27 Aralık 2016 Salı

Ses emici kumaş

Mekanlarda yankılanma gibi ses problemlerini engeller. Ses Emici Küpler : Ses emici kanopi tavan küpleri, gürültü karmaşası olan mekanlarda ses toplayıcı olarak tavana asılarak kullanılır. Genelde akustik kumaş kaplı panel , ses yalıtımlı kumaş ve akustik kumaş kaplama olarak bilinirler. Birinci sınıf ahşap panel arkasında kullanılan akustik keçe kumaşlarıdır.


Diğeri ise panelin ön yüzüne kaplanan salonun içine bakan tarafı kumaş ile kaplı olan ses emici akustik kumaşlardır. Bu akustik kumaşlar masalar arası seperasyon seperatör panellerde de kullanılmaktadır. Kumaş kaplı duvar paneli ön yüzeyinde darbeye dayanıklı akustik ses emici kumaş ile kaplanır ve panellerin iç malzemesi cam yünüdür. Arka yüzeyinde de cam tülü kaplanmaktadır.


Yansıyan ses dalgalarını yumuşatarak çok fazla kişinin bir arada olduğu mekanlarda yapılan konuşmaları ya da müzikleri doğal algılama seviyesine indirilmesi akustik kumaş yalıtım malzemesi sayesinde mümkün olur. Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Ses Emici Totemler: Ses emici akustik totemler gürültü karmaşası olan mekanlarda ses toplayıcı olarak seyyar olarak kullanılır. Bu sayede akustik paneller , iletişim kurulacak ortamdaki ses iletişim kalitesini en üst noktaya çekebilmektedir.


Ses emici kumaş

Güçlendirilmiş ve dayanıklaştırılmıştır. Uzun ömürlü bir malzemedir. Seslerin emilmesini sağlar. Ses İzolasyonu hizmetleri çerçevesinde akustik ses düzenleme akustik ses izolasyon uygulama ve malzeme desteği sağlamaktayız. Toplnatı odalarında önemli kararlar alınırken dışarıdan gelen herhangi bir ses veya mekan içerisindeki tiz ses rahatsız edici olacağından dolayı mekanda ses yalıtımı yapılmalıdır.


Akustik yetenekte olduğu için sesleri düzenler. Ses yalıtımı farklı malzemeler ile de yapılabilir. Seperatör ara bölücü panel veya baffle gibi çeşitli ses yalıtım panellerinde akustik kumaşı görmeniz mevcuttur. Darbeye ve neme dayanıklı kumaş kullanılarak akustik panel kaplama yapılır. Rulo halinde veya akustik panellere uygulanmış şekilde temin edebilirsiniz.


Ses emici kumaş

Kumaş kaplı akustik panel gibidir ancak tüm yüzeyi akustik ses emici kumaş ile kaplıdır. Baffle panellerin basotect modeli de elimizde mevcuttur. Aynı zamanda faydalı ve farklı özellikleri olan bir malzemedir.


Alüminyum çerçeve içersine oturtulan 40mm kalınlığında ve yüksek yoğunlukta cam yünü levhalar 100mm yüksekliğinde ayak sistemi ile de odalarda kaliteli bir hava sirkülasyonu sağlanmasını mümkün kılmaktadır. Kumaş kaplı paneller, çevresel faktörler nedeniyle oluşan gürültünün emilmesi, sesin yutulması ve dekoratif bir görünüm elde edilmesiyle tercih edilen ses izolasyon malzemeleri arasındadır. Birisi cam yünü üzeri akustik kumaş kaplı paneller iken diğeri ahşap akustik levhalardır. Byanmazlık değerlerine sahip bu ürün fransız menşei olup profesyonel akustik izolasyon malzemelerindendir. Panelin arka tarafına cam tülü kaplanmaktadır.


Ses emici kumaş

Panellerin iç malmzemesi kumaş kaplı camyünü ve kumaş kaplı taşyünüdür. Kumaş kaplı paneller dekoratif ve şık yapısıyla ortam akustiği oluşturmak için kullanılan ve sıklıkla tercih edilen ses yalıtım panelleridir. Bina inşaat akustiği, eğitim, sanayi, eğlence, akustik, mimari, kamu sektörü ve daha birçok alanda ses izolasyonuna ihtiyaç duyulur.


Bu durumda kendi üretimimiz olan tüm kalite ve test belgelerine sahip ses yalıtım ve izolasyon malzemelerini sesin kaynağına uygun profesyonel çözümler oluşturacak şekilde uygulamalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Yüksek Kaliteli Kadife Ses Emici Kumaş Kaplı Duvar Paneli Üreticilerini Kadife Ses Emici Kumaş Kaplı Duvar Paneli Tedarikçilerini ve Kadife Ses Emici Kumaş Kaplı Duvar Paneli Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Ekhobon panellerimizi bu alandaki deneyim derinliğimizi yansıtacak şekilde mükemmelleştirdik. Metal çerçevesi ile asmak için montaj kolaylığı sağlanmıştır.


Alüminyum profiller içerisine oturtulan yüksek yoğunluklu cam yünü levhalar farklı renk seçenekleri mevcut kumaş ile kaplanmaktadır. Kumaş kaplı tavan paneli yüzeyi akustik ses emici kumaş ile kaplı olup içerisinde cam yünü bulunan ses düzenleyici panellerdir. Kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-cm.


Teknik konularda hatalar oluşmasına önlem olmak adına ses yalıtımı önemlidir. Tavan, duvar ve zeminlerde ses yalıtımı yaparak ses giriş ve çıkışlarına engel olabilirsiniz. Yansıyan sesler havadan kulağımıza uzun sürede gelmektedir bu sebeple direkt sesin anlaşılmasını ve olduğu gibi algılanmasında zorluklar çekeriz.


Bu yüzden ses yalıtımlı kumaş kaplamalar tavan ve duvarlara uygulanarak ses karmaşasını önler ve seslerin net bir şekilde duyulmasını sağlar. Ses kirliliği günümüz metropoliteninde kontrolden çıkmakta, uyuma, öğrenme, üretkenlik ve yaşam kalitemizi olumsuz etkilemektedir. Masalar arası seperatörlerimizi ofis , işyeri alışveriş merkezleri ve spor.


Kodu : VEL- VEL0Camira Acoustic Fabric Ürünlerinden Velocity Serisi. Soundtex akustik bez kumaş mükemmel ses yutum değerlerine sahiptir. Akustiğin ve ses yalıtımının önemli olduğu, eğlence ortamı, bar, klup, düğün salonu, tiyatro, konferans salonu gibi uygulamalarımızla çözüm sunuyoruz. Ağır, alev geciktirici, akustik emici kumaşlar sabit ses emici paneller ile daha fazla ses yalıtımı sağlanır. Veya süngerin bile ön yüzeyine kullanarak akustik ses yalıtımı yapabileceğiniz ses yalıtım malzemesidir.


Birçok renk seçeneği mevcut olduğu için her ortama uyum sağlar. Altıgen tavan paneli iç mekan akustiğinin iyileştirilmesinde kullanılan kumaş kaplı ses yutumu sağlayan ürünlerin yatay olarak bağlantı aparatları ile tavan yüzeylerinden sarkıtılması ile oluşturulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar