11 Kasım 2019 Pazartesi

Tekno sünger

Tekno Sünger sizlere ses yalıtım süngeri , akustik sünger ,basotect melamin sünger , ses yalıtım malzemeleri, ses izolasyon malzemeleri, gibi en kaliteli ürünlerini sunmaktan gurur duyar. Bizlere telefon veya mail yolu ile ulaştıktan sonra teknik ekibimiz tarafından kullanmanız gereken doğru malzeme için yönlendirilirsiniz. Hedefimiz müşeri memnuniyeti ve türkyede belli bir satış ağına sahip olmanın yanı sıra ürünlerimizi sizler için en kaliteli şekilde üretiyoruz. Yenilikçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.


Ayrıca her türlü fosforlu renkte flog kadife kaplayabilmekteyiz. Tekno Kesim, Endüstrinizin İhtiyacı Doğrultusunda, En Uygun Şekilde, Size Özel, İstenen Kalitede Özel Eva, Sünger , Keçe Üretir. Tasarım Tam Anlamıyla Size Özel Olacaktır. Koruyan Bir Çözüm, İsterseniz de Pazarlama Faaliyetinizi Geliştiren Bir Fırsat. Tekno Foam ses izolasyon süngerleri yanmaz firend tekno silence tekno bar ağır bariyer kauçuk levha mantar şilte yanmaz akustik sünger ses yalıtım malzemeleri üreticisi.


Oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Diğer akustik süngerler ile aynı özelliklere sahip olup yüzeyine istenilen renkleri kazandırmak amacıyla kadife kaplanmaktadır. Düz akustik sünger ,akustik yumurta sünger ,akustik labirent sünger ,akustik spesiyal sünger olmak üzere çeşidi vardır. Kendinden yapışkanlı olarak da imal edilen tekno touch süngerler , bordo, yeşil, kırmızı ve lacivert kategorilerde üretilmektedir.


Akustik duvar tavan kaplamaları yapılabilir. Ses kayıt odaları, prova odaları, reji odaları, mix odası gibi mekanlarda kullanılmaktadır. Tekno Touch ses yalıtım süngeri sesi emerek başınızı ağrıtan sizi rahatsız eden seslerden sizi korur. Bizim amacımız ses yalıtımı ve akustik düzenlemelerde kullanımını sağlamaktır. Tekno TOUCH ( tekno taç ) renkli sünger ile gürültüyü engellemek artık çok renkli.


Normal süngerlerden dökülme ve kopmaya karşı kat daha dayanıklı. Ancak sesin yoğun olduğu yerlerde asla tek başına kullanılamaz. Poliüretan veya melamin köpükten üretilmiş farklı yüzey formlarına sahip süngerlerin üzerine flok boya uygulanarak tekno touch süngerler elde edilir. Birçok renkte ve modelde bulabileceğinizden dolayı mekanı istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz.


Tekno sünger

Tekno touch süngerler akustik mekanlarda kullanırlar. Sünger lalimasyon kullanıldığı alanda ürüne görsel şıklık katar. Ayrıca konforlu bir kullanımın oluşmasına da yardımcı olur. Ayrıca ilgili kumaş ve benzeri ürünün de kalitesini bozmadan sağlam bir birleşme sağlar.


Uygulama için özel yapıştırıcısı mevcuttur. Solid bazlı bu özel yapıştırıcı bir rulo yardımıyla süngerin uygulanacağı bölgeye sürülür. Daha sonra sünger yapıştırılır.


Bu uygulama için özel solid bazlı yapıştırıcı mevcuttur. Bir rulo ile yapıştırıcı sürüldükten sonra sünger yapıştırılır. Her renkte ve modelde üretilebildiğinden dolayı her uygulamada kullanılabilir ve istenilen mekan akustiği oluşturulabilir. Tekno Sünger ses yalıtım firması size kaliteli malzeme ve ses kesim garantisi vererek yaklaşık senedir hizmet vermektedir. Gelişmelerden ve yeniliklerden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun.


Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul. Arkası çift tarafı bantla lamine edilen yani kendiliğinden yapışkanlı süngeri temin ederseniz arkasındaki sarı yapışkan kağıdını çıkarıp ardından ister duvara isterseniz tavanada uygulayabilirsiniz. Yüzeyi değişik formlarda ve düz olarak üretilebilen tekno touch ipeksi.


Tekno sünger

Basstrap ve bass küpü köşelerde kullanılarak yankıyı önler. Tekno slince kadife kumaş kaplı sünger panel. Vicoustic flexi asüngerler akustik mekanlarda kullanılan düşük yoğunluklu yanıcı akustik süngerdir. Standart renklerde üretilen akustik sünger , kullanılacak alanın dekorasyonunun bozulmaması için farklı renk seçeneklerinde üretilebilmektedir.


Piramit,yumurta,labirent,spesiyal ve düz modelleri olan poliüretan veya melamin süngerin üzerin flok kaplama yapılarak elde edilen akustik ses yalıtım süngeridir. Yanmaz akustik süngerler , basotect melamin sünger , köşe bass kırıcı süngerler , tekno touch sünger , vicoustic flexi sünger , bariyerli süngerler , rebonded süngerpan elimizde bulunmaktadır. Ses yalıtım süngerleri aks rapid yapıştırıcı ile duvar ve tavanlara uygulanır gerektiğinde üzerine osb, mdf ve alçıpan kaplanabilir.


Melamin hammaddeden üretilerek yanmazlık sağlanması ve ses yutum oranı artması, antibakteriyel olması gibi özellikler kazandırılır. Poliüretan ve melamin köpükten üretilmiş olan süngerlerin yüzeylerine kadife kaplanarak elde edilmektedir. Yüzeyi kadife kaplıdır ve istenilen renklerde elde edilebilmektedir. Yüksek derecede ses yalıtımı sağlamazlar akustik düzenlemelerde ve sesin az olduğu akustik alanlarda kullanılır. Tekno Sünger olarak yüzlerce malzeme ve uygulama referanslarımızla sizlere daha kaliteli hizmet sunmak için çalışmalar yapmaktayız.


Tekno Touch Süngerler , ses emici ve ses yutucu özellikteki en renkli ve özel süngerlerimizden biridir. Kullanımı oldukça kolay olup her ortamda uyumlu bir görsel sunum sağlayabilirsiniz. Duvar, tavan akustik düzenleme uygulamalarında kullanılan sünger ipeksi kadife kaplıdır.


Ses yalıtım malzemeleri arasında estetik görünümü ile dikkat çeken tekno touch süngerler , standart süngerlerden kata kadar daha dayanıklıdır. Fireflex ve basotect süngerler ile üretilen tekno touch süngerler antibakteriyel özellik taşır. Yumurta yüzeyli ya da spesiyal piramit olarak kullanılabilir. Ambalajlama, Orta ve Puro hakkında daha fazla fikir görün.


Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Renkli kadife kumaş sayesinde görselliğe önem vericek şekilde yüksek frekanslarda ses yalıtım özelliği sağlar. Farklı renklerde istediğiniz şekilde üretilebilmektedir.


Tekno sünger

Ses kesici rebonded bondex süngerpan, bariyerli akustik sünger , bariyerli ses yalıtım süngeri , bariyerli süngerpan, kendinden yapışkanlı akustik sünger , yanmaz akustik süngerler (piramit, yumurta, special, labirent sünger ), basotect melamin sünger , vicoustic flexi sünger , bass kırıcı sünger , tekno touch sünger , basstrap, bass küpü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar