13 Nisan 2015 Pazartesi

Sefa inşaat

Revolution Slider Error: You have some jquery. This includes make eliminates the revolution slider libraries, and make it not work. Company in Istanbul, Turkey.


Sefa inşaat

TL SARIÇAM BELEDİYESİ YANI TEK TAPU MT BULVARA CEPHELİ YOĞ. Antalya Son Haber Gazetesi. SHELL- SEFA PETROL (Kundu şb) Kariyer. SAFA GRUP FİRMAMIZI Ankara’da kurduk. Ankara’nın gelişmekte olan bölgelerinde yeşile ve doğayı koruyan insana değer veren işverenleriyle birlikte çok sayıda konut.


Sefa İnşaat - Çam Apartmanı, Kadıköy. Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu. SEÇ İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Hizmetleri A. Türkiye İş Kurumu Kanunu gereğince iş arayanlardan ücret alınması yasaktır.


Sefa inşaat

Safa Grup Röpotaj paylaşan: safa- insaat. SEFA İNŞAAT ve KOYUNCU İNŞAAT olarak yıllara dayanan tecrübe ve gücümüzü EVİNPARK markalı projeler için bir araya getirdik. Projede ön talep toplama süreci başladı.


Her aşamada bizimle iletişime geçip bilgi alabilir, büromuzu ziyaret edebilirsiniz. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar