30 Mart 2018 Cuma

Ahşap parke sistre

Süpürgeliklerin boyutuna. Normalde fena olmadı fakat parkeler üzerinde zımpara yapan makinanın tambur izleri var. Parkeye sistre ve cila yapıldı. En yeni ürünleri en uygun şartlarda müşterilerimize sağlıyoruz. Sistre işlemi ahşap olan bütün yer döşemelerine yapılır.


Ahşap parke sistre

Sırasıyla masif parke , lamine parke , rabıta, merdiven, dış mekân decklerde uygulanır. Su bazlı parke cilaları koku yapmaz solvent cilalar gibi sıcaklığı görünce genleşerek gaz salınımı yapmaz. Ahsap ile ilgili tasarimlar ve uretimler yapar.


PARKE VE LAMİNE PARKE DE (TOZSUZ) SİSTRE CİLA YAPIMI VE UYGULAMASI, AHŞAP MERDİVEN CİLASI, DEC BAKIMIN DA HİZMET SUNMAKTAYIZ. Tozsuz sistre cila parke yüzeyinde HUM ELİN ulaşamadığı kenar ve köşe. Not: yarımat cila her metre karede TL artar ve tam mat cila her metre karede TL daha artar. Zeminlerde kullanılan parke ve ahşap malzemeler, zaman içerisinde yıpranmakta ve ilk günkü estetikliğini kaybetmektedir.


Ancak bu gibi durumlarda yeni bir ürün satın almak yerine, eski ürünlerinizin bakımı yaptırabilir ve tekrar güzel bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Ancak masif parke gibi defalarca sistre cila işlemi yapılabilir. Cila işlemi hava sıcaklığı Cº’nin altına düştüğü zamanlarda uygulanmamalıdır. Doğal olanın oluşturduğu estetik, yıllara ve moda akımlarına meydan okur. Yılların verdiği ustalıkla küçükten büyüğe her türlü parke , laminant, masif parke döşeme ve tadilat, boya badana, pergüle çardak, ahşap deck, pvc kapı pencere, sistre cila işlerinizi, işinde usta çalışanlarımızla en ucuz fiyat en profesyonel iş mantığı ile yapmaktayız.


Tabakalar birbirlerine derece açıyla yapıştırılmıştır. Masif parkedeki gibi sistre ve cila işlemi yapılabilir. Uygun Fiyat Müşteri odaklı çalışamalarımızı kalite ve güven politikamız çerçevesinde, en uygun fiyatlar ile sizlere sunmaya devam ediyoruz.


Her türlü ahşap merdiven, kapı , pencere, mutfak ve banyo dolapları, bahçe mobilyaları, pergule, çardak, ünite, ray dolap, gömme dolap gibi ağaç ürünlerinin sistre cila uygulamalarında hizmet veriyoruz. Açık alanlarda tik ağacı döşeme, sistre ve cam cila işleri yapılır. Laminat parke döşeme yapılır.


SİSTRE CİLA İŞLEMİ: klasik parke ,çam tahta,rabıta ve lamine parkeler için uygulanan bir temizleme sistemidir. Ahşap parke döşeme, sistre ve cam cila işleriniz yapılır. Mevcut olan Eskimiş yıpranmış masif, ahşap parkeleriniz ilk günki konumuna kavuşur. Eskimiş, aşınmış ahşap parkelerinizi özel cihazlarımızla zımparalama yöntemi ile yeni görünüm ve renklere kavuşuturuyoruz.


Düzenli bir şekilde sistre cila yaparsanız zemin ilk günkü kadar temiz, parlak ve yeni görünecektir. Bu nedenden dolayı parke temizliğinde ahşap zeminler için özel olarak üretilen yüzey temizleyiciler en etkili ve en iyi seçim olacaktır. Zemin döşeme malzemeleri arasında en çok tercih edilen parke çeşitlerinden biri olan ahşap parke , uzun ömürlü, ısı ve ses izalosyonu sağlaması, sistre olabilmesinden dolayı masif parke yıllardır tercihlerimiz arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Sistre , aşınmış, eskimiş, araları açılmış parkelerinizi ilk günkü hallerine getiren bir uygulamadır. Sistre Cila uygulamasının amacı zemin mevcut olan parkelerinizin zaman içerisinde oluşmuş çizilme, çürüme, kararma, kurt kesiği ve buna benzer göze hoş görünmeyen kir ve lekelerin Sistre Cila uygulaması yapılarak parkelerin ilk günkü görünümüne gelmesi için yapılan uygulamadır.


Uygulamalarımızda en kaliteli su bazlı parke cilalarını. Masif ahşap tabakalardan oluşan 1doğal bir üründür. Yüzeyi cilalı veya yağlı bir şekilde döşemeye hazırdır. Sistre Ahşap Bakım Ahşap zeminlerinizin uzun süre şartlara dayanması için bakımlarını bize emanet edin.


Kabul görmüş ithal ve yerli lamine laminat tüm masif markaları tüketiciyle. Yukarıda görmüş olduğunuz iş makineleri Orjinal Avrupa üretimli parke sektöründe kullanılan en kaliteli ürünlerdir. Torbalı motor aynı zamanda parkeyi zımparalar. Bu işlem bittikten sonra parkedeki inatçı lekelerin de çıktığını göreceksiniz. Sistre , ahşap yer döşeme malzemelerinin (kayın,meşe,ireko,afselya,merbau,dek,çam rabıta,uzun ebat parke ,sapelli,lamine parke ) yüzey kısmına uygulanan zımparalama, parke aralarında ki boşlukların doldurulup yüzeyin pürüzsüz hale getirilerek parkenin parlaması işlemlerinin tümüne denir.


Bir başka yöntem ise, zemin parke zifti ile astarlanır, astarlanan zemin kuruduktan sonra ahşap parkeler kaynayan parke ziftine bastırılarak döşenir. Daha sonra döşenmiş parkeler sistre motoru ile kum zımparalarla işlem görür. Bu işlem kesinlikle uzman kişiler ve ustalar tarafından yapılmaktadır.


Ankara sistre olarak, biz bu işlemi tamamı doğal olan ahşap parkelerin tıraşlanması ve sırası ile diğer işlemlerin uygulanması olarak tanımlıyoruz. Sistre makinesi ile sırası ile lık, lık ve 1lik zımparalar ile parke yüzeyler temizlenir. Sistre cila Mevcut ahşap yüzeylerin aşınma, çizilme vb. Bu nedenle lamine parkenin kullanma süresi ortalama – yıldır. Bu rakamın markalara vede parke kalitelerine göre değişebilir.


Sistre sayesinde yüzeyde istenilmeyen lekeler tamamen yok etmiş olunur. Halk arasında silistre olarak ta bilinen sistre , sistre makinesi ile yapılır. Sistre , parkelerin üst kısımlarının zımparalanması daha sonrasında parke aralarındaki boşluk ve çatlakların parke macunu ile doldurulması işidir.


Profesyonel ustalarımız ile beraber her türlü masif parke tamiri, ahşap parke renklendirme, parke boyama, deck bakım, lamine sistre , sudan etkilenmeyen parke , tozsuz sistre cila, bambu parke , montaj dahil masif parke döşeme, ahşap merdiven sistre cila gibi hizmetlerde bir tık uzağınızdayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar