30 Ekim 2015 Cuma

Menfez firmaları

Menfez firmaları

Projeniz için kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmet sağlayıcı mı arıyorsunuz? Esot Sanayii Sitesinde kendine ait 3metrekare kullanım alanlı yeni imalathanesine taşınan firma , aynı yıl içerisinde BİRLİK TİCARET SAC SANAYİ LTD. Karayolları, belediyeler, mühendislik ve mimarlık firmaları , yağmur suyu giderleri ve tarım alanları gibi yerlerde sıklıkla. Havalandırma ve menfez çeşitleri farklı renk, marka ve modelleriyle koctas. Genellikle beyaz renkli plastikten üretilen bu ürünler havalandırma amaçlı kullanılır.


Bir perde misali açma kapama imkanı sağlayan bu araçların perdeleri açıldığında hava akımı sağlanacak, kapandığında ise akım duracaktır. Klasik menfez , Modülfix - üstten yapıştırmalı menfez , fan motorlu menfez , menteşeli menfez , sabit menfez , kontrol kapağı, çift yönlü menfez , açılır camlı menfez , ısıcam üstü doğalgaz menfezi , plastik menfez grubu ve özel menfez uyuglamaları ile istediğiniz ölçülerde ve RAL renklerinde çözümler üretmekteyiz. Gerekli kalite belgelerine sahip, dünya standartlarında hizmet verebilecek, Tespit aşamasından üretime, montajdan bakım işlemlerine tüm süreçlerin uzman kadrolar tarafından yürütüldüğü, Güncel teknolojileri takip eden bir firma ile çalışmanızı tavsiye ederiz.


Satış olarak ithal Flexible Hava Kanalı Ameriflex markasının ana mümessilidir. Bu sistemler birçok kullanım alanında uygulanır. Cam menfezi ve çeşitli ölçülerde plastik menfez imalatı yapan firmadan uygun toptan fiyatlarla ürünleri alın.


Yıllardır menfez ihtiyaçlarımızı Vinairmenfez ile çözüyoruz. Birçok firma ile çalıştık ama işine bu kadar özen gösteren ve siparişi gününde teslim eden ikinci bir firmaya rastlamadık. Klima sistemlerinde menfez seçimleri yapılırken, – Isı yükü, – Hava değişim miktarı, – Mimari özellikler göz önüne alınarak menfez tipi seçimi yapılmalıdır.


Kurulduğu yıldan bugüne müşterisinin sorununu çözüme ulaştırmayı kendine ilke edinmiştir. Sanat yapıları olarak da geçen kutu menfez , tarımsal alt geçitlerde de kullanılmaktadır. Ayduş ülke çapındaki yüzlerce bayisi ile ülkemizin en uç noktalarına ulaşmayı başarmış ve her müşterisinden bir teşekkür almayı ilke edinmiştir. Mekanın hava kapasitesi, dışarıya verilecek olan havanın özelliği ve menfezin konulacağı yere göre farklı yapılarda uygulanmaktadır. Mekanik taahhut firmalarına HVAC ürünleri seçimlerinde yol gösteririz.


Menfez firmaları

Uzman kadromuz ile geniş ürün yelpazemizden en doğru ve ekonomik modelleri seçer proje ürünlerinin eksiksiz olarak fiyatlandırılmasını yaparız. Yapılan bu imalat toplamda yaklaşık 100. MP20 3adet HelCor boru tipi menfezden oluşmaktadır.


OĞUZHAN SİNEKLİK SİSTEMLERİ. Seren Nakliyat Sistemleri A. Beton Beton Boru imalatı yapmaktadır. Menfez ve İklimlendirme Ekipmanları.


Menfez firmaları

Firmamız sahip olduğu, fabrika ve satış ofisi sayesinde menfezi istenilen her ebat ve çeşidi ile. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. Bayilik veren firmalar ilanları ve bayilik şartlarına ilgilendiğiniz, kategoriye tıklayarak ulaşabilirsiniz. Alüminyum menfezler havalandırma sisteminde iç mekanların hava sürkülasyonu sağlar.


Banyolar için pratik panjur yüzeysel yapıştırma olarak uygulanmaktadır. Alüminyum çıt çıtlı bas aç müdahale kapağı her ölçüde ve renkte yapılmaktadır. MENTEK MENFEZ HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ (İlyas Dindar). Volim ve Yangınn danperleri. Kontrol ve Mudahale kapakları.


Yuvarlak kanal menfezleri. Yeni bölünmüş yol projesi kapsamında yağmur suyu ve besi hayvanları için geçişi temin etmekte olan beton menfezin uzatılması gerekliliği ortaya çıkmıştır. Proje kapsamında mevcut beton menfez kesitine sağdık kalınarak ilave menfez imalatı ile aynı zamanda mevcut beton menfezin güçlendirilmeside amaçlanmıştır. Lineer menfez düşük sıcaklık farklarına sahip sıcak yada soğuk şartlandırılmış havanın dağıtımında yada dönüş havasının toplanmasında kullanıma uygundur.


Geniş çerçeve ve kanat seçenekleri mevcuttur. Bu ürünü almadan önce yapı marketlerdeki menfezleri de inceledim ama istediğim ölçüde olanı burada buldum. Her ne kadar ürün benim ölçümlerime göre 35xyerine 35x37(yükseklik) olsa da sanki özel yaptırmışım gibi banyo ve tuvalete uydu.


Kalitesi de yapı marketlerdekilere göre belirgin olarak daha iyi. Fimamız doğalgaz havalandırma menfezi , menfez , doğalgaz menfezi , havalandırma menfezi , etekli menfez , yüzeysel menfez , cam balkon havalandırma menfezi , igdaş onaylı menfez , gazmer vizeli menfezi imalat ve pazarlama yapmaktadır. Hava üfleme kanallarında kullanılan toplayıcı menfezler özel çekilmiş alüminyum profilden imal edilmektedir. Kutu içeriği standart m. Bu bakımdan doğalgaz tesisatında menfez kullanılması hayati önem arz eder.


Yüklenici firmalar doğalgaz tesisatlarını incelerken menfez açılmadığı takdirde doğalgazın açılmasına izin vermezler. Banyo ve mutfak bölümlerinde olan menfezler son derece basit yapılı iken çok daha büyük iklimlendirme kanallarına bağlı olan otomatik bir sisteme bağlı hava menfez sistemleri büyük plaza ve iş merkezlerinin yanı sıra rezidanslarda da rastlanan bir yapıdır. Bir ortamda menfez bulunmasının nedeni hava geçişi sağlamaktır.


Taştanlar havalandırma sistemleri, yeni nesil havalandırma. Lineer menfezden çift sıra damperli menfeze , kare petek menfezden kare tavan menfeze , kontrol kapağından toplayıcı menfeze kadar tüm menfez çeşitlerini, ihtiyacınız olan alan için en kısa sürede imal eden firma olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Kuruluşundan bu güne kadar havalandırma ve klima sektöründe müşterilerine dünya standartlarında ürünler sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar