23 Eylül 2015 Çarşamba

Parmak izi kapı kilidi

Parmak izi okuyucu cihaz ile kapı açtırma. Kapıya da elektronik yahut manyetik kapı kilidi takılıp, parmak izi okuyucuya bağlanır. Kale 1Gömme İç Oda Kapı Kilidi Sarı 40Mm indirim. Otomatsan Elektrikli Kapı Otomatiği Otomatsan Kapı Kilit.


Parmak izi kapı kilidi

Artık kapıda kalmaya son parmak izi kapı kilidi Türk mühendistleri üretti ve yıl garantili bir şekilde sizin hizmetine sunuldu yıldır parmak izi kapı kilidi üreten Desi firmasının yetkili satıcısı ve teknik servisi olarak size hizmet vermekteyiz. Antar taşımadan kart taşımadan şifre aklınızda tutmadan kendi parmağınızı okutarak kapınızdan geçiş yapabilirsiniz. Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Giriş Yap veya. ZELLİKLER: Hassas ve çabuk yanıt.


Acil durumlarda, parmak izi kilit sistemi çelik kapının rahatlıkla açılabilmesi için tasarlanmıştır. Meyer parmak izli kapı kilitleriyle ev ve ofisleriniz maksimum güvenliğe sahip olacaktır. Diğer ürünlerin parmak izi ünitelerinde parmağı okumama, başka parmakları okuma vb bir çok sıkıntı olurken, Marelli parmak izli barelin ünitesi çok hassas ve uzun ömürlüdür.


Kapı Kilidi modelleri, şifreli kapı kilidi markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Bir personeliniz sadece parmak izi okutarak turnike geçiş, kapı kilidi vb. Tüm kapılar ile uyumludur.


Arduino parmak izi kilidi için kısa bir video mevcut: Adım 1: çözüm ve modül hazırlama İlk olarak, yukarıdaki resimdeki gibi evimin kapısını gözlemledim. AliExpress carries many parmak izi kilit kapı related products, including parmak izi , kilit bluetooth , akıllı kapı kilidi , kilit , kapı kilit kodu , kart kilidi kapı , kapı kilidi parmak izi okuyucu , kilit rfid , erişim parmak izi. Fiber kasa ve bakım gerektirmeyen çizilmez kristal sensöre sahiptir. Geleneksel kapı kilitlerine her geçen gün yenileri ekleniyor.


Ofis, apartman, ev kapılarına rahatlıkla uygulanabilecek bu sistemler sayesinde artık anahtar kullanmanıza gerek kalmayacak. Geliştirilmiş benzersiz performans. Güvenilir parmak izi okuyucu.


Standart bir kapı birkaç dakika içerisinde parmak izi ile açılıp otomatik olarak kilitlenir hale gelebilir mi? Fayn Emniyet Kilidi Yedek Bareli (Çivi Anahtar) Fayn Emniyet Kilidi Bareli (Çivi Anahtar) TL. TL Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! YALE Dijital Kapı Kilidi OnlineYale. Uzaktan Kumandalı Kapı Kilidi Desi URC1₺ 843.


Cam kapılar içindir Kapılar İçindir. Sürekli Elektrik verilebilir. Devre koruma diyodu üzerindedir. Paslanmak Çelik Yüzeylidir. Fiyat Talebi Gönder saat içinde birçok fiyat teklifi alın!


Parmakları sistemin üzerine okutarak geçiş sağlayan bu sistemler daha çok şirketlerde, hastanelerde ve yabancıların girmemesi gereken olduğu ortamlarda kullanılmaktadırlar. Eğer gizli bilgiler içeren ve ya saklanması gereken eşyalarınız var ise parmak izi kapı kilitleri size göredir. Keskin doğruluk sağlayan parmak izi modülü, parmak izi ile kapı açma veya parmak izi kilidi tarafından sağlanan geçişlerin yüksek hızda yapılmasını sağlamaktadır. SF1kart kapasitesiyle de göz dolduruyor.


Parmak izi kapı kilidi

Dokunmatik ekran özelliği ile modern tasarım. Biyometrik Kapı Sistemleri ve Çözümler. Cihazınıza tıpkı bir FBI ajanı gibi erişin.


Fingerprint Lock Screen parmak izinizi kullanarak Android cihazınızı kilitlediğinize tüm arkadaşlarınızı inandıracağınız bir uygulamadır. Dünyanın ilk akıllı parmak izi okuyuculu asma kilidi olarak duyurulan TappLock, güvenlik konusunda üst düzey bir işlevsellik vadediyor. George Westinghouse tarafından kurulan Westinghouse firması. Akıllı Telefon ile Açılabilen Kapı Üretildi.


Online parmak izi personel takip programı ile personel giriş ve çıkışları sisteme online işlensın size sadece raporlama kısmı kalır. Kapının dış yüzüne ankastre olarak yerleştirilmiş parmak izi okuma modülü 5DPI optik okuyucu sensör yoluyla çalışmaktadır. Suzan hanım Desi Ütopic parmak izi okuyuculu kapı kilidi fiyatı hakkında bilgiyi mail adresinize gönderdim inceleyebilirsiniz. Anahtarsız kapıları nasıl açabildiler - parmak izi. Anahtarı yitirmiş, kendini kilitli bırakmış ya da ara verilmiş bir kurban olan kişi, neredeyse eski moda kapı anahtarına bir alternatif arayabilir.


Desi yetkili bayisi ve servisi olan firmamız tarafından Desi UtopicUFC motorlu silindir için satış ve montaj konusunda destek alabilirsiniz. Yeni parmak izi kapı kilitlerimiz satışta… Her geçen gün parmak izi kapı kilit sistemlerinin kullanımı artmakta. Gerek şık plaza ve şık rezidenslarda olsun, gerek iş yerlerinde pratikliği ve kolay kullanımıyla tercih edilen bu modellere bir kaç yenisi daha eklendi. Kullanılan parmak izi vücut ısısını da algoritmasında kullandığı için parmak koparılsa bile sistem girişe müsade etmeyecektir.


Eğer bu kişi sisteme daha önceden tanımlanmış kişi ise ya da hem tanımlı hem de geçiş hakkına sahipse kapı kilidi açılır ve kişinin geçiş işlemi sağlanır. Türkçe Geçiş Kontrol Programı beraberinde gelmektedir. Turnike yada Elektrikli Kilit Karşılığını tetikleyebilmektedir. Yeni parmak izi öğrenme ve parmak izi tanıma işlemlerini saniyede yapabilmesiyle öne çıkan modül, çocuk parmakları , yaşlı parmakları ve bayan parmaklarında yüksek performans çiziyor. Aynı zamanda kapıya içerden ve dışardan görülmeyecek şekilde monte edilen alarmı ile size yüksek güvenlik sunar.


Marmara Zaman hakkında detaylı bilgilere ulaşabililirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar