24 Temmuz 2018 Salı

Ahşap desenli alüminyum profil

Böylece doğal görünümlü ahşap desenli profiller elde edilir. Ral renklerinde boyanmaktadır. Tesiste her türlü matlıkta, parlaklıkta profil boyanabilmektedir.


Dekorasyon ve mimari alanlarında kullanılmak üzere desenli alüminyum malzemelerde tedarik edilebilmektedir. Naturalbond - mm Naturalbond ahşap alüminyum kompozit panel,Naturalbond ahşap kompozit panel,4mm alüminyum kompozit panel,renkli alüminyum kompozit panel, alüminyum kompozit panel fiyat, alüminyum kompozit panel ebat, alüminyum kompozit panel cephe. Alüminyum Levha ve Profil. AHŞAP DESEN TRANSFER KAPLAMA alüminyum profil , alüminyum levha, malzemelerin üzerine ahşap , mermer, granit gibi doğal malzeme görünümü verir.


TL Kdv Dahil DETAYLI İNCELE. Tüm malzemeleri firmamızda üretilen , alüminyum profil yüzeylere uygulanan desenli pvc film transferini gerçekleştiren bu makinamız, Türkiye’de ilk defa tarafımızca ısı kayıplarını minimum seviyeye indirecek şekilde tasarlanmıştır. Kalıphanemiz CNC işleme merkezleri, modern tezgâhlar ve kalifiye elemanlarla mevcut üretimimizi desteklemektedir.


Ensar CM AHŞAP DESEN LAMBİRİ. HAKKIMIZDA MAKALSAN Makine Alet San. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. ALÜMİNYUM U KAPAMA PROFİLİ İNOX KAPLAMA metre.


Bizimle irtibata geçebilir ve ihtiyaca göre çözüm hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz. TAK GEÇ SÜPÜRGELİK PROFİLLERİ. Parke Profil ve Aksesuarları.


Ahşap desenli alüminyum profil

Isı İzolasyonu İç ve dış alüminyum profiller ısı yalıtımını sağlayacak şekilde poliamit şeritler ile. Detaylar için desenli alüminyum boru profilleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz. Karşılaştır (0) Sırala: Göster: İndirim. Genellikle ofislerde ve modern döşenmiş mekanlarda tercih edilir.


Akrilik Emülsiyon esaslı, iki bileşenli, ahşap desenli mat söve ve betopan boyasıdır. Malzeme mt veya mt olarak sevk edilebilir. Tam ekranda okumak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.


Firmamız DESEN ELEKTROSTATİK TOZ BOYA VE AHŞAP KAP. Yılında Çağlayanda kurulmuş 4mkapalı alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. Saray ve Kleidco partnerliğinde Denizli ilinde faaliyet göstermektedir. Bu boyalar özel boyalar olup hem ahşap desenin profile daha iyi nüfuz etmesini hem de astar renk oluşturmasını sağlar. Bu işlemin ardından profiller tezgaha alınıp özel ahşap desen folyoları ile kaplanır ve hava almayacak şekilde boydan dikilir.


Dolayısıyla renk tercihi, ton ve desen türü, alüminyum profil ürününün marka ve modeline göre değişiklik arz etmekle birlikte farklı renk ve desen seçenekleri de sunabilmektedir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Türkiye ve Kanada şeklindedir ve sırasıyla ahşap desenli alüminyum kompozit panel ürününün , ve kadarını karşılarlar. Sprey Yıkama ve Boyama Hattı.


Ahşap desenli alüminyum profil

Satışlarımız Başlamıştır. Tarihinden itibaren imalat ve montajlarımız başlıyor. Ahşap Görünümlü Renk Seçenekleri. Isıl verim değeri atm, 20°C’deki ortam sıcaklığında 90°C-70°C, ∆T=60°C olarak hesaplanmışır. Askı montajı yapıldıktan sonra radyatörün ayar aralığı düşey eksende ±mm, yatay eksende ±mm’dir.


Tabi fiyat yine iyi diyebiliriz. Lüks Menfez İmalatı Yapan Altanlar İzmir Ve İstanbulda Hizmet vermektektedir. Eğer ilginizi çekiyor ise yurtiçi ve yurtdışı referanslarıyla aşağıdaki firmayı.


Ahşap desenli alüminyum profil

Aluminyum profil üzerine ahşap veya mermer görüntüsü elde etmek için aluminyum profillerin. KRAL TRANSFER KAPLAMA-TOZ BOYA VE PROFİL SATIŞ. Bir SUBLITEX ürünü olan DECOTRANS transfer baskı film, alüminyum profil ,. Desenli Küpeşte Profilleri Kullanım Alanları.


Adres: Topçular Cicozyolu No:30. Metal Dökümcülükle başladiğımız bu yolda 3. Uygulama tesisi, özel arabalı fırın, taşıma arabaları, vakum uygulama sistemi ve ultrasonik kaynak masasından oluşmaktadır. PVC Profil Renk Kartelası.


Ayrıca lamine edilmiş meşe kirişler ve alüminyum kapama profilleri kullanılarak bahçe katında kış bahçesi oluşturulmuştur. Ar-Ge ekibimiz, engin bilgi ve tecrübelerini yeni bir yöntemle ürettikleri bu ürüne yansıttılar. Opti Çerçeve yalnızca çok fonksiyonlu kullanım imkanı sunmakla kalmıyor, sürekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar