23 Aralık 2014 Salı

Rondo köşe çerçeve

Poster,afiş,uyarı,ikaz,yönlendirme ve görsellerinizde şık ve kullanışlı aç kapa çerçeve. Etiket Bulutu: Alimünyum çerçeve , açerçeve rondo köşe , kurumsal çerçeve , pvc korumalı display, display çerçeveleri. TL (2) GARANTİYAZİTAHTASI 99.


Rondo (yuvarlak) köşe seçeneği ile şık ve zarif bir görünüme sahiptir. Koruyucu olarak pet kullanılır. Yuvarlak rondo köşesi ile tasarımı şık ve kullanımı kolaydır. E6-EVkalitesinde gümüş eloksallı alüminyum çerçeve profili kullanılmıştır. A(210mm x 297mm) ölçüsünde tüm belge, resim, evrak, poster ve dökümanlarınızı koymanız için uygundur.


Alüminyum Çerçeveler Yorumları oku (9). Display ve reklam ürünleri bizzat imalatını yaptığımız asıl işimizdir. Türkiye’nin her noktasına display ürünleri gönderiyoruz.


Rondo köşe çerçeve

Ayrıca avrupanın birçok ülkesine ihracatımız vardır. Rondo çerçevemiz plastik tabanlı ekonomik üründür. Tek bir hareketle afişlerinizi kolayca değiştirebileceğiniz.


Tasarımı şık ve kullanımı kolay olan bu üründe , Gümüş eloksallı alüminyum çerçeve profili kullanılmıştır. Rondo köşe alüminyum çerçeve açık gri renktedir. Kenarları yuvarlatılmıştır. Köşeleri oval ve kapakları çok rahat açılabilir durumda dizayn edilmiştir.


Açılır Kapanır Rondo Çerçeve. A(27xcm) ölçüsünde rondo çerçevemiz plastik tabanlı ekonomik üründür. Ucuz, Rondo , Gönye, Köşe , Aç Kapa, Afiş Çerçevesi, takmatik çerçeve sektöründe hizmet veren Ayreks ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Yatay Ve Dikey Montaj İmkanı Mm.


A4) Ebadında Mm Uv Filtreli Pvc. This video is unavailable. Kolisi 10’luk İstediğiniz adet de alabilirsiniz. Rondo Köşe Çerçeve Adet ve üzeri kargoyu biz karşılıyoruz.


Landers Aluminyum ve Reklam Malz. A(21xcm) ölçüsünde rondo çerçevemiz plastik tabanlı ekonomik üründür. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle.


Yüksek kalite de dijital baskı ile üretim yapılmaktadır. Daha iyi baskı sonuçları için lütfen göndereceğiniz görseli piksel olarak çözünürlüğünün iyi olmasına dikkat ediniz. Standart renk gümüş eloksaldır. Tüm ürünlerimiz ister adınıza, ister firmanıza yada bize iletmesenizde sistemdeki bilgilerinize istinaden faturalandırılarak gönderilir.


Rondo köşe çerçeve

Dekoratif, parlak kromajlı görüntüsü ile estetiğe önem veren kişilerin birleşim tercihidir. En çok tercih edilen birleşim türüdür. PVC koruma ile güneş ve spot ışıklarını emerek net bir görüntü sağlar. Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik’te yapılan değişiklik sebebiyle, Ofix.


Ev, okul, dükkan, cafe, restaurant vb. Kargo kuryesine tutanak tutturarak geri gönderiniz ve değişim için lütfen bizimle aynı gün içinde iletişime geçiniz. Poster, afiş yada resim sergilemek için ideal bir üründür. En geç iş günü içerisinde kargoya verilir.


TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo. UV Filtreli PVC koruyucu. Beyaz Promosyon, Promosyon sektöründe güven ve kaliteli promosyon ürünleri için bir limandır. Yerli ve ithal promosyon ürünlerini tedarik ederek sizlere kaliteli promosyon ürünleri sunar.


Arka zeminin tamamı plastikten üretilmiştir. Farklı renk alternatifleri uygulanabilir. Gönye ve rondo köşe bağlantılıdır. Aalüminyum çerçeve rondo köşe (420mm x 594mm) ebatlarındaki poster ve afişleriniz için uygundur. Darbeleri engellemek için keskin köşeleri yuvarlatılmıştır.


Orta ve büyük ebattaki posterleriniz için uygundur. Rahat açılıp kapanmayı sağlayan paslanmaz çelik yaylar. Açerçeve Fiyatları için hemen arayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar