22 Aralık 2014 Pazartesi

Afromozya parke

ACSınıf aşınma ve darbeye dayanıklılığı, renk ve desenlere uygun süpürgelikleri Klasik serisini benzersiz kılar. LAMİNAT PARKE bir zemin döşeme ürünüdür. En kısa tanımı ile HDF (yüksek yoğunlukta lif levha) levhaları emprenye edilmiş dekor kâğıtlarıyla kaplanması ve çok özel detaylarıyla ebatlandırılması sonucu üretilir. Bunu E-postayla Gönder BlogThis!


AFROMOZYA ÇAMSAN AİT BİR RENKTİR. Türkiye` nin dört bir yanına ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Kullanım ve Garanti Şartları. Evinizin metrekaresini hesaplamak istiyorsanız, bu aslında kare veya dikdörgen bir alan hesaplamak demektir.


Parça parça odaları, koridoru, mutfak gibi alanların tek tek, enleri ile boylarının ölçülendirilmesi işlemidir. Yatak oda, misafir oda veya çocuk odası her odada rahatlıkla kullanılabilirler. Evlerimizin tamamlayıcı ve en önemli detaylarından biri de perde ve tüllerdir. Geçerli Fiyatlar sadece parke fiyatları olup mbazındadır. Terzioğlu Ahşap Doğrama ve Kapı Sanayi Marangozlar Sanayi Sitesi 10.


KASHMIR-TEAK kayin kristal-mese ladin lareks-nigra milas-mese modern-mese. Ankara parke bünyesinde her çeşit parke , marka ve renk seçenekleri mevcuttur. Yani parkeyi ev için mi yoksa ticari bir alan için kullanacaksınız bunu belirlenmeniz gerekmektedir. Ev kullanımlarında parkenin üzerindeki çalışma daha az olacaktır bu nedenle çok yüksek sınıf parke kullanmaya gerek yoktur.


Kampanya fiyatı mye kadar geçerlidir. Parke Klasik Antik Kestane. Günümüz teknolojisini iyi kullanması ve muhteşem fiyat performansıyla neredeyse en dayanıklı ürünleri üretmektedirler.


MM parke kalınlığına sahiptir. Acyüzey aşınma sınıfına sahip olan klasik seri parkeler sınıf ev içinde ideal kullanımda bir parke özelliğine sahip kalitedir. Bu parke özellikleri ideal ev kullanımı için. Yaşam alanlarınıza renk ve güzellik katan değerli dokunuşlar.


Banyo Dolabı Safir Siyah. Zebrano,ceviz,kayın,meşe,gül,kiraz, afromozya ,akağaç vb. Koyu severler ise sapelli,wange renklerini. Masif parke gibi sistre cila gerektirmez, kolay çizilmez ve aşınmaz.


Afromozya parke

Pekçok renk çeşidiyle mobilya ve duvar renklerine en uyumlu parkeyi seçme imkanı sağlar. Laminat parke renk, model sayfasına dön! Diğer ahşap esaslı yer döşemeleri içinde aşınma ve çizilmeye en dayanaklı malzemedir.


Günlerce evinize parke yaptırmak için beklemezsiniz. Firmamız tüm ürünlerde yerli ve ithal alternetifler sunarak, sizlere en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile Toptan ve Perakende satışlar yapmaktadır. Yapı yaşam alanları üretiyoruz.


Hiç unutmuyorum parke ile Konya ‘da amcamların evinde tanışmıştım. Ancak zaman içerisinde parkeler sadece ısınmak amacı ile değil, mekan zeminlerine görsellik katmak amacı ile de kullanılmaya başlandı. Avangard 10mm Dalyan Meşe.


OVERLAY: Üstün nitelikli, aşınmaya ve çizilmeye dayanıklı koruyucudur. DEKOR KAĞIDI : Parlak görünümü etkileyici, gözenekleri doğal görünümlüdür. Sınıf (Paket Fiyatıdır) 7TL 5TL 28. HPL grubuna giren laminat parke nin yüzeyi termoset esaslidir. Bu özellik termoset reçineden kaynaklanır.


Termoset esaslı reçinelerin temel özelliği ısı ve basınçtan sonra oluşan yüzeyin daha sonra sıcaklıkla bozulamıyor olmasıdır. Sadece bakarak parkenin kalitesini anlayabilmek neredeyse imkansızdır. Hakkımızda Vizyon Misyon.


Afromozya : Çamsan Afzeyla: Çamsan Akçaagaç Çamsan Alder: Çamsan Antik Kestane: Çamsan Beyaz Kayın: Çamsan Kayın : Çamsan Ceviz: Çamsan Dusia: Çamsan Elma: Çamsan İroko Çamsan Kayın: Çamsan Kiraz. Teak ve egzotik kerestelerden parke , lambri, sauna tahtası, deck vb. Ana Sayfa Ürünler Çamsan Klasik. Montajı Çivi Veya Silikonla Yapılabilir.


Afromozya parke

Sepetinizde daha fazla ürün yok. Italyan ceviz parke çamsan avangard serisi parke detayları, laminat parke çeşitleri ve diğer parkeler modelleri yer almaktadır. KARADAG YAPI KIMYA DIS TIC.


Doğanın bize sunduğu en güzel hediye. Kalite:Budaksız Ebatları:26mm Kalınlık, Standart En ve Boy NeFırın Kurusu 8- Menşei: Amerika,Avrupa. Doğal ahşap görünümlü, geniş renk ve stil skalasına sahip laminat parke ürünlerimiz tasarım ekibimiz tarafından her zevke ve ihtiyaca göre özenle ayrı ayrı tasarlanır.


Afromozya parke

Modern ve klasik renklerden oluşan,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar