23 Aralık 2016 Cuma

Gazbeton lento

Duvarlarda kapı, pencerelerde açıklıkların geçilmesinde kullanılırlar. Ayrıca kapı ve pencere kenarlarında söve olarak da kullanılmaktadır. Radyoaktif ve toksik madde içermez. Hem üretim hem de inşaat aşamasında çevreyi kirletmez, insan sağlığına zarar verici madde barındırmaz. Isı yalıtım özelliği sayesinde yakıt tasarrufu sağlar, havayı kirletmez.


LENTO BLOK BİMS - LENTO -10. Taşıyıcı ve taşıyıcı olmayan olarak projelendirilen lentolar , ihtiyaca uygun çeşitli boyutlarda üretilir. Duvar örgüsü sırasında kolaylıkla uygulanır. Yıllık üretim kapasitesi 150. Nuh Yapı Ürünleri ve Makİna San.


Lentolar ile kalıp, demir vb. YÜK e gelirsek gazbeton mü 4kg gelmekte 1tuğla 6kg gelmektedir. Fabrika, yapısı itibariyle gazbeton üretiminde hiçbir aksaklık olmayacak şekilde projelendirilmiştir.


Gazbeton lento

Donatılı G3-G4) , inşaatlarda duvar örüldükten sonra pencere ve kapı boşluklarını geçmek için lento ve söveler ve blok için örgü tutkalı üretilebilir. Düşey Duvar Levhaları” ve “Yatay Duvar Levhaları” olarak ayrı ayrı imal edilmektedirler. En çok kullanılan gaz beton türleri.


Gözenekleri küçük, yuvarlak hacimlidir ve betonun içerisinde homojen olarak dağılım gösterir. Gazbeton Duvar Bloğu - 60x25x8. Bünyesindeki milyonlarca gözenek nedeniyle ilave ısı yalıtım malzemesi kullanmaya gerek kalmadan yalıtım sağlayan bir yapı malzemesidir. Kuvarsit veya kum ile çimento,kireç ve suyun karışımından elde edilmektedir. Profil hesaplamasını sayfanın sağ tarafında bulabilirsiniz.


Bindirme paylarının belirlenen ölçülerden az olmamasına özen gösterilmelidir. Isı köprülerini ve yoğuşmaları engelleyen kendinden yalıtımlı lentoların ölçüleri her türlü duvar ile uyumlu olup yerine kolayca monte edilir. Anneler Günü Kutlu Olsun! SG Değerlerimizle İş Başında Güvendeyiz! Fakat gazbeton , bims gibi duvar sistemlerinde, markaların kendi özel lento profilleri bulunmaktadır.


YTONG, hem iç hem de dış yapı için kullanılan, son derece termal olarak yalıtıcı beton esaslı bir malzemedir. Hazır duvarlar ve büyük cephe elemanları (G3) 4. Başarılı bir dönem başladı. Baba Akgerman oğlunu aradı. Find out how Gosearch Ads can help you get your business in front of your customers using search and mobile advertising.


Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz. YORUMLAR Puan ver İlk yorumu yapan siz olun! Kapı, pencere gibi açıklıkların üst başlarına konan ve ağırlıkları taşıması.


Imalatları beklemeksizin duvarlara devam edilerek önemli düzeyde zaman tasarrufu sağlanır. O zaman son derece sağlam olur. Bu paneller, kolon aralarına ya da kolon iç ve dış yüzeylerine monte edilerek uygulanabilir. Ytongun her ebatı vardır.


Gazbeton lento

E-Bülten aboneliğe kayıt yaptırarak, web site güncellemelerinden ilk sen haberdar ol! Anasayfa Kurumsal Ürünler Uygulamalar İletişim. Sosyal Ağlarda Bizi Takip Edin. Yeni Bursa Yolu Üzeri Yuvacık Sapağı Barbaros Cd.


Firma ve hizmetleri hakkında bilgiler yer almaktadır. Ponza ile bims blok, lento , asmolen üretiminde öncü. DEMİRCİOĞLU Kerestecilik İnşaat Ltd. AKG GAZBETON – ÇİMENTAŞ – DEMBETON – ÇİMBETON.


Kırıkkale tesislerinde 550. Klima gazı dolumu klima temizleme gibi çalışmaları başarılı bir şekilde gerçekleştiren yetkili. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK KONULAR.


Blokların birbirine sağlam bir şekilde yapışmasını sağlar. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu MYO.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar