30 Aralık 2016 Cuma

Akrilik levha

FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM. Kampanyalarımızdan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz. En ucuz pleksi ve pleksiglass levhalar sadece burada!


Levha , pleksiglas, levhları, fiyatları, profil, ankara, antalya, istanbul levha hak. Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır. Pleksi Levha (135x2cm). Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz.


TL 2TL (19) DNCplastikmarket. Pakpen dekota, Sign-ex dekota , Forex ve Ongrapack Dekota için sayfamıza bakınız. Akrilik Levha , Rutubetten etkilenmez.


Cevizli’deki tesislerinde faaliyete geçmiştir. Döküm tekniği ile mm - mm kalınlığa kadar ,çeşitli ebatlarda renksiz,şeffaf,opak ve renkli olarak üretilir. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir.


Ișık geçirgenliği yüksek, darbelere karșı dayanıklı, kolay ișlenebilen, kesilebilen, delinebilen, hafif bir plastik yapısı vardır. A A Aveya standart dışı her ölçüye göre, ister yatay, ister dikey her kullanıma uygun broşürlükler. Ayrıca gıda sektöründe de kullanılmaktadır. Sağlamlık ve kırılmaya karşı dayanıklılık. Isı ile mükemmel şekillenme.


Birçok inorganik kimyasal maddeye dayanıklılık. Ayna akrilik levhalar hem iç hemde dış ortamda uygulanabilmektedir. Dekoratif bir ürün olduğu için sınırsız tasarım inkanı sağlamaktadır. Soğuk büküm yapılabilir, testere ve lazerle kesilebilir. Bu tanımlama bilgilerinden bir tanesi, web sitesinin doğru çalışması için gerekli olduğundan halihazırda bilgisayarınızda ayarlanmış durumdadır.


Ekstrüde akrilik levhalar, döküm akrilik levhalar, parlak akrilik levhalar, akrilik kenar bantlama, akrilik kapaklı ABS levha ve parlak duvar paneli bulunmaktadır. Döküm akrilik levha , polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Dökme akrilik , akrilik sıvı bileşenlerin iki cam kalıp arasında malzemenin karıştırılmasıyla üretilir. Sektörde olan değişim ve gelişmeleri yakından takip ederek stok çalışmasıyla piyasanın ihtiyaçlarını yerli ve ithal malzemeler ile karşılamaktadır. Sert ve kırılmaz olmaması sebebi ile bir çok alanda tercih sebebi dir.


Son zamanlarda iş güvenlik sektöründe gözlük yapımında, motosiklet kaskı camı yapımında, polis kalkanları yapımında kullanılmaktadır. Yüzeyi bakır sertliğindedir, fırça ve zımpara ile çizilebilir. Cama göre ışık geçirgenliğine sahiptir. LİDER AKRİLİK HABERLER TÜMÜ. Sipariş talepleriniz için web sitemizdeki formu doldurmanız yeterlidir.


Mobilya endüstrisi ve inşaatları için de ideal bir malzemedir. Polivinil klorür esaslı malzeme. Saydam ve yarı saydam olabilir. Reklam ve Dekorasyon Malzemeleri.


Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, hafif bir yapısı olan bir termoplastiktir. Yerli Dökme akrilik ’te aynı şekilde akrilik sıvı bileşenlerin iki cam kalıp arasında karıştırılmasıyla üretilir. Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir.


Akrilsan tarafından üretilmektedir. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Her türlü reklam malzemeleri satışı için bizimle iletişime geçiniz.


Akrilik levha

Aşağıdaki formu soruşturma vermek için çekinmeyin lütfen. Biz saat içinde size cevap verecektir. EKME AKRİLİK LEVHALAR Ekstrüzyon yöntemiyle üretilen akrilik levhalar-dır.


Monomer haldeki akriliğin moleküler yapısı-nın değiştirilmesi sonucu çoklu hale gelmesiyle PMMA elde edilir. Genellikle düz levhalar halinde bulunur. Skip to navigation Skip to content.


Akrilik levha

The other companies of the group are, Asyol Construction Co. Ozgun Tourism (Ladin Hotel), Anti Ses bariyeri Co. Firmamızın tek hedefi müşteri memnuniyeti olup, satış sonrası hizmetlerde de müşterilerimiz en iyi hizmeti verme yolunda ilerlemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar