21 Ekim 2015 Çarşamba

Marküteri parke

MARKÜTERİ PARKE SİZ DE SARAYLARA LAYIKSINIZ. Sistre, parkelerin üst kısımlarının zımparalanması daha sonrasında. Tasarımı ile baş döndüren gösterişli mekanlara ilhan verin, yaşam alanlarının elegan sunumu! Bu parke çeşidinin uygulanmış olduğu konumlar tamamıyla bir düzen içerisinde tasarıma ev sahipliği yapıyorlar.


Marküteri parke

Her parkenin kendine özgü şekli ile karakterinizin detaylarını yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz. Farklı renk ve dokudaki ahşap kombinasyonlarının birleştirilmesiyle oluşan ve özgün şekilleri itibariyle size özel parkelerle tanışmanın tam vakti. Osmanlı Döneminde ve Avrupa’da saray zeminleri bu şekilde yapılmıştır.


Marküteri parke desenleri tamamen kişisel taleplere göre üretilir. Marküteriyi, ahşap parkeleri kullanarak döşenecek zemine resim çizme olarak tanımlayabiliriz. Hayal gücünün zenginliği ile birleşerek ortaya harikalar çıkabilir. Bu marküteri parke her alana özel uygulama ile yapılır.


Değişik renklerdeki ahşabın özel kesimlerle hazırlanıp,ayrıntılı tasarımlar ve resim oluşturma sanatıdır. Profosyenel ekibimizle ,evlere,otellere projenize uygun şekilde tasarımlarınız uygulanır. Tamamen el işçiliği ile üretilen marküteri serisi farklı renkler ve desenlerden oluşmaktadır. Eduline Eğitim Mobilyaları A. Tasarımlar son teknoloji lazer kesim makineleri ile kesilir ve tek tek bir araya getirilerek oluşturulur.


Florans Cilalı Medium Merbau 9cm. Masif parke için madalyon marküteri. GEOMETRİK koleksiyonunda toplanmış sınırlı madalyon sayısı vardır. Estetik rölü olan madalyonlar odaların ortasında kurulan ve sadece masif ahşap parke ile uygun masif ahşap parke için dekorasyon unsurlarıdır.


Vermiş Olduğumuz tüm hizmetlerde siz değerli müşterilerimizden tam not aldık. Beykoz Anadoluhisarı Ticaret Meslek Lisesi. Karelia lamine parke ve Quick-Step laminat parkenin Türkiye distribütörüdür.


Projelerinde, parkenin yanı sıra, kapı, dış mekân parkesi, merdiven vb. M-m² Fiyat : 0TL Bizimle İletişime Geçin M-m² Fiyat : 0TL Bizimle İletişime Geçin M-m² Fiyat : 0TL Bizimle İletişime Geçin M-m² Fiyat. Her marküteri parkenin kendine özgü şekli ile karakterinizin detaylarını yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Türkiye nin en geniş ve en renkli ürün çeşidi ile yıldır hizmetinizdeyiz.


LVT, deck ve karo halı markasının renk ve modellerini bir arada görüp dokunarak yer döşemenizi seçebilir, dilerseniz masif parke ve marküteri parke ile size özel çözümler üretebiliriz. Login or create an account Close. I am a returning customer. Password Forgotten Password. Geometrik marküteri parke , madalyon marküteri parke , bordür marküteri parke ve karo parke uygulamaları Mikado Zemin tarafından yapılmaktadır.


Ayrıca masif parke , lamine parke , ahşap merdiven ve ahşap deck uygulamalarımızda bulunmaktadır. Felsefemiz mükemmel hizmet, satış sonrası memnuniyet ve eşsiz ürün kalitesi. Parke marküteri merdivenler. Doğal tropik ağaçların entegrasyonu ile üretilen ahşap masif parke veya papellerin tasarımlar sonunda elde edilen geometrik veya bitkisel motif desenlerini uygun olarak çeşitli renk ve dokuda olan tabi ağaçların işlenmesi ile elde edilen bordür, karo, göbek şeklindeki malzemelerin tümüne marküteri parke ürünleri denir.


Marküteri parke

Belirli renk ve dokulardaki ağaçların. Yemek Odası, Yatak Odası, Lambiri, Kapı Desenleri, Dekorasyon İşleri, Hediyelik Eşyalar, Tablolar Yapmaktayız. Farklı renklerdeki ahşapların iç içe geçirilmesiyle yapılan işleme marküteri sanatı deniyor marküteri sanatının tarihi. Merkez: DETAY PARKE İNŞAAT TAAH. Ahşap Kaplama ile Çizim Desteği.


Online sipariş verilebilir. Mekanlarınızda gün içerisinde sürekli kullanacağınız merdivenlerin en iyi şekilde planlanması sağlığınız ve rahatlığınız açısından çok büyük önem taşır. Mermer, çelik, taşlar, fildişi, gibi odun dışı.


Kullanım ve Garanti Şartları. Son derece sert ve elastik, mat bir vernik olup, çizilme ve aşınmaya karşı çok dayanıklıdır. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar kalite ve güç olarak sektörün önde gelen üreticileri arasında yer almıştır. Bu yılların başlarında dünya’da ve türkiye’de gelişen teknoloji karşılığında yenilenen ürünleri dikkate. Etiketler: dekoratif parke desenli parke markuteri marküteri marquetry masif parke sanatsal parke.


Sadece parke ile sınırlı kalmadan, ahşap merdiven, deck, marküteri ve ahşap duvar panelleri ile iç mimaride özgün işler çıkartmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar