19 Temmuz 2018 Perşembe

Kapaklı diş fırçalık

Dekoratif ve şık yapıları ile göz dolduran diş fırçalık modellerine birlikte göz atalım. Diş fırçalığı seçiminde diş fırçalık modelleri ve bu modellerin ne kadar fırçaya kadar uygun olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. En yaygın diş fırçalık modeli duvara monte edilen, bardak şeklinde olan buzlu camdan diş fırçalıklardır.


EKOLN diş fırçalık 2t. DRAGAN diş fırçalık 3t. KALKGRUND diş fırçalık 3t. Askılı diş fırçalık modelleri ise kolay kullanımı nedeniyle özellikle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. GESSAN kapaklı kutu 3t.


GODMORGON kutu seti 4t. TOFTAN diş fırçalık 2t. En uygun fiyatlar-ödeme seçenekleri, aradığınız her ürüne en hızlı şekilde ulaşın. Bolluca Mah, Abdullah Gül Cd. Mağazada Bulun Mağazada bulunmuyor.


Dört delikli çıkarılabilir kapaklı suni taş diş fırçalık. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Diş Fırçalık ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Farklı şekillerde karşınıza gelecek olan dolap içi çöp kovası modelleri, ipli ve kapaklı şekilde olacaktır. Dolap kapandığında, otomatik olarak kapakları da kapanır.


Saatleri: Hafta İçi: 08:- 18:- Pazar: Kapalı. Satın aldığınız ürünü yasal koşullara bağlı olarak iade edebilirsiniz. RÜN KODU: MD - 1Renkli Uzun Havluluk. Koleksiyon Dervish Amazon Tropic Tabak Lı Çay Seti. Kaliteli plastikten üretilmiştir ve diğer banyo malzemelerini muhafaza etmek için de idealdir.


Ayaklığındaki silikon kenar sayesinde kaymaz. Anasınıfı, kreş, Anaokulu diş fırçalık en uygun fiyata Kitatoys. Anaokulu, kreş, çocuk odaları ve okullarda, değişik köşelere yerleştirebileceğiniz kullanımı pratik, dekoratif ve kaliteli bir çok ürünü dolaplar kategorimizde görüntüleyebilir çekmeceli, raflı, ayrı kapaklı , tek kapaklı veya çift kapaklı olarak ihtiyacınıza uygun istediğiniz ebatlardaki dolapları sipariş.


Cube Cam Fırçalık , diş fırçalarınızı ve diş macununuzu düzgün bir şekilde şık bir üründe saklamak için harika bir aksesuardır. Diş fırçası dik olacak şekilde fırçalık bölümüne konulmalı ve kesinlikle ağzı kapatılmamalıdır. Günümüzde satılan korumalı diş fırçalarının kapaklı bölümleri sadece seyahat içindir.


Bu kapağı her kullanım sonrası kapatmanız durumunda diş fırçanız nemli kalacak ve kurumayacaktır. Pek çok eşyamızı nereye konumlandıracağımızı bilemediğimiz anlarda imdadımıza yetişen çok amaçlı dolap çeşitleri, daha düzenli mekânlar vadediyor. Aynı zamanda birbirinden kullanışlı ve modern çok amaçlı dolap modelleri artık her. Parlak ve krom kaplamalı plastik kombinasyonu. Diş fırçalık , sabunluk, tuvalet fırçası, havluluk ve çöp kovası gibi banyo aksesuarları ile banyonuz bir bütünlük sergiler.


Banyo aksesuarlarını tek tek satın alabileceğiniz gibi set olarak da satın alabilirsiniz. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Kilitlenebilir kapaklı tuvalet kağıdı dispenserleri ise evlerde olduğu gibi özellikle iş yerlerinde tercih ediliyor.


Kapaklı diş fırçalık

Tüm talep ve istekleriniz için bu formu doldurabilirsiniz. Kum Saatli Aile Diş Fırçası Askılığı. Andrea House ve Bloomingville, kristal kesim sıvı sabunluk ve diş fırçalık tasarımlarıyla banyolarda ışıl ışıl bir görüntü yaratabilir. Haremlique ve RB Living ise Osmanlı çizgilerine sahip gümüş kaplamalı hamam tasları ile popüler. Kapaklı Kağıtlık Ürün Kodu: A. Kaliteli yapısı ile uzun ömürlü kullanacağınız ürünler mevcut.


Doğadan ilham alan pastel tonlardaki pamukluk ve diş fırçalık modelleri, paspas alternatifleri, farklı renk tonlarındaki çöp kovaları size kullanım kolaylığı sağlarken, banyonuza farklı bir dekoratif hava da katıyor. Sade ama sıra dışı tasarımlı bardak ve pamukluklar, seramik, cam ve bambu sabunluk seçenekleri, pirinç. Ayrıca Kredi Kartına Ay Taksit fırsatından yararlanabilirsiniz. Ayrıca duvara montajlı olması sayesinde tezgâhınızda size ekstra alan yaratır.


Jet Motorlu Fotoselli Alttan Üflemeli900W. Ayrıntılar Kategori: Banyo Aksesuarları. Lenox Butterfly Mea diş Fırçalık. BANYO SETİMİZ parçadan oluşup, set içerisinde sıvı sabunluk,sabunluk, diş fırçalık ,. Melamin malzemeden üretilmiştir. Tasarım ve renk uyumu ile dekoratiftir.


Maison turuncu setimiz parçalıdır. Sıvı sabunluk, sabunluk, diş fırçalık , diş macun kabı, kapaklı kova, tuvalet fırçası, pamuk kutusu. Seri ile uyumlu banyo perdesi ve halısı mevcuttur. Plastik Saplı Metal Çırpıcı No: Display.


Kapaklı diş fırçalık

BU ÜRÜN SAATTE KARGODA ! KDV Dahil ₺8KDV Dahil. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar