22 Nisan 2015 Çarşamba

Alüminyum güneş kırıcı detay

Alüminyum güneş kırıcı detay

Güneş Kırıcı ve Menfez Profilleri. Süpürgelik ve Kablo Kanalı Profilleri;. Taşıyıcı Ayak Kullanımı Şekilleri. Yuvarlak,elipsoidal ve köşeli olmak üzere çeşitli dizayn ve boyutlarda profillerden (1mm-6mm) hareketli ve hareketsiz farklı fonksiyonlarda uygulama şekilleri bulunmaktadır.


Binalardaki cephelerin görsel durumuna göre hazırlanırlar. Biyet döküm, ekstrüzyon, eloksal, toz boya, ahşap desenli alüminyum tesisleri. Ar-Ge bölümü tüm mimari projelerde detay , ısıl ve statik analiz desteği vermektedir. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL. Bina tasarımlarında da bu olgu gün geçtikçe temel tasarım öğesi olarak karşımıza çıkmaktadır.


Yıllık tecrübemiz ile gelin sizi mimari sanat ile tanıştıralım. Sk Işıklık Sistem Detay. Wd Thermo Kapı Pencere Sistem Detay. Wd Kapı Pencere Sistem Detay.


Arfen menfez ve güneş kırıcılar mimarının ihtiyaç duyduğu ses bariyeri, gölgeleme, havalandırma ve rüzgar kırıcı kabiliyetleri ile ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Pratik ve sorunsuz detay çözümleri. Yapının bulunduğu coğrafi etmenlere, bina formuna, işlevine göre tasarlanmış, içeride istenilen konfor şartlarını sağlayacak, en doğru, sağlıklı. Kompozit Paneller, iki yüzü alüminyum levha ile kaplı ortası beyaz polietilen çekirdekten oluşan, bir yüzü renkli alüminyum kompoze levhadır.


Alüminyum Kompozit Panel. Daha fazla detay görüntüle. Anadolu Paslanmaz - Ankara - Siteler - Talip OCAK. DETAY CEPHE KAPLAMA CAM ALÜMİNYUM İNŞ. Transparan Cephe, Transparan cephe fiyatlar.


Alüminyum güneş kırıcı detay

Bu tip uygulamalarda normalde taşıyıcı sitem olarak çelik veya alüminyum elemanlar kullanılır. Ofis Ara Bölmeleri Detaylar. Kış Bahçesi Sistemleri Detaylar. Alt konstrüksiyon oluşturulmasında Euro Comfort FCephe Sistemleri bir çok alternatif sunar.


Fuga boşluğunun doldurulmasında kuru ve ıslak camlama imkanı veren farklı detay çözümü bulunur. Yağmur güneş ışığı ve kar gibi iklim olaylarında yalıtım sağlar. Solar radyasyona karşı etkin bir koruma sağlar. Her türlü mimari yapıya uyumludur.


Dış ortam sesini desibele kadar engeller. ANTEP - KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI G. Sistemde ana taşıyıcı konstrüksiyon çelik yada alüminyum olup üzerine uygulanan alüminyum güneş kırıcı profiller detay ve tekniğine uygun monte edilir. Sistemde büyük ebatlarda taşıyıcılığı sağlamak için hem de estetik sebeplerle alüminyum , çelik profillerle veya paslanmaz gergi sistemleriyle de desteklenmektedir. Resimlerin büyük hallerini görmek için üzerini tıklayınız.


ISI YALITIMSIZ ALÜMİNYUM DOĞRAMA İLE GÜNEŞ KIRICI YAPILMASI VE MONTAJI (Elektrostatik toz boyalı alüminyum profillerle) KBB. Confort Smartline, iyileştirilmiş ısı yalıtımına sahip, yüksek performanslı ancak ince profil görünümlü bir sürme kapıdır. Sistem bu özellikleri oldukça çarpıcı bir estetik çizgi ve etkileyici enerji verimliliği ile birleştirir. AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI Ak Parti İl Başkanlığı.


Panjurlar ya da sürme güneş kırıcı fırtına seviyesinde havaya dayanır ve deniz kenarında, dağlık bölgede kısacası her türlü ortamda güvenli olarak kullanılırlar. Estetik, hafif ve ekonomik alüminyum cephe çözümüdür. Hava ve su yalıtımı sağlar, ısıyı geri yansıtır. AKGRUP olarak sitemizde bulunan AKPA marka ürünlerin detay ve pdflerine ulaşmak için tıklayın. Pişmiş toprak anlamına gelen “Terra Cotta” kil ve kaolen gibi doğal malzemelerden üretilen güneş kırıcılar mimarlara yeni seçenekler sunmaktadır.


Kurşun geçirmez tipte yüksek güvenlikli bina girişleri yapılabilir. SKY ALÜMİNYUM IŞIKLIK SİSTEMİ. CPozu Detay Bilgileri. Giydirme Cephe Sistemleri.


Bu ürün ve Güneşkırıcı kategorisindeki ilgili tüm ürünler için tıklayın! English Mimar Panel Üye Girişi. Cam rüzgarlık sistemleri, güneş kırıcı sistemler, cam merdiven sistemleri ve uygulamaları, cam zemin döşeme sistemleri, korkuluk sistemleri ve küpeşte sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar