22 Haziran 2015 Pazartesi

Teras yalıtımı

Ancak seramikler su geçirimsiz olsalar da, tek başlarına su yalıtımı sağlamazlar. Seramik derzleri ve çatlayan seramikler suyun geçişi açısından risk oluşturan bölgelerdir. UV ve hafif yaya trafiği dayanımlı yalıtım malzemeleri weber.


Teras yalıtımı

Superflex D yoğun trafiğe dayanımlı weber. Polyplan PVC Membran UG 1Polyplan UG 15 plastize PVC esaslı, sinyal tabakalı, donatısız, sıcak hava kaynağı ile birleştiril. Yeni ve mevcut binalardaki teraslar aşırı sıcaklık değişikliklerine maruz kalır. Kar, yağmur, rüzgar ve güneş yalıtımsız bir zeminde tüm dış değişimleri binaya yansıtır. Kuruluşumuzdan bu yana gelişen teknoloji ile birlikte.


Sistem, mimari projesine uygun olarak ana taşıyıcı çelik konstrüksiyona tespit edilmiş kondens kanallı düşey ve yatay alüminyum ışıklık profillerinden oluşur. Asansör kuyu dibi su yalıtımı. Su Yalıtımı İzolasyonu fiyatlarına bak, karşılaştır. Su sızıntılarına karşı teras ve balkonlarda, hatta havuzlarda izolasyon ve yalıtım işleri (HVAC) ihtiyaçlarınız için yılda 3gün size uzman saat Acil Servis sağlayabiliriz. Yapılarda gelişen ihtiyaçlar çatı kullanımını azaltmış ve yerine açık terasları beraberinde getirmiştir.


Polyureanın teras su yalıtımında nasıl ve neden başarılı olduğunu da açıklamaya çalışacağız. Yapılan harcalamaların boşa gitmemesi ve yağışlı ,havalarda teras su sızıntısı nedeniyle mağdur, olunmaması için firmamızla irtibata geçebilirsiniz. Bu sebeple kullanılacak olan ısı yalıtım malzemesi dı ş iklim ko şullarına (sıcak, so ğuk, ya ğmur vb.) maruz kalır. Poliüretan köpük uygulamasını teraslarda kullanırken uygulanacak zemindeki toz kir pas vs gibi unsurlar göz önünde.


Profesyonel ve kaliteli çalışmalarımız için web sitemizi inceleyiniz. Koruma şapı üzerine ise yüzey kaplama malzemesi uygulanarak, uygulama tamamlanır. Alinstech İzolasyon polyurea ile yapılan ÇATI, TERAS ,HAVUZ VE ZEMİN KAPLAMALARI YIL GARANTİALTINA ALINMAKTADIR. Teras Yalıtımı Nedir Nasıl Yapılır. Likit su izolasyonu, su bazlı, akrilik reçine esaslı, tek kompenantlı malzemelerle yapılan yalıtım işlemidir.


Binalar da su izolasyonu en önemli konudur. Su geçirgenliği ve önlenmesi en zor konudur. Sürme izolasyon ürünleri ile başlayıp , sprey polyurea su yalıtım uygulamasına geçerek müşterilerimize ömürlük izolasyon sağlama yolunda devam ediyoruz. Teraslara yapılacak olan ses yalıtımları esnek yapısından dolayı güneşten gelecek ısılardan etkilenmeyerek gerilme gibi durumlar olmayacaktır.


Bu yapının süresini arttırmak için yalıtım kullanılmaktadır. Otomatik, manüel, sabit ve motorlu olarak kullanılan cam çatılar ihtiyaca göre tercih edilebilir. Kullanımı gerçekten çok kolay ve keyifli. Teraslardaki su izolasyonlarında şap, kalebodur gibi yapı elemanları kullanılmaktadır ancak bu elemanlar su izolasyonunu sağlamamaktadır.


Teras yalıtımı

Bu nedenle terasların su yalıtımı çok daha sağlıklı malzeme ile yapılmalıdır. Bu malzemeler doğrultusunda gerçek bir yalıtım sağlanmış olacaktır. Kaplamasız taş yünü plakadır. Insulawool tamamen yerli hammadde olan bazaltın yüksek sıcaklıklarda eritilip elyaflanması ile imal edilmektedir. Alinstech polyurea ile yapılan su yalıtım uygulamaları bu noktada kesin çözümler sunuyor.


Temel, perde beton, bodrum, kapalı otopark gibi toprak altında kalan mekanlardaki kullanım, korozyonu engelleyerek binayı depreme karşı güçlü hale getiriyor. Bu uygulamada bünyesinde su emmeyen kapalı gözenekli XPS (ekstrüde polistiren köpük) ısı yalıtım levhaları kullanılmalıdır. Isı yalıtımı , su yalıtım örtüsünün üzerine yapıştırılmadan yerleştirir. Evlerin çatı katı, yalıtımın en önemli alanlarıdır.


Yağmur, kar veya dolu gibi doğal sorunların verdiği zararların ilk belirtileri çatılarda ortaya çıkmaktadır. Akmalar ya da çökmeler olmaması için su yalıtımının hassasiyet gerektiren yerleri teras ve çatılardır. Sonraki uygulama alanı ise temel ve döşemelerdir. Epoksi zemin ve poliüretan zemin kaplama işlerinin yanında teras ve havuz yalıtım sistemleri alanlarında kaliteli hizmet ve profesyonel işler için bizi arayın.


Yoğuşma tahkiki mutlaka yapılmalıdır. Sıcak çatılarda, su yalıtım örtüleri en üstte olduğu takdirde, ısıl şokları (gecegündüz, yaz- kış sıcaklık farkları dolayısıyla) azaltmak amacıyla, güneş ışını yansıtıcı ve bir bitiş tabakası ile korunmalıdır. Ardından üzerine şap yada kalebodur ile hava şartlarından koruyucu ürünler döşenmelidir. En fazla ısı kaybı çatılarda yaşanmaktadır. Dolayısıyla Sprey Poliüretan.


Resim’de görüldüğü gibi üzerinde gezilemeyen teras çatı detayında da gösterildiği üzere betonarme döşemesi üstüne yapılan ahşap mala perdahlı eğim betonu üstünde iki katlı polimer bitümlü su yalıtım membranı uygulaması bulunmaktadır. Tüm yalıtım malzemelerinin birbiri ile uyumlu olması durumunda da sorun yaşanmamaktadır. Teraslar için dikkat edilmesi gereken en önemli konu su yalıtımının güvenli bir şekilde sağlanmasıdır.


Muratpaşa su izolasyon antalya çatı teras depo havuz zemin izolasyonları yapan firma. Köster Alman yapı kimyasalları su, ısı, nem yalıtım malzemeleri konusundaki uzmanlığıyla, dış cephe kaplamaları, dekoratif taş uygulamalarındaki bilgi birikimin birleşmesiyle tüm inşaat alanlarında yapısal bütünlük, çözüm odaklı başarılı bir oluşumu başlatmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar