4 Ekim 2019 Cuma

Akustik alçıpan

Yüzeyine açılmış yuvarlak, kare vb. Dershane, konser salonu gibi kalabalık ortamlar için uygundur. Delikli alçıpan tavan ve duvar sistemleri, görsel olarak etkili ve işlevsel olan benzersiz akustik tasarım tavanları yaratır. Ayrıca sesi yalıtarak ses yankılanmasını ciddi seviyede önler.


ZOGÜN İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Tic. Dairesel PDF Firmamız İZODER üyesidir. En iyi akustik alçıpan seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli akustik alçıpan Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Ses kesici akustik süngerler ortamdaki sesi izole eder ses emici özelliği sayesinde sesi keser ve düzeltir yüksek ses frekansını alçak frenkans seslerdeki tizliği ve basslığı orantılamak vede istenilen ses kalitesini yakalamak için kullanılmakta ve genel amaç olarak ses kayıt odalarında sıklıkla tercih edilen akustik.


Bu sayede, tasarımcılar ses yalıtım kriteri olarak bu sınıflandırmadan yararlanıp tasarımda ulaşmak istedikleri akustik konforu Knauf’un sunduğu. Eşit seviyede ses dağılımı yapar. Ses yalıtım bandı ses köprülerini ortadan kaldırarak duvarların ses yalıtım performansını arttırır. Hafif ara bölme duvar sistemlerinde kullanılan tüm metal profi ller, sistem performansı için çok tehlikeli ses köprüleri haline geliyor. Türkiye genelinde özel ve kamu, kurum ve kuruluşlarında sayısız projede görev almıştır.


Akustik alçıpan

Belirtilen Fiyat Adet Fiyatıdır. Estetik, aynı zamanda mükemmel akustiğe sahip, kokusuz ve ferah ortamlar yaratmanıza yardım eder. Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri kapsamında Yılın Ses Yalıtım Ürünü seçildi.


Sektöre yeni bir heyecanla sunduğu CNC metal asma tavan panelleri ve CNC ürünleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Kullanım amacına uygun olarak yapışkansız, tek taraflı veya çift taraflı yapışkanlı olabilir. Profesyonel kadromuz ile danışmanlık hizmeti de sunmaktayız. En çok tercih edilen EN POPÜLER ÜRÜNLERİMİZ. Alçıpan (Asma tavan) fiyatları için arayınız.


Klasik Sistem Duvar Kaplama. Genel de sinema salonlarında,müzik çalışması yapılan yerlerde bir vazife yapsın diye amaçlanmaktadır ama yinede görsel olarak bir estetik vermektedir. Sizlere akustik devrim sunan malzemeler ve süngerler yanmazlık içermektedir.


AKUSTİK KARO ALÇIPAN (AKS) Karolaj tavan ürünüdür. Arka yüzey ses yalıtmaya ve tozumaya karşı tül kaplı, ön yüzey ise beyaz boyalıdır. Akustik alçı levhalarda, kare, dairesel ve dağınık dairesel delikli olmak üzere üç farklı yüzey seçeneği bulunmaktadır. Akustik ses yalıtım bandı alçı levha bölme ve giydirme duvar yapımında galvanizli çelik sac profilinin altına yapıştırılarak ses köprülerini ortadan kaldırır.


Akustik alçıpan

Toptan ürün alımlarınız ve proje bazlı çalışmalarınız için özel fiyat verilmektedir. Akustik ahşap paneller, ofis, showroom ve lobi alanlarında doğal bir görünüm sunmaktadır. Delikli ahşap paneller, farklı perforasyon tipleriyle orta ya da yüksek seviyede ses emilim performansı sağlayan ve akustik projelendirmelerde sık kullanılan dekoratif ürünlerdir. Asma tavan kullanımının da bir parçası olan etkili bina tasarımı, estetik, akustik , çevresel faktörler ve binanın altyapısıyla.


Emin Akustik , Ses İzolasyon Nedir ? Zamanımızdaki en büyük dertlerinden biri olan ses yalıtım sorununa çözüm sağlayan firmamız tavan, duvar, iki duvar arası kapı, zemin izolasyonuyla ses geçişini minimuma indiren ses izolasyon süngerleri, kauçuk ses bariyerleri, darbe titreşim şilteleri ve fabrika ses izolasyonunu sağlayan materyallerin üretimini yapmaktadır. Arka yüzey tozumaya karşı cam tülü şilte kaplı, ön yüzey ise beyaz boyalıdır. Alçı tavan karolarında ( Akustik ) elektrik armatür ve tesisat deliklerinin açılması ve serbest olarak montajın yapılması, yatay ve düşey taşımalar yükleme boşaltma, her türlü malzeme ve zayiatın , işçilik , alet ve edevat giderleri, nakliye , müteahhit karı ve genel giderler dahil 1mfiyatıdır.


Böylece, sesi yutan Cleaneo. ALLEV akustik , ses yankılanmasının azaltılmak istendiği yerlerde bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan akustik alçı levhadır. ALLEV akustik serisinde, kare ve çizgili delikli olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği bulunmaktadır. Vinilli, kullanıma hazır yüzey Temiz ve.


Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Akustik asma tavan levhaları doğru hava boşluğu mesafesi, doğru delik modeli seçimi ve mekânın ihtiyacına göre gerektiğinde ses yutucu özelliğe sahip ilave yalıtım malzemeleriyle birlikte maksimum ses yutuculuk özelliğine sahiptir. Emir Akustik NFAF yanmaz süngerler, yanmaz yumurta sünger, yanmaz piramit sünger, labirent sünger, special sünger, firexpan vb.


Akustik mekanlarda ses yalıtımı sağlamak için kullanılan bir karolaj tavan ürünüdür. Akustik süngerler ses geçiş kaybını muazzam sağlayan ürünlerdir. Modern Akustik Panel Seçenekleri.


Oldukça yüksek yoğunlukta taş yünü levhalardan yapılan akustik panel seçenekleri hem yangın dayanımı hem de ses yalıtımı özelliklerini aynı anda barındırmaktadırlar. Mengüç İnşaat Büyük ve küçük tüm projelerinizde profesyonel alçıpan asma tavan, gergi tavan, karkas, camyünü, taşyünü, ahşap tavan, ahşap duvar sistemleri ile hizmetinizdedir. Akustik performansı, Yangın emniyeti, Darbe dayanımı, Asma tavan üzerindeki tesisatlara kolay ve sık. Ev dekorasyonlarında alternatif malzeme olarak kullanılan alçıpan dilediğiniz gibi kesip, biçerek şekillendireceğiniz bir malzemedir.


Bina performansını, iç ortamda kullanıcı konforunun düzeyine bağlı değerlendirmek söz konusu olduğunda, ortam sıcaklığı, hava kalitesi, aydınlık düzeyi, gürültü ve ses de­netimi ana belirleyiciler olarak gösterilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar