16 Ekim 2015 Cuma

Soğuk yol çizgi boyası fiyatları

Soğuk yol çizgi boyası fiyatları

Yol Çizgi Boyası modelleri, Yol Çizgi Boyası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Eski boyalı yüzey (su bazlı yol çizgi boyası vb.) üstüne uygulamalarda mutlaka bir miktar deneme yapılması tavsiye edilir. Her türlü soğuk yol çizgi boyası uygulamasından önce yüzey alanı mutlaka toz, kir ,mıcır vb malzemelerden arındırılmalıdır. Uygulama yüzeylerinde eski. Yapışma gücü yüksek, kuruması çabuk, sürtünmeye dayanıklı, renk değişimi yapmayan yüksek performanslı mat bir boyadır.


Floresan fosforlu yol çizgi boyası - Fosforlu yol çizgi boyası fiyatları. TL, döşemealtı satın al — Ticiz. Online sipariş verilebilir.


Yüksek performanslı termoplastik fiyat yol çizgi boyası. Constance marka soğuk yol çizgi boyamız, MMA esaslı akrilik solvent bazlı soğuk yol çizgi boyasıdır. Bu boya her türlü şehir içi ve şehirlerarası yolun , otoparkın ve diğer alanların çizilmesinde kullanılabilir fakat alkid esaslı soğuk yol çizgi boyası üzerine uygulanmamalıdır. MyAlperStore güvencesiyle ulaşabilirsiniz. Jelatini açılmış ürünler geri iade alınmaz.


Bisiklet yol çizgi uygulamaları trafik güvenliğine katkı sağlıyor. Sadece yol çizgi boyalarının üretimini ve yol çizgi sektöründe kullanılan trafik güvenliği malzemelerinin tedarikini yapmak amacıyla faaliyetlerine başlamıştır. BİRİM FİYATA DAHİL OLAN MASRAFLAR: Yol çizgi boyası silme makinesinin işbaşında temini, aşınan kazıcı uç, rondela, tanbur ve benzeri elemanların yenileri ile değiştirilmesi, silme. Metil metakrilat reçine esaslı, tek bileşenli, dayanımı yüksek, hava kurumalı soğuk uygulama Yol çizgi boyasıdır.


Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri. Yol yüzeylerine gerekli her türlü trafik çizgi ve işaretlemelerinde kullanılır. Yüksek çözme gücüne sahip, yol çizgi boyası tineridir. Termoplastik yol çizgi boyası toz halde bulunan, eritildikten sonra yol yüzeyine üzerine cam küreciği dökülerek sıcak tatbik edilen ve normal yol kaplama sıcaklığına soğuduktan sonra trafik altında görünürlüğünü uzun süre muhafaza edebilen bir boyadır.


Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar. Asfalt ve betona uygulanabilir. Fırça veya rulo uygulamalarında en fazla yol çizgi boya tineri kullanılmalıdır. Yol çizgi boyası uygulamasından önce astar uygulamasına gerek olmaması, hızlı kuruma yapabilmesi, beton ve asfalt yüzeylere çok iyi yapışabilmesi, sağladığı aşınma direnci. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin 2. On Beş ) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. Yüzeyin tamamen kuru olmasına dikkat edilmelidir.


Kaldırım taşları boyanırken öncelikle eksik, kısımlar düzeltilmeli, kırık taşlar onarılmalıdır. Yol çizgi makinası yapılan uygulamaların kullanım ömrü daha uzun, zemine tutunma oranı fazla, boya sarfiyatı ideal seviyede olmaktadır. Yol çizgisi firmaları arasında kalitesi ve profesyonel kadrosu ile öne çıkan firmamız,termoplastik çizgi ve soğuk boya ile çizgi yapılması işlemlerini titizlikle ve şartnamelere uygun olarak uygulamaktadır. Termoplastik boya yol yüzeyi ile gerekli yapışmayı normal yol kaplama sıcaklığına kadar soğuduktan sonra sağlar. SND İnşaa olarak çeşit yol çizgi boyası uygulamamız bulunmaktadır.


Malzeme idareden soğuk yol çizgi boyası ile yaya geçitleri ve yavaşlama uyarı çizgilerinin çizilmesi. Alkid reçine esaslı tek bileşenli soğuk yol çizgi boyasıdır. Depolama : Kuru ve düzenli havalandırılan kapalı alanlarda depolayınız. Fabrikalarda zorunlu tutulan yer boyları ve işaretçileri için uygun fiyat çözümlerimizle hizmetinizdeyiz fiyat almak için lütfen bizimle irtibat kurun.


Soğuk yol çizgi boyası fiyatları

Soğuk Sprey Yol Çizgi Makinesi. Bu boya , beş ila otuz beş derece arasında olan kuru ve temiz yollara uygulanır. Ayrıca boyanan yolun ila dakika gibi bir sürede trafiğe açılabilir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 01.


Fiyat Listesi: Ürün Kategorileri:. Klor kauçuk modifiye alkid esaslı, soğuk yol çizgi boyasıdır. Sentetik reçine esaslı , mat görünümlü yol çizgi boyasıdır. Yüksek aşınma direnci , hızlı kuruma ve dayanıklılık karakteristik özellikleridir. TANIM Alkyd reçine esaslı soğuk yol çizgi boyasıdır.


UYGULAMA ŞEKLİ VE BOYANABİLEN ALAN. Arzu edildiği taktirde Örs Adolin Trafik Yol Çizgi Tineri ile 5-oranında inceltilerek , özel püskürtme tabancası , fırça veya rulo ile 1-2. BOYADIĞI ALAN kg boya ile tek katta 3-5malan boyanır.


Otoyol ve ekspres yollar. YOL ÇİZGİ BOYASI NERELERDE KULLANILABİLİR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar