19 Temmuz 2018 Perşembe

Akustik alçı levha

Aygips toz alçı ürünleri, perlitli sıva alçısı, saten perdah alçısı, alçı bazlı makine sıvası, kartonpiyer alçısı, alçı levha yapıştırma alçısı, alçı levha derz dolgu alçısı, duvar örgü alçısı ve inşaat alçısıdır. Işığı yansıtma özelliğine sahiptir. Aysist akustik alçı levha iç mekânda akustik konforu sağlar, ses yankılanmasını kontrol altına alır. Sosyal paylaşım özelliği kullanıldığında, kişisel bilgiler sınırlı olarak paylaşıma açıktır.


Akustik alçı levha

Paneller içerisine ses emici özelliğe sahip özel levhalar yerleştirilerek, kompozit ve akustik yapıda bir panel sistemi elde edilmektedir. Bölme duvarın her iki tarafı iki kat alçı levha ile kaplanmıştır. Hava boşluğu 60mm ve mineral camyünü levha takviyesi yapılmıştır. Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var.


ALLEV akustik , ses yankılanmasının azaltılmak istendiği yerlerde bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan akustik alçı levhadır. ALLEV akustik serisinde, kare ve çizgili delikli olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği bulunmaktadır. Metal asma tavanlarda Ttaşıyıcı sistem, sarkmalı (lay-in) ve oturtmalı (lay-on) uygulama biçimleri kullanılabilir.


Taşyünü duvar levhası ise bir yüzü alçı plaka kaplı levhalardan oluşmaktadır. Ayrıca levha arasında alüminyum folya da bulunmaktadır. Dış duvarların iç yüzeyine, iç bölme ve komşu duvarlara uygulanan taşyünü duvar levhası üst düzey bir ses yalıtımı sağladığı gibi. Hz arasındaki sesleri işitebiliyor.


Tüm destek talepleriniz, sorularınız, önerileriniz ve eleştirileriniz için buradayız. BENZER ÜRÜNLER - otakhan. Habito ileri teknoloji ile üretilen, yüksek yangın dayanımı ve akustik performansının yanında darbe dayanımı, yüksek taşıma kapasitesi ve doğrudan vidalama yapılabilme imkanı ile aynı anda bir çok performans kriterini sağlayabilen yeni nesil levhadır. Bize sorularınızı iletin.


Sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz. Aypan Yeşil, her iki yüzünde kaplanmış olan özel yüzey kartonu ve çekirdeğinde yüksek saflıkta doğal alçı taşından oluşur. Asma tavan kullanımının da bir parçası olan etkili bina tasarımı, estetik, akustik , çevresel faktörler ve binanın altyapısıyla entegrasyon gibi birden fazla hedefin dengelenmesini gerektirir. HERAKLİTE ahşap rende talaşı (yünü) ile çimentonun özel metotlarla levha haline getirilmesidir. Ses izolasyon süngerlerinin genel kullanım.


Ses yutuculuğunun yanı sıra orfe duvar paneli dekoratif bir görünüm ile son katmanda kullanılabilen, beton veya alçı levha yüzeylerinde kolayca uygulanabilen ürünlerdir. Mekan akustiğinin ve ses yansımalarının en kritik olduğu ses kaydı alınan ortamlarda yüksek ses yutumu katsayısına sahip kumaş kaplı ORFE akustik panel. Firmamız yapı malzemeleri, yapı kimyasalları, konya yapı malzemeleri, izolasyon, boyalar, boya malzemeleri, zemin tekniği malzemeleri, su yalıtımı, dekorasyon malzemeleri, ısı ve ses yalıtımı, konya dekorasyon malzemeleri, konya boya malzemeleri, yüzey sertleştiriciler, iş güvenliği malzemeleri üretimi. Akustik Kuma ş kaplı Panellerde.


Akustik alçı levha

Kalibel levha kaldırılarak duvar dibinde, döşeme üzerine -önceden yerleştirilmiş mm’lik kamalar üzerine- oturtulur. K 1mm akustik alçı levha ile. Kullanılacağı hacmin işlevine uygun akustik , hijyenik, neme ve yangına dayanıklı plaka seçenekleri vardır. Aydınlatma, havalandırma, hoparlör, vb.


A Sistem Asma Tavan Market San. BİZE ULAŞMAK İÇİN Projenizi duymak için sabırsızlanıyoruz lütfen hemen bizimle iletişim kurunuz. Allev akustik ’in estetik beklentilere ve akustik özelliklere göre tercih edilebilen, kareli veya çizgili olmak üzere iki farklı tipi bulunuyor. Uygulaması ise diğer alçı levha uygulamalarında olduğu gibi, akustik alçı levhanın metal iskelete vidalanması ile gerçekleşiyor. AKUSTİK ALÇI PLAKA - Yalıtım Ürünleri ve Yapı Malzemeleri uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.


Temel ve Perde Uygulamaları. Vinil kaplı alçı levha , alçıdan gelen yangına karşı yüksek dayanıklılık, uzun süreli kalıcılık, ve üstün akustik izolasyon özelliklerini, vinil kaplamanın estetik özellikleriyle birleştirmesiyle, asma tavan endüstrisinde en tercih edilen türlerden birisi olmaya başlamıştır. Bordo COREX, su ve neme karşı dayanım ile yangın dayanımı istenilen yerlerde bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan alçı levha.


Alçı Levha Derz Dolgu Alçısı. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ALLEV alçı levha ek yerlerinde, derz bandıyla birlikte kullanılan dolgu alçısıdır. Yanlış fiyat Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 99.


Fiyat: 1TL Satın Al. Bilgileri ARŞA MÜHENDİSLİK YAPI MALZEMELERİ. Asal Yapı Çatı ve Asma Tavan Sistemleri, Adana (Adana, Turkey). Verimli şekilde mekandaki yankıyı azaltıyor. Duvar Levha Ses Yalıtımı.


HDF, MDF, LDF, Renkli Mdf, sunta, kontraplak veya yangına dayanıklı alçı panelden üretim Özel montaj aparatları ve çözümleri Uygulama. Hafif, yangına dayanıklı, ses yalıtkanlığı iyi bir malzeme olan alçıpan, istenilen biçimi alabilirliği, kolay ve çabuk uygulanabilirliği gibi nedenler ile inşaat ve dekorasyon. Basotect Labirent Sünger.


Yangına dayanıklılığı ve boyutsal dengesi yüksektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar