10 Nisan 2015 Cuma

Dekoratif alüminyum levha

Her alaşımın kimyasal özelliklerine göre eloksal kaplanma kabiliyetleri mevcuttur. Profesyonel hizmet ile 1müşteri memnuniyeti! Diğer dekoratif ürünlerle de uyumlu alüminyum tablo modellerini inceleyerek sizin için uygun modeli güvenle seçebilirsiniz. Türkçe English Arabian Русский. Güzel görünümlüdür ve dekoratif kaplamalar için uygundur.


Dekoratif alüminyum levha

Kaynak kabiliyeti yüksektir fakat mekanik özellikleri düşüktür. Aşağıdaki listelerde stoklarımızdaki çeşitlerimiz, alaşım ve kondüsyonlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır.


Detaylı Bilgi İçin Tıklayın. Display-Çerçeve-Yönlendirme. Kabartmalı alüminyum levha yaygın olarak buzdolabı, güneş ısı reflektörleri, dekoratif alüminyum ürünler, lambalar, çanta, dezenfeksiyon kutusu, klima, havalandırma kanalları, iç ve dış dekorasyon, makine ve ekipman konut ve diğer sektörlerde kullanılmaktadır. Karakteristik özellikleri : Atmosferik korozyona çok dayanıklı çok iyi şekil alabilir, elektrik ve ısı iletkenliği yüksek, görünümü güzel, dekoratif kaplamalar için uygun, kaynak kabiliyeti yüksek, mekanik özellikleri düşük.


Dekoratif alüminyum levha

OSB Levha Eger 11mm 22X44: adet: TL: Shingle m2: paket: TL: Arduazlı Membran Sarpet 1xmt: adet:. Bunların yaklaşık kadarı çelik tel örgü, alüminyum kompozit paneller ve kadarı alüminyum levhalar şeklindedir. Bir yüzeyi alüminyum folyo veya siyah cam tülü kaplı taşyünü levhadır. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Granit, alüminyum , mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı.


AISI 3ve 4kalitelerde mm, ile mm arasındaki kalınlıklarda ve çeşitli ebatlarda Paslanmaz Krom Nikel dekoratif ve desenli saçlar sunmaktayız. Zeminler, merdivenler, kamyonlar ve treylerler, otomotiv ve tekne aksesuarları, fuar standları, alet kutuları, dekoratif amaçlı kullanım. Kullanıldığı Alanlar: Çatı ve Cephe Kaplamaları, Fabrika, Park, Depo vb.


Gölgeleme, havalandırma veya dekoratif nedenlerle tercih edilen perfore levha uygulaması direkt cephe konstrüksiyonuna veya ikincil cephe kaplaması olarak kediyolu konstrüksiyonuna bağlanabilmektedir. Tesisimizde yer alan CNC punch makinemiz ile farklı şekil ve. Polistren Kartonpiyer, sıcağı ve soğuğu geçirmeme özelliğine sahip olan bir hammadde ile otomatik makinelerde şekilllendirilmiş kartonpiyer görünümüne benzer ancak alçı içermeyen ve bu nedenle neme karşı daha dayanıklı hale getirilmiş iç ve dış mekan dekorasyon ürünüdür. Perfore Levha Uygulamaları.


DecoSteel ürünleri paslanmaz çelikten dekoratif özelliğe sahip üretilmiştir. Eloksallı Aluminyum Levha. Kolay şekillendirilebilinir. Korozyona karşı dirençlidir.


DEKORATİF ALUMİNYUM SAC Devamını Gör. Metal, yıllık ticari bir olgunluğun yanı sıra, kendi sektöründe genç ve dinamik bir bakışa sahiptir. Kullanışlı ve dekoratif bir özelliğe sahip alüminyum yan sehpa yapımı hakkında adım adım bilgiler sunacağız.


Dekoratif Taşlama Ve Film Kaplama. Yan sehpanın yapımı oldukça basit ve masrafsız. Sormak istedigim şu: internette alüminyum levha diye aratinca asansörlerde vs kullanılan çirkin levhalar çıkıyor. Siz bu kadar güzelini nereden buldunuz?


Dekoratif alüminyum levha

Daha çok dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Tamamen alüminyum dolguludur. Onlar da derin işleme dekoratif desen, renk ve onları daha cazip hale diğer tasarımları ile dekoratif alüminyum plakalar sağlayan uzman. Paslanmaz çelik sac plakalar ferritik, martenzitik, dublex, ostenitik ve çökelme sertleşme uygulanabilir paslanmaz çelikler olmak üzere beş. Yantuan Bölgesi, Anping İlçesi, Hengshui Şehri, Hebei Eyaleti, Çin.


Biz de alüminyum bobin, alüminyum yarık bobin, alüminyum levha kaplamalı alüminyum bobin, elmas alüminyum sırt plakası, ve daha fazlasını sunar. Hava ve ışık geçirmesi, ağırlığının az olması, dekoratif görünmesi gibi daha birçok avantajı vardır. Muammer Kağıtçıoğlu Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İzmir Çiğli bölgesinde delikli sac levha üretimi ve satışı yapmaktadır. Talep edilen göz aralığı, hatve ve levha kalınlığında projesine göre özel olarak imal edilen perfore levha ve mesh (genişletilmiş) levhalar istenilen standart RAL renginde yapılabilir. Stoklarımızda aşağıda yer alan ebat, alaşım ve kondisyonlarda gofrajlı alüminyum rulo, şerit ve levha malzemeler bulunmakta ve tedarik edilebilmektedir.


ALÜMİNYUM LEVHA VE ALAŞIMLARI. Gofrajlı ürünler dekoratif görünümlüdür. Soğuk büküm yapılabilir, testere ve lazerle kesilebilir. Ayna akrilik levhalar cam aynalardan daha güvenlidir. Bu sitenin tüm hakları saklıdır.


Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Terra Cotta Cephe Sistemleri. Bakır Levha İthal Bakır Levha Yerli Bakır Topraklama.


Delmaksan Delikli Sac Sanayi Anonim Şirketi. Aluminance Plus Kompozit Panel Aluminance Plus alüminyum kompozit panel, boyalı alüminyum levha ( mm) arasına yerleştirilmiş polietilen tabakasından oluşan bir yapı malzemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar