15 Kasım 2019 Cuma

Germe tavan

Germe tavan

O zamanlar ithalatın zor olması, işçiliğinin bilinir olmaması, fazla rekabetin olmaması, çok düşük hacimlerin olması, gergi tavan fiyatının çok yükselmesine sebep olmuştur. Bakıma ihtiyac duyulduğunda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Bakım ve servis için sitemizden veya telefon numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir ve bakım – servis randevusu alabilirsiniz. Royal Germe Tavan germe tavan alanında faaliye gösteren kaliteli ve öncü bir firmadır.


Bamax germe tavan kumaşları ve özel tavan profillerimiz ile hem duvar uygulaması hemde tavan uygulaması yapılabilmektedir. Profillerin özelliği ve germe tavan kumaşlarının esnekliği sayesinde bir çok alanda kullanabilirsiniz. Bamax tavan sistemleri hem daha kaliteli hemde daha ekonomiktir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Ankara Germe tavan sistemleri, hemen hemen her ortamda uygulanabilir. Görsellik ve göz doyumu denildiğinde evlerdeki, iş yerlerinde ki ve diğer kapalı çalışma alanların da kullanılabilecek enstrüman gergi tavandır.


Son yıllar da gergi tavan İstanbul önde gelir. Bilindiği üzere aydınlatma pazarında metre fiyatı Cent’den başlayıp Euro’ya kadar uzanan, değişik fiyat ve kalite seviyelerinde pek çok aydınlatma ürünü bulunmakta. Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Görsel arşivimizin bir kısmını alttaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.


GECE GÖKYÜZÜ Tüm Resimleri Göster. HAYVANLAR Tüm Resimleri Göster. Firmamız iç mimari projelerde, tavan ve duvar dekorasyonu konusunda gergi tavan sistemleri platformunu kullanmaktadır. Ankara gergi tavan fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz. Germe tavan manzara uygulamalarında HD kalitesinde baskı görselleri kaliteli ham madde ve uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz.


Altta bulunan birçok manzara karakterinden istediğinizi seçebilir veya Size özel logo vb görseliniz ile yapılarınıza farklılık katabilirsiniz. Müşterilerimizin ve çalıştığı firmaların güvenini kazanarak gergi tavan sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Yüksek kalitedeki germe tavan malzemesini projelerinize göre şekillendirilmesi ve uygulamaya hazır hale getirilmesi işlemini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Kişisel yada kurumsal ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lake gergi tavan kumaşı parlak ve pürüzsüz olduğu için uygulandığı mekana şık bir hava katar.


Ve ürünlerimiz yıl garantilidir. Kuoförlerin de kullandığı gergi tavan aynı zamanda aydınlatmayı üst seviyelere taşıdığı gibi enerjiden ve faturadan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Mert dekorasyon gergi tavan asma tavan sistemleri, her türlü 3d gergi tavan ,led tavan , led aydınlatma çözümleri üretmekteyiz. Dünyaca ünlü PONGS kumaşları, DESCOR, AKUTEX, SILENCIO Türkiyede. Rasyonel Dijital Baski hizmetleri gergi tavan basta olmak üzere dijital baskı ve printing hizmetleri sunan alanında uzman ekipleri ile profesyonel çalışmalar üreten baskı merkezidir.


Gergi tavan modellerimiz. LED’lerin en önemli özelliği ise iki teknolojinin de avantajlarına sahip olmalarına rağmen, eksi yönlerini içermemeleri ve böylece yüzde 100’lük bir randıman ortaya koyabilmeleri. Kullanılan malzemenin yanmaz malzeme olduğuna dair sertifikası olup olmadığını sormayı da ihmal etmeyin. Germe Tavan İstanbul, gergi tavan uretimi ile uğraşan mekan dekorasyonu alanında insanların zevklerine uygun işler yaparak hayatlarını renklendirmeyi kendisine amaç edinmiştir.


Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara olanak sağlar. Bu uygulamada dijital baskılı gergi malzemesinin üzerine, özel çıtalar yerleştirilerek bir pencere görüntüsü elde edilir. Montaj sırasında kırma dökme boyama işlemi yapılmadığı için mekanı kirletmeden hızlı bir kurulum sağlar.


Germe tavan

Mekanda gergi tavan için uygun bir alan yoksa hazır kasalı gergi tavan çözümümüz ile armatür şeklinde olan ürünlerimiz zahmetsiz ve temiz bir kurulum sağlar. Lake germe tavan tüm alanlarda ve ortak yaşam alanlarında kullanılmaktadır. Bonaparte Otel - ALANYA barisol gergi tavan , barisol germe tavan , lake gergi tavan , lake germe tavan.


Ersan Club Lobi - BODRUM transparan gergi tavan , transparan germe tavan , germe tavan , gergi tavan. Sadece günümüzdeki şıklığıyla değil tarihten bugüne değin gelişimiyle de incelenmesi gereken gergi tavan sistemleri dünyanın ilk tavana özel dekorasyon çeşidi olarak bilinmektedir. Mekânların tavan veya duvarlarına uygulanabilir. Bu şekilde içinde bulunduğunuz ortamı istediğiniz ortama dönüştürebilirsiniz. Montaj esnasında üst seviyede titizlik göstererek mekanı temiz bir şekilde bırakırız.


Günümüzün betonlar arasına sıkışmış şehir hayatı içerisinde, çoğumuz başımızı yukarı kaldırdığımızda masmavi uçsuz bucaksız bir gökyüzünü görmek isteriz. D-Üç boyutlu gergi tavan , resimli gergi tavan , led ışıklı gergi tavan , transparan gergi tavan , fiber optik aydınlatma, resim baskılı gergi tavan , kişiye özel germe. Aynı zamanda yurt dışı seminerleri ve organizasyonlarda tanışma fırsatını bulduğumuz gergi tavan sistemleri ve uygulamalarını araştırma süreçlerimiz bittikten sonra aldığımız kararlı bünyemize katarak da gerekli ve ihtiyacınız olan bütün uygulamalara başlamış bulunuyoruz. Germe tavan adıyla bilinen ürün sağlam bir çerçeve içine gerilerek, desenli yada desensiz ince pvc barrisol tavan kumaşının kullanılmasından ibarettir. Güzelliği, her renk ve modelin uygulanabilmesi, kaplama, şeffaflık ve boyutlu görünümu sayesinde dikkat çeker.


PVC GERGi TAVAN SiSTEMLERi. Esnek PVC membran, istenilen sekil, aydınlatma ve genel estetik formların öçülerine göre, birçok kaynaklı PVC kumas ve alüminyum pro l malzemelerin birlesmesinden meydana gelir. Sonsuz tasarım olanağı sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar