakanın oluşmasına neden olur.


ZELLİKLER: Asfalt veya beton zemin üzerine uygulanır, Asfalt veya beton üzerine dolgu malzemesi uygulanır, kat kalın kat ince granüllü cushion uygulaması yapılır, Üzerine son kat boya işlemi uygulanır ve çizgiler çizilerek teslim edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar