30 Aralık 2014 Salı

Dekoratif sıva özellikleri

Genel Özellikleri : Teknodeko, her türlü iklim koşullarına karşı yüksek dayanım gösterir. Yanmaz ve kabarma yapmaz. Uygulama sonrası homojen bir dekoratif görüntü oluşturur. Dokusu sayesinde sıva yüzeydeki çelik mala izlerini kapatır. Buhar geçirgenliğine sahiptir.


Dış cephede kara sıva , beton, çimento levha gibi mineral yüzeylere ve eski boyalı yüzeylere, istenildiğinde de dekoratif görüntüsü ile iç yüzeylere uygulanır. Bilhassa binaların dış cephesinde renk ve deseni ile kent estetiğine mükemmeliyet kazandırır. Sıva için en elverişli mevsim, ilkbahar ve sonbahardır. Belirli amaçlarla inşa edilen yapılarda sıvalar , çeşitli özelliklerine göre sınıflandırılır.


Bu sınıflandırmalar sıvaların niteliklerini ortaya koyar. Mineral sıva beton yüzeylerin dekoratif kaplama işlerinde tek veya çok renkli kombinasyonlarda kullanılır. Beyaz renklidir ve toz halindedir. Zengin görünümlü ve şık tasarımlar sunan bir sıva çeşitidir.


Dekoratif sıva özellikleri

Mineraller Ve Özellikleri : Mineraller Ve Özellikleri , Mineraller inorganik olan maddelerdir. Muadilleriyle ile kıyaslandığında artısı çok olan alternatif bir üründür. Duraks dekoratif sıva adı altında ülkemizde tamamen yerli olarak üretilmektedir. Duraks İzo Plaster, ısı ve nem yalıtım özelliği çok yüksek olan, içeriden mantolama için geliştirilmiş dekoratif , aşırı su ve nemden etkilenmeyen bir kaplama malzemesidir. Duvarların nefes almasını sağlayarak olası çürüme ve nemlenmeleri önleyen dekoratif sıvalar maksimum ses yalıtımı da sağlar.


Farklı su emme özellikleri bulunan yapı malzemelerinin (tuğla, beton. ytong gibi) birlikte kullanıldığı durumlarda bu malzemelerin kesiştiği yüzeyde sıva filesi kullanılmalıdır. Dekorak Dekoratif Sıva Özellikleri. Depka canlı pamuk sıva , dekoratif canlı sıva özellikleri avantajlar. Binanıza farklı çözümler mi arıyorsunuz? Düşük devirli mikser ile t. Resimdeki renklerden beğenerek sipariş kodunu girmeyi unutmayınız.


Mantosıva çizgi desenli dekoratif kaplama, her tür iç veya dış yüzeylerde koruyuculuk ve dekoratif görünüm istenilen alanlarda kullanılabilen yüksek yapışma özelliği sahip, su geçirimsiz buhar geçirgen bir yapıya sahiptir. Yangından etkilenmeyen sıva malzemesinin, duvara uygulandıktan sonra yıl boyunca kirlenmeme özelliği bulunmaktadır. Nem ve rutubete karşı dayanıklı olan dekoratif sıva bu yönüyle müşterileri kendine çekmeyi başarmıştır. HER ZAMAN CANLI VE PARLAKTIR EVİNİZE HAYAT VERİR. Anti-statik özelliği sayesinde toz tutmaz.


Her eve uygun bir desen bulabileceğiniz yüzlerce seçenek mevcuttur. Konsept tasarımlar için özel desenler de üretilebilmektedir. Seçilecek sıvanın ve kaplamaların aşağıdaki özellikleri taşımasına dikkat edilmelidir. Ortamı izole ederek ısı ve ses yalıtımı sağlar 3. Yüksek yapışma kabiliyeti. Kanserojen madde içermez 4. Rutubet problemini teneffüs özelliği ile büyük ölçüde azaltır.


Karıştırma işlemi düşük devirli mikser ya da elle homojen kıvam elde edilene kadar sürdürülmelidir. Aynı zamanda dekoratif olma. Canlı Sıvanın Özellikleri Canlı Sıva 2. Hediyelik eşya ve Hediyelik eşya ürünlerinde ve Özel Ev Projelerinde dekoratif amaçlı bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanılabilirsiniz. Rengi kolay kolay atmayan, özel akrilik LAK (Lak,Tutkal) ile üretilmiş üründür. Turuncu sıva filesi renk olarak hiçbir özelliği yoktur.


Sıva filelerinde renk kaliteyi değil. Isı yalıtımı ve en az ses yalıtımı sağlar. Bu tür formülasyonlar farklı dokusunu taklit ve eşsiz kabartmalar oluşturmanıza olanak tanır.


Dekoratif sıva özellikleri

Bu sıva Ceresit dış etkenlerden etkilerinden yüzeyini korur. Betonart dekoratif sıvalar da ürünlerin öne çıkmasını sağlayacak özel bir zemin yaratacaktır. Bunun nedeni malzeme özellikleri açısından farklılıkların olabilmesi, ayrıca ürünü satan firmanın fiyat ve malzeme. Duvarda Renkler hiç bu kadar güzel olmadı. Mala ile kolay uygulanır, mükemmel yapışma sağlar.


Suya ve dona dayanıklıdır. Dış etkilere karşı dayanıklı olup yapıyı uzun yıllar korur. Su buharı geçirimli olup, yüzeyin nefes almasını sağlar. Kaba sıva üzeri dâhil her türlü yüzeye monte edilir.


Dekoratif sıva özellikleri

Profil karkas üzerine montajı da mümkündür. Bu özellik sayesinde, hem ısı yalıtımında dış cephe sıvası olarak, hem de eski ve yeni mineral sıvalar ve şaplar ile beton ve yenileme sıvaları üzerinde kullanılabilir. Ridas dekoratif boya özellikleri nelerdir ? Her türlü atmosferik koşullara dayanıklıdır.


Mila Mineral Sıva ,çatlaklardan etkilenmez granit görünümlü ve dekoratiftir. Kullanıma hazır malzemedir. Perlitli Sıva ve Harçlar ) ve. Sürme esaslı kullanımı kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar