16 Haziran 2015 Salı

Tel çekme

Islak çekme sadece mm den ince tellerde uygulanır. OTOMOTİV YAN SANAYİ TEL ÜRÜNLERİ OVAL TEL KAFES ARMATÜRLERİ SANDALYE-SEHPA TELLERİ SET ÜSTÜ OCAK IZGARASI TELLERI ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI- TEL SEPETLER ÜTÜ MASASI VE ÜTÜ ALTLIK TELLERİ Saplama-Tij-Gijon Ba? Bersel Makine, Yılların verdiği tecrübe ile siz değerli müşterilerimize birinci sınıf tel çekme makineleri üretmektedir.


Yatık Kafa Tel çekme Makinlerimiz düşük ve yüksek karbonlu tellerin çekilme işleminde kullanılmakta olup, talebe göre tel giriş çıkış çapları değişik şekillerde gruplandırarak imal edilebilir. Tel kangal ambalaj makineleri imalatı yapmaktayız. Her ebatta kangallama makinesi ve ambalajlama makinesi imalatı yapılmaktadır.


AKTAŞ İLE VİTES BÜYÜTÜN ! Aktas Tel yıllık sanayi tecrübesi ve üst segment ürün tedariği birikimleri ile, alanında tüm beklentileri en hızlı ve ekonomik şekilde karşılayabilecek bir markadır. Hedefi daima en yüksek standartlı, kaliteli ürünü üreterek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak olan, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini kaliteli hizmet ile karşılamayı ilke edinmiştir. Kuru tel çekme makinesi adet dik ve sonrasın da proses ihtiyacı doğrultusunda sayısı belirlenmiş eğik bloklar ve çıkışta de stripper kafadan oluşmaktadır. Makine montaj ve taşıma kolaylığı açısından güçlü parçalı şaselerden meydana gelmektedir.


Tel çekme

Tel çekme makinasının freni sadece durdurmak için değil, tel çekme makinasının aksi yönde vuruşunu da dengeler. Frenleme manyetik veya pnomatik olarak yapılır. Tel çekme makinalarında kafa özel dizayn edilmiş helis ve konik dişlilerden oluşan redüktör ile dönmektedir. Esnek üretim programımız sayesinde küçük miktarlardaki siparişler kısa bir sürede karşılanabilir.


Kaliteli tel üretmenin ön koşulu, gerek çekirdek ölçüleriyle gerekse de hadde profiliyle, o prosese uygun olan doğru haddeyi kullanmaktır. Mevcut prosesinize uygun profilde hadde kullanarak, telin daha iyi sabun almasını ve böylece hem hadde ömürlerinin uzamasını, hem de tel çekme hızlarının yükselmesini sağlayabilirsiniz. Tel çekme , kalın kesitli olan bir telin, bir matris (kalıbın) içinden geçirilerek kesitini küçültme işlemidir. Kuru çekmede gres veya sabun tozu kullanılırken, ıslak çekmede sıvı yağ kullanılır.


Tel çekme

Tel Çekme işlemi kuru ve ıslak olmak üzere ikiye ayrılır. Kuru tel çekme makinesi, düşük karbon, yüksek karbon ve paslanmaz tellerin çekme işleminde kullanılmakta olup, isteğe bağlı olarak değişik tel giriş ve çıkış çaplarına uygun şekilde üretim yapılabilmektedir. Marmara Geri Dönüşümcüler Sitesi Şekerpınar mah.


Cemka tel çekme ve ezme üretiminde ülkemizin önde gelen kuruluşları arasındadır. Develi tel çekme ve çivi sanayi hakkında. Sektörün dinamik markalarından biri olan “GÜNE?


Firmamız , tecrübesinden odaklı kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede ürün yelpazesini geliştirerek bugünlere ulaşmıştır. TEL ÇEKME SANAYİ VE TİCARET A. Manuel Astar Silindirler. Desen ve Profil Silindirler. MERLER’i kısaca tanımlamak gerekirse, tel endüstrisinin hizmetinde olmaktan gurur ve mutluluk duyanların firmasıdır diyebiliriz.


Kalıba giri ve çş ıkışlardaki tel çekme gerilme değeri ile kalıp basıncının ve şekil değiştirmenin eğrilerle gösterimi aşağıdaki gibidir. Matris Matris Çekilen tel. SÜPER PARLAK TEL ve SOĞUK ÇEKME ÜRÜNLERİ… MALZEME : Paslanmaz ve Düşük karbonlu teller. TOLERANS ARALIĞI: İstenilen çap’ta üretim yapılabilmektedir. Makinenin tel sarma kısmı özel ayarlı mekanik debriyaj ile sarma gerğinliği çalışır durumdayken değiştirilebilir.


Etkileşimli motor konturolü ile her hızda tel çekme ve sarma uyumlu çalışır. Bulunduğunuz yerin İL, İLÇE, MAHALLE,. Türkiye genelinde müşterilerinin memnuniyeti üzerine inşa edilmiştir kurumsal bir şirkettir. Asıl hedef yüksek aşınma direnci sağlamak ve parçanın servis ömrünü uzatmaktır.


Hadde imalatı ile ilgili ihtiyaçlar olan tel çekme haddesi, çelik hasır haddesi, soğuk çekme haddesi, bakır büküm haddesi, civata tel çekim haddesi, bakır tel çekim haddesi, sıcak baskı kalıbı, ekstrüzyon baskı kalıbı, nervür tabağı, pcd hadde, profil soğuk çekme haddesi, karbür hadde, tungsten carbide, hadde eğesi. Tel , geçmişinden bugününe kadar müşteri memnuniyetini ilklerinin başına koymuş kaliteden ödün vermeden sektöründe atılımcı bir kuruluş olarak yer almıştır. Tel saygın hizmet anlayışıyla yüksek bir müşteri portföyüne sahiptir. Yüksek performanslı kaba tel çekme yağıdır.


Aynı zamanda orta tel ve ince tel çekmede de kullanılır. Kalaylı tel çekme ve emaye tel çekimi içinde uygundur. Modern tek telli ve çok telli makinalarda yüksek hızlarda ince ve süper ince tel çekme için tasarlanmış özel bir üründür. Tel Ezme - Çelik Lama - İspanyolet Laması : Soğuk hadde yöntemi ile üretilmiş lama ürünlerimizin üretiminde hammadde olarak sıcak çekilmiş düşük karbonlu filmaşin kullanılmaktadır.


Kısmet Tel olarak üretim alanımızı genişlettik, bu sayede siz değerli müşterilerimize hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Yeni Web Sitemiz Yenilenen Web sitemiz ile sitemize ulaşımı daha kolay ve ürün görsellerimizi daha iyi hale getirdik. Etiket Arşivi: dekar tarlaya çit çekme maliyeti. Jiletli Tel Fiyatları Jiletli Tel Fiyatları TL ile 1TL arasındadır.


Mevcut zemin üzerine, yanına, ve altına kullanımı uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar