29 Mart 2018 Perşembe

Asma tavan uygulaması

Onlarca çeşidi olmakla birlikte araştırabileceğiniz, size hoş gelen yüzlerce asma tavan modelleri ile de karşılaşabilirsiniz. Biz de bu içeriğimiz de size bu asma tavan fiyatları ve uygulamaları konusunda bilgiler vermeye çalışacağız. Baffle asma tavan sistemi, tavandan sarkıtılmış galvanizli askı teline bağlanan U veya L tırnaklı taşıyıcılara dikey olarak asılan U kesitli metal panellerdir. Baffle metal asma tavan sistemleri görsel olarak en modern ve en konsept tasarımların vazgeçilmezidir.


Diğer metal asma tavan sistemlerine göre daha estetik görünümler sunar. Günümüzde hijyen ve sağlık sektörüne ait olan firmaların uymak zorunda olduğu şartnamelerde de tavan uygulamaları sağlık ve güvenlik açısından talep edilmektedir. Tüm detayları ile asma tavan uygulaması alçıpan tavan yada alçıpan asma tavan yapımı hakkında detaylı bilgiler bulunur. Tavandan kot alınıp, teraziye alınır.


Metrekareye adet gelecek şekilde profil üzerine klips takılarak, asma tavan plakasının yerinden oynaması engellenir. Petek asma tavan sistemleri, görsel olarak en modern ve en konsept tasarımların vazgeçilmezidir. Mükemmel tavan görselliği elde etmek için petek sistemlerimizi tercih edebilirsiniz. Yukarıda bulunan malzemelerin hepsinin ayarlanmasından sonra asma tavan uygulaması yapılır.


Asma tavan uygulaması

Asma tavan işlemlerinde işçilik çok önemlidir. Avin Yapı asma tavan uygulamaları ayrıca ankara dışında tün iç anadolu bölgesi ilçelerine de (kırıkkale, yozgat, polatlı, kırıkkale, konya, kastamonu ve kayseri gibi) asma tavan sistemleri işlerini yapmaktadır. Metal asma tavan , perfore asma tavan ,boyalı alüminyum asma tavan satış ve uygulaması.


Alüminyum veya galvanize çelik malzemeden imal edilen metal asma tavan malzemelerinin et kalınlığı uygulama mekanına, ürün tipine ve ebatlarına göre ayarlanabilmektedir. Uygulama Alanları Alışveriş merkezleri, Hava limanları, Oteller. Asma Tavan – Asma Tavan Malzemeleri, uygulamaları ve fiyatları. Karolaj Planı : Uygulamadan once kullanılacak yere uygun bir karolaj planının hazırlanması yararlı olacaktır.


Asma tavan uygulaması

LED şeritler için de alçıpandan yapılma tavan ve duvar uygulaması kullanılmaktadır. Camyünü asma tavan levhaların hafif olması uygulamaya büyük ölçüde kolaylık getirir. Uygulamadan önce, kullanılacak yere uygun bir karolaj planının hazırlanması yararlı olur.


Spot led ışık, ışık bandı, ışık havuzu ve gizli ışık uygulamaları en çok istenen özelliklerden. Böylece iç mekan tasarımlarınıza mükemmel uyum sağlamaktadır. ASMA TAVAN UYGULAMASI TEHLİKELİ Mİ? Deprem hattında bulunan Türkiye’de yapılarda kullanılan tüm malzemeler ve uygulanan tüm sistemler uzmanların mercek altında tuttuğu unsurlar arasında yer alıyor. Mevcut tavandan sarkıtılan metal çubuklara yatay profiller asılarak oluşturulan bu sistem alçıpan ya da dekoratif paneller ile sonlandırılır.


Asma tavan uygulaması

Ayrıca bir damla tavan , T-bar tavan , asma tavan veya asma tavan olarak da adlandırılabilir ve modern inşaat ve mimarinin bir elyaftır. Tavanlarınıza ve duvarlarınıza yaptırabileceğiniz gergi tavan uygulamaları ile mekanları farklılaştırabilirsiniz. Işık Dekorasyon kalitesine güvenin.


Yükleniyor, Lütfen Bekleyiniz. Yapılarda genellikle kötü ve hoş durmayan görüntüyü engellemek için tercih edilen bir tavan sistemidir. Biçimsiz duvar döşeme ve tesisat boruları, kablo gibi durumlarda ortaya çıkan bozuklukları önlemek için de asma tavan yapımına ihtiyaç duyulur.


Dünyada bir çok yapıda asma tavan uygulaması yapılır. Zamanla evlerin tüm tavanlarında değişik şekillerde. Transparan Gergi Tavan Uygulamaları. Duvar Kağıdı Uygulamaları.


Taşyünü asma tavan uygulama yapılacak olan mekânın hortum terazi ya da lazer ile asma tavan kodu alınır. Bu kodların üzerine T-köşe profili yerleştirilir. Boyundaki esas taşıyıcılar çelik dübel, askı teli ve çift yaylı maşa kullanılarak tavana asılır. Gergi tavan asma tavan çeşitleri farklı tasarımları ile özel efektlerden meydana gelen bir ortam yaratmak için kullanılabilir. Bu tarz uygulamalar alana şık ve zarif bir hava katmaya da olanak sağlayacaktır.


Yapılarda tavandaki kötü veya hoş durmayan görüntüyü önlemek amacıyla asma tavan uygulamasına ihtiyaç duyulmuştur. Alüminyum asma panel tavan uygulaması Alüminyum asma panel tavanlar , iç ve dış mekânlar da kullanıma uygundur ancak dış mekânlar da kullanıldığında daha kalın malzeme kullanılması ve özel montaj uygulamalarını gerektirmektedir. Taş yünü asma tavan , alçıpan asma tavan örnekleri Aska Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Dekorasyon LTD. E-Bültenimize kayıt olun, son gelişmelerden ilk siz haberdar olun.


Tek kaplama yapılarak oluşturulan 7. Bamax germe tavan kumaşları ve özel tavan profillerimiz ile hem duvar uygulaması hemde tavan uygulaması yapılabilmektedir. Profillerin özelliği ve germe tavan kumaşlarının esnekliği sayesinde bir çok alanda kullanabilirsiniz. Bamax tavan sistemleri hem daha kaliteli hemde daha ekonomiktir.


Alçıpan yangına dayanıklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar