14 Ekim 2015 Çarşamba

Alüminyum boru çeşitleri

Boru Profiller – Kare Profiller – T – U ve Köşebent Profiller standart olarak bir çok sektörde kullanılmaktadır. Detaylar için desenli alüminyum boru profilleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. PDF DOSYASI İNDİRİN En geniş boru profil çeşitleri için kataloğumuza bir göz atın. Alüminyum Boru Profil Katalogu. Aşağıda yer alan alüminyum çeşitleri her daim firmamız stoklarında yer almakta ve tedarik edilebilmektedir.


Bu borular üç katmandan oluşur. Boru ve kaplaması arasında alüminyum folyo ile birlikte PPR-Tip 3’ten üretilir. Folyo sargı kaynaklama ve özel PP filmleri kullanılarak alüminyum folyo ile PP katmanı arasında bağlantı sağlayacak şekilde eklenir.


Paslanmaz levha, rulo, çubuk, lama, köşebent, boru , profil çeşitleri , alüminyum alaşımlı levha, çubuk, rulo, boru , özel. ALÜMİNYUM BORU (STANDART VE ÖZEL ÖLÇÜLERDE SİPARİŞE GÖRE İMAL EDİLİR) ALÜMİNYUM ÇUBUK (DOLU ÇUBUK). LEVHA,ÇUBUK,LAMA, BORU ,PROFİL ÇEŞİTLERİ. UYGULAMA ALANLARI:Vagon imalatı,Maden ekipmanları,iskele boruları,platform,gemi inşası,kazan vb. Sokak aydınlatma direkleri, park bahçe aydınlatma direkleri, cadde aydınlatma direklerinde kullanılan boru profiller Çamaşırlık boruları, paslanmaya karşı dayanıklı olan alüminyum boru profiller çamaşırlık borularında sıklıkla.


Alüminyum boru çeşitleri

Borular ve boru çeşitleri için lütfen tıklayınız. Firmamız gelişen metal sanayi sektörü ile birlikte ihtiyaç duyulan alüminyum borular, çelik borular, talaşlı imalat parçaları, zamak alaşımlı parçalarını üretmekte ve bunların montajını yapmaktadır. BAKIR BORU LIK - METRE FİYATIDIR. Led Boru ve Profil Çeşitleri (Led Bar Kasası) LP-0Led Kanallı Led Bar Boş Kasa Takım 3mt. Boru Çeşitleri Çamaşır Kurutma Askıları Gardrop Boru Askıları.


Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. Paslanmaz Boru kategorisinde ihtiyacınız olan Paslanmaz Boru ürünlerini bulabilirsiniz. Doğalgaz malzemeleri kombi, radyatör,klima satışı ankastre ürünleri menfez çeşitleri GFS iç tesisat doğalgaz sistemi ürünleri ve kombi radyatör havlupan vana fitings çeşitleri satışları yapmaktayız. Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. KARBON FİLTRE ÇEŞİTLERİ ALÜMİNYUM ESNEK BORU ÇEŞİTLERİ.


Alüminyum boru çeşitleri

Kesimli olarak lama, çubuk, boru ve levha temin edilmektedir. Fiyatları görmek için lütfen önce alaşım seçiniz. Levha, Çubuk, Boru , Lama, Profil çeşitleri Uygulama Alanları.


Zengin Boru ve Profil Çeşitleri Trapez Boyalı Galveniz Saç Satışı Sandviç Çatı Paneli Sandviç Cephe Paneli Taş Yünü Panel. Hava ve su etkilerine dayanıklıdır. Yumuşak oluşuyla kolay biçimlendirilir. Esnek Boru 1mm metre. Karbon filtre, fanlar ve soğutmalı reflektörleri birbirine bağlamak için kullanılır.


Cnc lazer boru profil kesimi çeşitleri için temel konu kalite ve güvenilirliktir. Folyolu borularda alüminyum meydana getirdiği ısı kayıplar. Kompozit Boru ve Ek Parçalarda kullanılan yüksek yalıtım özellikli orta katman, borunun genleşmesini ve sarkmaları engeller. Listelerimizdeki ürün çeşitleri ve ebatlarından farklı bir talebiniz doğrultusunda müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz. Poliamid ( Polyamid ) Ürün Çeşitleri Poliamid 6. Bu nedenle endüstrinin birçok.


Boru izolasyonları - Flex kaplama. Yanmaz poliüretan köpük üzerine kumaş, deri ,pvc, alüminyum folyo vb. Lamine işlemi altaki köpüğün ses emme kapasitesini artırır.


Alüminyum boru çeşitleri

ALÜMİNYUM Çubuk ve Lama Boru , Profil Köşebent Levha ve Elek : PLEXIGLAS ( Akrilik ). Boru Levha Altı Köşe: KROM ( Paslanmaz ) Çubuk, Levha, Lama Boru Kutu Profil ve Köşebent Altı Köşe, Dört Köşe : POLİÜRETAN ( Kalıp Yayı ). Klima Boru Setleri kategorileri ile Klima Yedek Parçalara ait tüm yedek parçalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Uygulama: Kullanım alanına bağlı olarak çıplak veya alüminyum folyo kaplı olarak uygulanır. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir.


Farklı sektörlerde talebe göre ihtiyaç duyulan her türlü boru , lama, yuvarlak çubuk. TEMSİLCİ ARA TEMSİLCİ ARA. Kolay işlenebildiği için, alüminyum profile pek çok fonksiyon yüklenebilir: Vida yuvası, topuklar, kanallar, yay için indirgenmiş materyal kalınlığı, mil, yiv, vidasız kilit, kaynaksız boru , genişletilmiş yüzey soğutma, flanş, dekoratif yüzey, eklem fonksiyonu, sürtünme desenleri, kaymayan yüzeyler, levha materyali için. GREEN UL flexible hava kanalları sızdırmazdır.


IMC BORU (Intermediate Metal Conduit) ANSI C80. ALÜMİNYUM - SAC BAĞLANTI KUTULARI Ürünlerin detaylarını görmek için yazıları tıklayınız. ALUMİNYUM DÖKÜM KUTU - IP- IP67.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar