13 Nisan 2015 Pazartesi

Gizli bölme

Gizli bölme

Bu sade okuma odası, sizin gizli bir tapınağınız olabilir. Gömme dolaplı bir oda ve çekyat, mükemmel bir dinlenme yeri olabilir. Meşe paneller, home ofisin arkasındaki gizli misafir odasını ortaya çıkarıyor.


Tıpkı James Bond filmlerindeki gibi, gizli bir garaj. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Gizli kameralı anahtarlık 3izlenme.


Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Bu videoda defterde gizli bölme yapıyoruz. Ama tabii ki önemli derslerde bunu kesinlikle yapmayın. Polis, büyük bir sandığın yanında halının altında gizli bir bölme de buldu. EVDE PARA SAKLAMANIN EN İYİ YÖNTEMLERİ.


Gizli bölme

Mutfak çekmecesinin üzerine koyacağınız küçük bir suntayla kapatıp gizli bölme yapabilirsiniz. Narkotik operasyonda raylı sistemli gizli bölme buldu. Esenyurt’ta bir rezidansa operasyon düzenleyen narkotimler, aramalarda yatağın başlığındaki raylı bir sistemde gizli bölme buldu. Araçtaki gizli bölme polisi şaşırttı. O ilçede 6kişi hastaneye başvurdu, başkan suları kesti.


Hız göstergesi takılı kaldı. Meteorolojiden rüzgar ve fırtına uyarısı. Başkan yardımcısı kanser gününde kansere yenildi. Ayrıca, polis ekiplerinin araçlardan birinde arama yaptığı sırada orta konsolun altında hidrolik sistemle açılan gizli bölme fark edildi.


Polisleri bile şaşırtan gizli bölmenin içinde ruhsatsız tabanca bulundu. Mısır’da Büyük Giza Piramidi’nde gizli bölme keşfedildi Mısır’da Büyük Giza Pramidi’nde gizli bir bölme keşfedildi. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, terör örgütü PKK ile bağlantıları bulunan iki ailenin ilçede uyuşturucu satışı yaptığı. Sinemanın bu klişe gizli bölmeleri artık hemen hepimizin bildiği detaylar.


Ancak evde gizli bir bölme ya da odaya sahip olma fikri aslında oldukça çekici bir hayal. Bu hayalin uygulamaya geçirildiği örnekleri görmek mümkün. Bilirkişi, Cumhuriyet savcısının malikânede gizli bölme bulunmadığı, normalin dışında ekstra tasarlanmış bölümlerin de yer almadığı görüşünü mahkemeye fotoğraflarla iletti. Dışarıdan bakıldığında sıradan bir dolay gibi görünüyor olabilir.


Ama işin sırrı anahtarı çevirince meydana çıkıyor. Böylece eve gelen bir hırsız kitaplıkta bir gizli bölme olduğunu görmeyecek. Bu tür saklama fikirleri ile ev halkından da bir şeyleri gizleyebilir veya saklayabilirsiniz. Bu sayede bakacağı yerlere bakıp, evden çıkacak.


Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız. Household sharing included.


Bursa’da FETÖ elebaşı Gülen’in Türkiye’ye geldiğinde kalması için hazırlandığı iddia edilen villada polis arama yapmıştı. Gülen için yaptırılan malikânede gizli bölme ve altın arandı. Eğer kilerinizin dışarıdan görünmesini istemiyor ve saklı bir alanda bulunmasını istiyorsanız mutfak dolaplarınızın uzun bölmelerini kiler yapmak için değerlendirebilirsiniz. Annesinin evine çukur kazdı, yine de kaçamadı! Aranan şahıslar, evine yaptığı gizli bölme.


Bursa daki FETÖ malikenesi arandı 28. Kırıkkale de kaçak silah. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Raporda, konutlarda iddia edildiği gibi gizli bölme bulunmadığına yer verildi. Satın aldığı evdeki gizli bölme hayrete düşürdü!


Gizli bölme

Evine gizli bir bölme yapmak istedi ve bakın ortaya nasıl bir sonuç çıktı. GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN. DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ.


Evde yaratabileceğiniz gizli bölmeler! Duvardaki resmin arkasında bir bölme yapabilirsiniz. O sadece bir kitaplık değil! Kitaplığınızın arkasında özel eşyalarınızı saklayabilirsiniz.


Yeni evden gizli bölme çıktı! CzarMatt adındaki bir Imgur kullanıcısı yeni taşındıkları evde buldukları gizli bölmeden çıkanları takipçileriyle paylaştı. Otomobilin içerisinde gizli bölme yapıp uyuşturucu saklamışlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar