19 Aralık 2016 Pazartesi

Inşaat maliyet programı

Kendim de bu programı kullanmakta olduğum için Forum sitemize özel bir şeyler yapmak istedim. Uzun bir süre boyunca üzerinde çalışma yapılmış olan, inşaat maliyet hesabında hata payını 2-lere düşüren bir program. Medeniyet Mühendisleri Ekibi olarak maliyet hesabı programının yapımcısı ile bir anlaşma yaptık.


Hazırladığımız bu uygulama yıllık bir emeğin ürünü olup alanında uzman inşaat mühendisi, mimar, elektrik mühendisi, makine mühendisi, teknik elemanlar, taşeronlar ve müteahhitlerin katkılarıyla hazırlanmış olup hata payı sadece 3-civarındadır. Eğer çok kapsamlı bir programa ihtiyaç yok ise Excel üzerinde basit maliyet hesaplama programı yapılıp kullanılabilir. Excel kullanarak daha komplike maliyet hesaplama programları da yazılabilir. Hesabın sonunda yaklaşık sayfalık maliyet raporunuz otomatik olarak oluşturulur.


Hiç muhasebe bilmeden şantiye giderlerini yönetebiliyorum. SSK Ödenecek Prim Oran ı:. Aşağıdaki yöntemleri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Inşaat maliyet programı

O zaman daha detaylı bir şekilde analizini yapabilirsiniz. Yine de size az, çok gelen fiyatları ve anlamadığınız maliyetleri çekinmeden sorun. Ayrica bunyesinde bar indir digi idareye ait 70i askin pozun tanim, tarif, analiz ve fiyat bilgileriyle Insaat sektoru ile ilgili herkesin isine yarayacak bir programdir. Ay Sonu Enflasyon Düzeltmesi Programı. Türkiye’nin ilk iş programı hazırlama yazılımı AMP Planner.


Taklit edilen ancak kalitesi yakalanamayan benzersiz iş programı modülüdür. Gelenler,giderler,beton miktarları,harcanan ücretler her türlü bilgi bu excel dosyasında mevcuttur. Kesinlikle işinize yarayacak bir program. Yapılan inşaatların maliyet hesaplamasında kaba inşaat ve ince işçilik olmak üzere iki unsur üzerinden fiyat hesaplaması yapılmaktadır. Birim Fiyat Analizleri Örneği.


AutoCAD programı inşaat sektöründe en çok kullanılan ve en temel programlardan biridir. Sitemizdeki içeriğin kullanımından doğabilecek herhangi bir zarardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalara öncelikle virüs kontrolü yapmanız gerekmektedir.


Her şantiye ye ayrı ayrı maliyet hesabı ve işçi giderleri. Yığma ve karkas yapılarda, aşağıdaki metraj yaklaşımlarını kullanarak yaklaşık maliyet çıkarabilirsiniz. Cinsi Yığma Betonarme Karkas Betonarme Betonu.


Aykut ÖZDEMİR - İnşaat Mühendisi ve değerli konuk yazarları tarafından bu sitede yayınlanan yazılar ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Sitede firma ve inşaat sektörü için ürettiği metraj, keşif, maliyet analizi ve hakediş düzenleme paket programları tanıtılıyor. Hakediş programının yaklaşık maliyet modülü olarak tanımlanabilir.


Taahhüt erp, İnşaat crm, Taahhüt crm, İnşaat proje yönetimi, Taahhüt. Modern inşaat is programı , çevresel koşullar, yasal yükümlülükler. Bu program daha çok şantiye mühendisleri, satın almacılar ve uygulamacılar için faydalı olacaktır. Beton maliyeti ve satış fiyatı demir , tuğla ya da gaz beton gibi değildir. Farklı bölgelerde hatta aynı il içerisinde farklı üreticilerde bile ciddi farklılıklar görülebilmektedir.


Her bir konutun metrekaresi eşittir. Yapı ruhsatında yazan birim marsa vergi değeri: 1. Maliyet Tahminini Etkileyen Faktörler. Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?


Hemen bizimle iletişime geçin. Projelerinizin maliyet analizini yapabileceğiniz,grafiklere dökebileceğiniz güzel hazırlanmış bir excel dosyası. Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı , proje yönetim süreçlerini, bilgi alanlarını, uluslararası araç ve tekniklerin kullanımını, konu ile ilgili metodoloji ve standartların uygulama ve örneklerle aktarılmasını amaçlar.


Toplam inşaat maliyeti 18. Emsal bedele esas olan toplam tutar 19. DPT’ye gönderilir DPT isteği inceler. Personel Programı , İnsan Kaynakları Programı Modülünü de içermektedir. Altta ayrı bir bölümde Arsa sahibine isabet eden dairelerin maliyeti de daireleri bazında çıkmaktadır.


Böylelikle arsa sahibine kesilecek faturalar daire bazında ortaya çıkmaktadır. Bu hesaplamalar hem müteahhidin arsa payına isabet eden maliyet oranında hem de arsa paylı olarak çıkmaktadır. Dilerseniz bu programı kullanarak inşaat sgk işçilik hesaplaması yapabilirsiniz.


Inşaat maliyet programı

Her sektör projelerin kalitesini arttırırken maliyeti arttırmamanın ya da maliyeti azaltırken performansı düşürmemenin denklemini kurmaya çalışıyor. NOA İnşaat Muhasebe Programı Eğitim Videoları İnşaat Muhasebe Programı Tüm Bölümlerini kapsayan eğitim videosu. Bu model formül ile ifade edilmekte ve bilgisayar programları ile kullanımı kolaylaştırılmaktadır.


Parça başı maliyet programı NOVO ile, Kennametal takım yönetimi yazılımında en son yeniliklere sahiptir. Bu ileri düzey yazılımı tesisimizde CPP müşterilerimizle, ToolBOSS ünitelerini ve tedarikçi zincirini yönetmek, arayüze takım önayarı uygulamak ve CNC programlaması için kullanıyoruz. Halı saha maliyet hesaplama programını kullanmadan önce açık ve kapalı halı saha açma maliyetini etkileyen faktörler hakkında bilgi sahibi olarak daha net bir fiyat tahmininde bulunabilirsiniz.


Halı saha çeşidi fark etmeksizin bu inşaat sürecini etkileyen yedi ana kalem mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar