23 Eylül 2015 Çarşamba

Merdiven küpeşte

Beton Üstü Ahşap Merdivenler. Siz değerli müşterilerimizle hizmet vermekteyiz. Başarılı ve son derece titizler. Ahşap merdiven mekânınızın özelliklerine ve gereklerine göre projelendirilir.


Helozan merdiven , yanaklı merdiven , omurgalı merdiven , metal gövdeli merdiven. Merdiven korkuluğu, tırabzan, özel merdiven süpürgeliği. Kendi İmalatımız Ürünler Ürünlerimiz atölyelerimizde imal edilmektedir. Binalarda bina girişlerinde, teras, balkon, havuz kenarlarında ya da merdiven sahanlıklarında güvenlik amaçlı uygulanan paslanmaz korkuluklara sistemlerine Küpeşte denir.


Doğru merdiveni nasıl seçebilirim? Ahşabın direncini arttırmak için bir kaç katını birbirine yapıştırmak yani lamine etmek gerekir. U-TİPİ MERDİVEN ve KORKULUK ( Küpeşte ) ÇİZİMİ 1. Burada U tipi merdiven çizimi yapılacaktır.


Paslanmaz küpeşte ,alüminyum küpeşte ,cam küpeşte ,pleksi küpeşte ,aluminyum küpeşte ,ferforje küpeşte ,aleminyum küpeşte ,paslanmaz krom küpeşte ,trabzan küpeşte ,cam modelleri,cam küpeşte malzemeleri,cam. Metal Taşıyıcılı Merdivenler. U Dönüşlü Rıhtı Açık Merdivenler. Tornalı Küpeşte Uygulamaları.


Yılların vermiş olduğu tecrübe ile ahşap merdiven projelerinizde güvenle yanınızdayız. Ayrıntılar için tıklayınız. Ahşap basamak, küpeşte ve özel imalat projeleriniz için bizimle iletişime geçebiliriz.


Küpeşte korkuluk sistemlerinde estetiksel açıdan oldukça hoş ve güvenli olması nedeniyle bir çok müşterimizin tercihi olan cam küpeşte ile sizinde iç ve dış mekanlarınıza güzellik katmaya hazırız. Ev ve mağaza gibi mekanlarda pleksi korkuluk tercih edilmektedir. Alüminyum ferforje diyede bilinir. Paslanmaz korkuluk aksesuarları ve paslanmaz küpeşte bağlantı parçaları genellikle paslanmaz merdiven korkuluklarında, kanopide, mağaza stantlarında, vida tarzı bağlantı elemanlarının çirkin görüntüsünün kapatılması ve ek yerlerinde şık bir görünüm kazanmak için kullanılmaktadır.


Daha sonrasında hazırlanan küpeşteler , çivi ve tutkal yardımıyla yerlerine yerleştirilerek kullanılır hale getirilir. Ayrıca cam kapı tutmaçları. Bir merdivene yeni bir tarz, cazibe katmak ve aynı zamanda güvenliğini sağlamak için tek çözüm tırabzanı yenilemektir. Aşağıda çoğunlukla ahşap merdivenler için tasarlanmış demir, cam ve çelik gibi malzemelerden yapılma küpeşte modeli derledik.


Dubleks Ev İçin Ahşap Merdivenler. Doğal bir yapısı olduğundan evinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.


Küpeşte malzemesi standart ölçülerde hazır bulunabildiği gibi müşteri zevkine göre imalatı da tarafımızca özel sipariş üzerine yapılmaktadır. Portatif merdivenden ev tipi merdivene kadar pek çok farklı ürün arasından ihtiyaçlarınıza uygun seçimler yapabilir ve kaliteli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Ahşap küpeşte ve ahşap basamak yapımı ile kesişti mesleki serüvenim. Satın Al Ödeme ve Teslimat Bu bilgiler yanlış mı?


Merdiven küpeşte

Yanlış fiyat Stokta yok ve teklif daha. Boş alana merdiven imalatı ahşap kayın masif panel 3cm kalınlığında birinci sınıf ağaç basamak adet fiyatı 3TL. Modern Merdivenler Modelleri. Kayın küpeşte korkuluğu dahil metre birim fiyatı 2TL.


Eğik küpeşte korkuluğu dahil metre birim fiyatı 3TL. En kaliteli uygun pleksi korkuluğu fiyatı,cam plexi merdiven trabzanları ve yeni üretimi kristal yuvarlak, kare dikdörtgen küpeşte modellerini sunmaktadır. Merdivenler , boyumuzun yetmediği yüksek yerlerde yapılacak işlerin tamamlanmasını sağlayan gereçlerdendir. Birçok farklı çeşidi olan merdivenler , evlerimizde, bazı iş dallarında, ev dışındaki tamir işlerinde ve birçok alanda kullanılmaktadır. Fabrikamızda ihtiyacınıza uygun dubleks daireler için veya işyerleri için, ahşap, metal, işyeri merdivenleri , helezon merdivenler , yanaklı, omurgalı merdiven , metal gövdeli merdiven ve talebiniz doğrultusunda özel sipariş merdivenleriniz üretilmektedir.


Yapılan bütün kaynaklar pürüzsüz olacaktır. Küpeşte ve korkuluklar merdivenlerde, balkonlarda her türlü yürüme yollarında, stadyumlarda, alış veriş merkezlerinde, iç ve dış mekânlarda. PASLANMAZ KROM KRİSTAL KÜPEŞTE SİSTEMLERİ.


Temel ürünü hazırlanması oldukça zor karmaşık ve uğraştırıcı bir model olduğu için polimer molekülleri saydam malzemenin sıcaklık ve soğuma derecesini iyi ayarlaması gereklidir. Evinizin dekoruna kadar özel bir dokunuş getirebilir paslanmaz çelikten yapılmış yapı elemanları ve parmaklıklı cam merdiven eskitme şantiye gelişmiş ucuz dikme satışı teknolojilerin geliştirilmesi olması itibariyle,cam pleksi merdiven küpeşte gibi geleneksel olmayan materyallerden merdiven de vardır. Aşama: İmalata başlanmadan hemen önce yerinde röleve (ölçü) çalışması yapılması gerekmektedir. Bu nedenle öncelikle yerinde mevcut bir betonarme veya üzerinde herhangi diğer malzeme kaplı malzemelerde olsa basamaklar olmalıdır.


Yukarı Dudullu, Nato Yolu Cad. Merpenlerin her iki tarafında da özürlülerle ilgili Türk Standartları Enstitüsü standartlarına uygun korkuluk ve küpeşte yapılması zorunludur. Sözleşme yapıldıktan sonra merdiven modelinin değiştirilmek istenmesi durumunda, o ana kadar yapılan işlerin ödemesi talep edilir. Merkez Talatpaşa Mahallesi Gazhane Cad. Yeni model için tekrardan fiyatlandırma ve sözleşme yapılır.


Emek Masif Dizayn tarafından merdiven ve küpeşte uygulamaları haricinde bir iş yapılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar