20 Mart 2018 Salı

Alüminyum iskele merdiven

Alüminyum iskele merdiven

ZEL PROJE ÇALIŞMALARIMIZ. Firmanızın ihtiyaçları doğrultusunda alüminyum endüstriyel tekerlekli korkuluklu platformları istediğiniz ölçülere göre projelendirilip 3D modelleri ve teknik resimleri hazırlanarak imalata geçilmektedir. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Profesyonel İskele Sistemleri.


Alüminyum iskele merdiven

Merdiven Modelleri İçin Fiyat Aralığı Nedir? ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER. Sağlam kayışlarla açılımı sabitlenmiş ve plastik ayaklarla kayma riski ortadan kaldırılmıştır. Akrobat merdivenler özel mafsal-kilit sistemleri sayesinde çok maksatlı olarak kullanılabilir. Alüminyum Iskele Fiyat fiyat avantajını yakala!


Yeni Sitemizle Sizlere Daha iyi hizmet vermek için yeniliyoruz. ReferanslardanReferences. Ekstra indirimli fiyat. Parçalı Sürgülü İskele İki parçalı sürgülü iskelelerde, platform yüksekliği özel kilitleme sistemiyle istenilen basamağa sabitlenmesiyle değiştirilebilir. Sadece alüminyum iskele ihtiyacına yönelik olmayıp söküldüğü taktirde de merdiven ihtiyacına yönelik tasarlanmıştır.


Profil et kalınlığı fazla olduğundan dolayı oldukça sağlamdır. E-Bültenimize Kayıt Olun ! Taşıma Kapasitesi: 1KG. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


ALÜMİNYUM İSKELE METRE (ÇALIŞMA PLATFORMU) ÜCRETSİZ KARGO. ISO ve TSE KALİTE BELGESİ İLE TESCİLLENMİŞ ÜRÜN PORTFÖYÜ Sistemin ana elemanları pano ( çerçeve ), ayar mili, yatay ve çapraz bağlantı, yürüme platformu, iskele içi merdiven , topukluk , korkuluk ve duvar bağlantı elemanıdır. Sahip olduğu alkalit el civataları ile kurulumu daha da basite indirgenmiştir. Aluminyum merdiven çeşitlerimizi, merdien fotoğraflarını ve aluminyum merdivenlerin teknik bilgilerini inceleyebilirsiniz.


Kolay açılıp kapanabilme özelliği. Kullanıma hazır tekli şık amabalaj. Basamak profilleri 50mm boru, 2mm et kalınlığında alüminyum tırtıklı profildir. Sürgülü dayamalı sistemde PTT tipi dayamalı merdiven olarak kullanılırken, a tipi pozisyonunda ise çalışma alanında hiçbir yere dayanmadan kullanılabilirler.


Hafif, pratik, güvenilirdir. Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Gizli çatı merdivenleri, gemi merdivenleri, raylı, sürgülü alüminyum merdivenler, yangın merdivenleri, teleskopik( iç içe çıkan) iskeleler, halatlı çalışma platformları, sepetler, motorlu şaryolu sistemler, katlanır merdivenler üretiyorum ve satıyorum.


Alüminyum iskele merdiven

Modüler iskele sisteminin sahip olduğu merdiven basamakları ile çalışma alanında m yüksekliğe kadar erişim sağlanabilir. DIN EN 1normuna uygun sahanlıklı alüminyum merdiven 112. Binalarda acil çıkış, makinelerde yükseltilmiş çalışma alanı vb. Layher İskele Sistemleri San.


Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Köseler Mah. Tek parçalı alüminyum merdivenler , bir yüzeye dayanarak kullanılır. Kaymayı önleyen ayakları ve kaydırmaz basamakları sayesinde tek parçalı merdivenler oldukça Güvenlidirler. SPAN kule sistemleriyle birleştirilerek 4m yüksekliğe kadar çalışmaya olanak sağlar. MERDİVEN KULLANMA TALİMATI 1. Ayarlanabilir bir tahta iyi çalışır.


Tahta çıkarınız ve merdivenlerden yukarı iskele taşıyın. Eğer düşerse bu ciddi yaralanmalara neden olabilir, çünkü iskele hareket etmiyor önemlidir. KURUMSAL Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz Kalite Politikası Sosyal Sorumluluk. Sipariş üzerine üretilmektedir.


Madeni Eşya – Ev Gereçleri – Bebe Gereçleri. Yılı aşkın geçmişi ve tecrübesi ile merdiven çözümleri konusunda Türkiye ve 20`ye yakın ülke için üretim yapmaktayız. Dış cephede güvenli çalışmayı sağlayacak hafif ve hızlı kurulan çerçeveli iskele.


Hızlı, güvenli ve kolay bir kurulum. PERI UP Flex Çalışma Platformu LGS 150. Geniş açıklıklarda ve geçici yaya üst geçidi olarak kullanılan kafes sistem. Rizhao Weiye Tools Co, Ltd Iskele , iskele kuplörlerinin, diğer iskele aksesuarlarının lider üreticisidir.


Kalıp, Çit, Metal Palet vb. Yongkang Aoyi IndustryTrade Co.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar