17 Eylül 2015 Perşembe

Poliüretan köpük çatı yalıtımı

Sprey poliüretan köpük çatı yalıtımı ile akıtmayan çatılar güler yüzle yöneticiler. Ev ve İşyerlerinizin çatılarının yalıtılması en gerekli unsurdur. Poliüretan Köpük uygulamasının önemli avantajları vardır.


Sprey ( poliüretan köpük ) malzemesinin düşük bir kalınlıkla son derece düşük ısı iletkenliği ve yüksek ısı yalıtım performansı, hem zaman hem de para olarak maliyetli olan çatı alanlarının ısı yalıtımı uygulamalarına olanak sağlamaktadır. Isı yalıtımı özellikle endüstriyel alanlarda önemli bir gider oluşturur. Bu sistemi her türlü çatı detayına uygulaması mümkündür. Kış aylarıında ise yapıdaki sıcaklğı dışarı vermeyerek enerji verimliliği sağlar. Bu sayede dört mevsim kesintisiz konforlu bir yaşam sürdürümeyi garanti eder.


Gri renkte olup serlik ve yogunluk aynı şartlardadır. Ek yeri olmayan, ısı köprüsü oluşturmayan ve sızdırmazlık sağlayan bir yalıtım sağlanır. Sıcak ve Soğuğa karşı mükemmel çözüm sağlar.


Poliüretan köpük çatı yalıtımı

YÜCEL ER İzolasyonda Basf teknoloji ve Basf kalitesiyle enerji tasarrufu sağlayın. Isı, Ses ve Su İzolasyonu Isı, Ses ve Su Yalıtımı Sprey. K) ve Aynı zamanda da yüksek su geçirmezlik özelliği vardır.


Isı ve su yalıtımının yanında aynı zamanda ses yalıtımı da yapmaktadır. Mantolama, çatı yalıtımı , soğuk hava depoları, depolar ve klima kontrollü binalar uygulama alanlarının bir kısmıdır. ZOJET poliüretan köpük çatı arası zemin uygulamasında, ek yerinin olamaması, çatı saçak noktalarındaki hava boşluklarını doldurması, çatı dikme etraflarında dolgu yaparak ısı yalıtım verimliliğini artırması,.


Florya Çatı Yalıtımı - Florya Çatı İzolasyonu. Verimliliği baz alındığında diğer yalıtım malzemelerinden ekonomiktir. JPG SPREY POLİÜRETAN İZOLASYON. Minimum maliyetle maksimum yalıtım yapılmasına olanak sağlar. Yeni nesil bir yalıtım malzemesidir.


Kullanım alanları, çatı ve duvar bağlantılarını, duvar ve çatı katı, bina zarfında elektriksel, mekanik ve sıhhi tesisat geçişlerini, ahşap, sert köpük , duvar. Uygulama son derece basittir. Ayrıca ısı, su ve ses izolasyonu, teras çatı izolasyonu, havuz yalıtımı ve otopark zemin epoksi kaplama yapmaktayız.


Otopark yalıtımı , otopark izolasyon, teras yalıtımı , teras izolasyonu, çatı yalıtım , çatı izolasyon, yeşil çatı izolasyonu, yeşil çatı yalıtımı , su yalıtımı , su izolasyonu, peyzaj altı su yalıtımı , peyzaj altı su izolasyonu, polyurea yalıtım , polyurea izolasyon. Isıtılmayan çatı arası zemin ısı yalıtımı uygulaması sprey poliüretan köpük uygulamaları arasında istanbulda en çok tercih edilen uygulama alanıdır. Binamızda çatılarımız sıcak ve soğuk havalara maruz kalan alanlardır. Akustik Yumurta Sünger Yanmaz 100cmx100cmx20mm. Binaların dış cepheleri çok zarar gördüğü için ortaya çıkan sorunlar çoğunlukla yalıtım köpüğü ve ısı izolasyon malzemeleri ile giderilmektedir.


Spreyx sprey poliüretan köpük malzemesinin düşük bir ka­lınlıkla son derece düşük ısı iletkenliği ve yüksek ısı yalıtım performansı, hem zaman hem de para olarak maliyetli olan çatı alanlarının ısı yalıtımı uygulamalarına olanak sağ­lamaktadır. Mutfak, banyo, tuvalet gibi ıslak hacimlerin izolasyonu. Endustriyel çatı yalıtımı.


Katlar arası ve daireler arası yalıtım. Düz ve eğimli çatı , bodrum tavanı ve pervaz yalıtım uygulamaları arasında değişen çok geniş bir uyglama alanı için ideal çözümdür. Dış Cephe Yalıtımı , Tavuk Çiftlikleri Yalıtımı , İç Cephe Yalıtımı , Trapez Sac Çatı Üzeri Yalıtım , Teras Yalıtımı , Havuz Yalıtımı , Su Basmanı, Soğuk Hava Deposu Yalıtımı , Bodrum Tavan Yalıtımı Firmamız tarafından yapılmaktadır. Sert poliüretan sprey köpük , eski binalarda oluşan çatlak ve aşınmalara karşı çok hızlı bir şekilde kolayca uygulanabilir. Polyurea Teras ve Çatı Su Yalıtımı Avantajları Prev Next.


Subscribe our newsletter to stay updated. Abone ol - Advertisement. Sprey poliü­retan köpük yeni veya eski yapılarda temelden çatıya kadar her noktada çatı yalıtımı , teras yalıtımı , temel perde yalıtı­mı, katlar arası yalıtım , dış cephe yalıtımı (mantolama) kul­lanıldığı gibi sprey poliüretan daha farklı alanların endüst­riyel çatı yalıtımı , deniz taşıtları. Catizo Çatı İzolasyon Çözümleri olarak anahtar teslim çatı yapımı, çatı tadilatı, çatı tamiratı ve çatı izolasyonu alanlarında hizmet sunmaktayız.


Tavan, çatı ,bodrum,garaj,barınak,depo ve tank yalıtımı uygulamaları ile hizmetinizdeyiz. ATI ARASI TERS TAVAN ISI YALITIMI. MERTEK ARASI ISI YALITIMI. OSB TERS TAVAN ISI YALITIMI.


En üst katta oturan bina sakinleri için kışın soğuk. Son teknoloji poliüretan köpük ve sprey polyurea köpük ile ısı, ses ve nem yalıtımlarında kesin çözüm üretiyoruz. Oturduğumuz binalarda ısı kaybının en büyük nedenlerinden biri elbette ki, çatı yalıtımı olmamasından kaynaklanmaktadır. Kg birim fiyatları ortalama TL olarak verilmektedir. Conipur poliüretan (su yalıtımı ), conipur izolasyon membranları ile yapılmaktadır.


Bu su yalıtım malzemesi, köprüler, açık ve kapalı çatılar , viyadükler, otoyollar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar